Poslovni park simbioze

Anonim

U glavnom gradu Italije, pokrenut je poslovni park Simbioza, projekt za koji je stvorio Antonio Citterio i Patricia Viel. Prostor od više od 20 tisuća četvornih metara primio je FastWeb uredski centar jednog od lidera na talijanskom tržištu internetskih usluga i digitalne televizije - zgrade u šest katova glavnog ureda, u kojem nema malog dva tisuću zaposlenika.

Simbioza Strategija prostornog razvoja reproducira dio grada s praktičnim područjima za rad i slobodno vrijeme. Već uključuje fondazione prada i Università Bocconi. Središnji trg novog poslovnog tromjesečja nazvan je Adriano Olivetti, poznati talijanski inženjer koji je doprinio industriji, bio je predanost činjenici da je dobit uložena u proizvodnju, a također je pozvao ulagati u društvene objekte - Ove ideje su svojstvene novom parku, koji se nalazi u bivšoj industrijskoj zoni.

Projekt trga Adriano Olivetti razvio je krajolik dizajner Carlo Masero. U svojim rubovima nalaze se trgovine, fontane, biljke inherentne u Lombardia, bežični internet su dostupni u cijelom.

Poslovni park simbioze

"Projekt traje 13 tisuća četvornih metara - kaže Masero, - prikazuje raspoloženje južnog područja kapitala, u kojem se miješaju industrijski i ruralni krajolici."

Poslovni park simbioze

Poslovni park simbioze

Članak o temi: Osnovne boje u unutrašnjosti. 5 praktičnih vijeća

Čitaj više