Rebrandingboro 24/7 - kao što je bilo

Anonim

MediaBrend, koji prikazuje najnovije moderne vijesti, promijenila je logotip i dizajn

Ukupna ponovno pokretanje sustava postala je poticaj za razvoj Buro 24/7 zajedničkog svijeta. Otvorite izdanja branda proširiti na velikom broju teritorija. Ukupno, složenost je otvorena u 11 država u posljednjih 7 godina.

Prema Patricku, koji je umjetnički direktor tvrtke, Reboot odražava početak novog vremena, gdje Buro povećava probleme u području mode, postavlja svjetske trendove, standarde ljepote i smjerova umjetnosti, raspravljajući o putovanju i tehnološkim novitetima , Patrickwaugh je oglašavao mnogim brandovima, uključujući i Dior, Celine, Adidas, surađivao s pozadinom * i ID publikacije.

Rebranding Buro 24/7 - kao što je bilo

Digitalna vrijednost 24/7 je uklonjena iz imena, ali se pojavila točka. Stvoren od bura detalja je simbol svježeg sadržaja koji će čitatelj dobiti bilo gdje u zemlji. Osim toga, točka se može smatrati personifikacijom sunca, beskrajnog rada, u smjeru kazaljke na satu, mjesecu.

Ekaterina Darma, glavni urednik, osigurava korisnicima u stalnom poboljšanju mobilne verzije časopisa, tako da svatko može dobiti relevantni i jedinstveni sadržaj i učiniti ga što ugodnijim. MediaBrend Pažljivo prati čimbenike ponašanja čitatelja, analizira percepciju informacija. Kao rezultat svih radova, vijesti postaju dostupne bilo gdje, u bilo koje vrijeme.

Rebranding Buro 24/7 - kao što je bilo

Članak o temi: Nakit Boutique Van Cleef & Arpels u Petrovsky prolazu

Čitaj više