Četiri modne trendove 2019

Anonim

Stručnjaci iz Frankfurtske prezentacije Ambiente, koji se održao od 9. veljače 2019., zajedno s kolegama iz Bora.herke.Palmisano identificirali su četvoricu struja, što će biti potražnja iduće godine.

1. Skromni regeneracije. Trend koji kombinira tešku boju radnika i fleur, koji je svojstveni palači daleko od grada. Stablo se koristi s kovanjem, betonom, bambusom i drugim sirovinama, na kojima se pojavljuje RAID već neko vrijeme, iz kojeg izgledaju još bolje.

Četiri modne trendove 2019

2. Šarene namjere. Zasićene boje i uzorci dodijeljeni su glavnu ulogu, pokazujući stvari s najbolje strane. Svugdje pokazuje brigu o okolišu: plastika, drva, tkanine - sve sirovine, ako je potrebno, može se ponovno reciklirati.

Četiri modne trendove 2019

3. Tehnološke emocije. High-tech gadgeti čuvaju pozitivne dojmove, podignuta raspoloženja i visok ton života. Glavni naglasak na Uniji papira i tekstila, metala i stakla.

Četiri modne trendove 2019

4. Raskošna naradstva. Jednokrevetna, elegantna predmeta, jedinstveni i kolekcionarski proizvodi s velikim brojem neobičnih i sofisticiranih detalja od skupih sirovina, kao što su porculan i dragog kamenja.

Članak o temi: Zbirka 1968

Čitaj više