U Moskvi je otvorio izložbu Benoit Lemermana

Anonim

Moskovski izložbeni prostor Liagre iz Francuske, koji je domaćin izložbe slavnog kipara, otvorio je svoja vrata posjetiteljima.

Zahvaljujući zajedničkim naporima liagre i petog avenije, stanovnici Moskve dobili su jedinstvenu priliku da se upoznaju s djelima slavnog Lemara. Glavni salon u glavnom gradu već čeka posjetitelje.

53-godišnja skulpture žive u Francuskoj. To je s njegovim imenom da su pojava "matematizma" kao upute u umjetnosti prilično povezani. Benouua stvara svoje kipare u svojoj radionici, koja je u Zuku. Talent Lemerman je prepoznat kao na domovini kipara i inozemstva. Većina njegovih djela prenosi se na očuvanje Francuske Ministarstvu kulture, a neki su nadopunili zbirke stranih umjetničkih znakova.

Umjetnik je pohađao otvaranje vlastite izložbe u Rusiji prošle srijede. Kao dio njegova posjeta, eminentni kipar organizirao je sastanak s domaćim dizajnerima, gdje je razgovarao s ruskim kolegama. U moskovskoj show sobi nalaze se skulpture od serije superstrings i tamne tvari. Izložba će trajati nešto više od mjesec dana i završit će se 1. prosinca.

U Moskvi je otvorio izložbu Benoit Lemermana

U Moskvi je otvorio izložbu Benoit Lemermana

U Moskvi je otvorio izložbu Benoit Lemermana

Članak na temu: SIBI SAKHABI Zbirka: Razgovor na udaljenosti

Čitaj više