Oglašavanje Tvrtka Tobias grau

Anonim

Brand iz Njemačke, specijalizirana za rasvjetu, Tobias Grau je pokrenuo novu promociju, novi proizvodi ove godine bili su uklonjeni - Parrot svjetiljke i Salt & Pepper - poznati modni fotograf Alessio Bolzoni.

Radovi popularnog mlade talijanskog fotografa Bolzoni, u pravilu, u pokretu. U ovom trenutku, mjesto za život i rad Alessija izabrao je francusku prijestolnicu, nastupao naredbe Louis Witona, Dior, Patricia Pepe, Chris Van Ash, Bruno Magley. Fotograf probije slavu Guy Bourdina, pozivajući Bolzoni njegov nasljednik.

Oglašavanje Tvrtka Tobias grau

Dvije prijenosne svjetiljke dizajnirali su sinove tobiasa Graua, koji zauzimaju radne radne stanke tvrtke, Timon i Melchior. Parrot i sol i papar svjetiljke su vrlo udobne - nemaju žice, a oni rade s baterije, čija je naknada dovoljno za 100 sati neprekidnog rada. Uključivanje svjetiljki se događa s dodirom, zahvaljujući Worpdim senzoru.

Oglašavanje Tvrtka Tobias grau

Jer vlastiti, koji nema analoga, autori projekta došli su do slogana: "Pokret vremena". Izvorna i lijepa tvrtka čini novi vizualni pristup, fokusirajući se na svoju modernost za kupce i dizajnere.

Oglašavanje Tvrtka Tobias grau

Članak na temu: 3 neobične stavke za kuhinju iz studija SML

Čitaj više