Livada s robotima iz Studio Drift

Anonim

Duet iz Amsterdama, u okviru dizajna DDW'18 (20.-28. Listopada, Eindhoven), predstavio je svoju kinetičku instalaciju s javnošću. Do proljeća 2019. može se diviti u Klasteru Kazern.

Ralph Naosh i Lonnek Gordeine se izvode u stilu tehnologije umjetnosti - sada je ovaj smjer na vrhuncu popularnosti. Odlikuje se zabavom, imitacijom procesa koji se pojavljuju u prirodi, s uvođenjem naprednih znanstvenih dostignuća.

Ono što je zadovoljan studio zališi vaše navijače? Invervetirani krajolik, čija je svrha, podsjetnik na publiku da se godišnja doba promjene. Doplata Ovo je koreografija od 18 robotskih komponenti. Zahvaljujući kaleidoskopski učinak, gledatelj zadovoljava neku vrstu botaničkog bića, što se čini da se zaustavi energijom posjetitelja. I ime ovog stvaranja dano je "Luga" (livada).

Livada s robotima iz Studio Drift

Kao što su dizajneri rekli, umjetni objekti su statični kada je sve živo - izloženo okolišu i stalnoj metamorfozi. Morali su provesti proučavanje imitacija neživih predmeta promjena koje izražavaju emocije i karakteristike. U tako dobrom rezultatu njihovog rada bio je ugradnja "livade".

Livada s robotima iz Studio Drift

Članak o temi: Oki Sato i Maurits Escher: vremenski dijalog

Čitaj više