Boje knjiga 2019-2020

Anonim

Dizajner mora znati što klijent želi želio, to se odnosi na kozmetiku i dekor prostorija, on treba sposobnost predviđanja što će biti moderno, a koja će uskoro prestati tako biti.

Nacionalni muzej dizajna u New Yorku organizirao je impresivnu izložbu posvećenu boju i njegovim nijansama "zasićenja: šarm i znanost o boji". Uz potporu Peclersparis, izdala je knjigu boja 2019-2020.

Gosti iz emisije imaju priliku naučiti trendove iz Pariza, kao i napraviti vlastitu prognozu i stvoriti vlastitu kolekciju boja, jer je to interaktivni zaslon.

Evo nekoliko prognoza iz Pariških stručnjaka za najbližu jesen i zimu: "Shema boja uključuje razne ljetne nijanse. A ton cijele sezone daje trend igru: luksuz i raznolikost!

Boje knjiga 2019-2020

Učinjeno u ton ili igru ​​kontrasta, monokroma ili poli cvijeća, nijanse višestruke - isporuku udobnost i toplinu jeseni boje gustoće, napredak.

Boje knjiga 2019-2020

Ljubav mekani sivi tonovi usmjereni su na suvremene sentimentalne trendove. Nijanse zelene, tako popularne ovog ljeta, pretvaraju se u boje motornog goriva. Žuto-crvene i svijetlo crvene tonove postaju jednostavno crvene, za dodatnu toplinu u hladnoj sezoni. Zbirka završava osjetljivim značajkama treperenja i paranormalne igre i rasvjete igre.

Boje knjiga 2019-2020

Članak o temi: Prelazak crvenih niti

Čitaj više