System Magazine i BuO 24/7: Napravimo visoku modu

Anonim

"" Sistem "izašao je 2019. Bog u Londonu. Na prvoj stranici postojao je kreativni dizajner ženskih Louis Vuittonova zbirke Nicole Gesakera, koji je prvi put rekao o šokantnoj skrbi od 'Balenciaga' '.

U početku je časopis bio projekt autorskog prava, koji je Elizabeth von Gutman i Alexe Nidzilski financirao, tada je bio spojen bivši urednik 'numéro' '' '' '' '' '' '' '' Jonathan Windfield bio je povezan s njima, a redatelj '' Paradis '' Thomas Kisel.

System Magazine i BuO 24/7: Napravimo visoku modu

Časopis se kladio na kvalitetu, izbor materijala i pozvan na partnerske poznate modne figure. Pop kultura i ozbiljni analitičari ovog časopisa u ravnoteži ove dvije komponente. Časopis nudi jedinstvene intervjue s najpopularnijim, snažnim, aktualnim i svjetski poznatim modnim licima. Na primjer, u jednoj sobi - šokantne fotografije Kim Kardashiana, razgovor s Georgiom Armani, itd.

System Magazine i BuO 24/7: Napravimo visoku modu

Značajka časopisa je njegova neovisnost. Časopis se financira brandovima, a ne oglašavanjem. U 2019. godini, Buro 24/7 i sustav najavio partnerstvo. Pridružili su se imenovanom marketingu s modernim novinarstvom, podijeliti globalno tržište.

System Magazine i BuO 24/7: Napravimo visoku modu

Za tvrtku je izvrstan primjer Gucci, gdje su svi jednaki. Živ primjer uključivanja u modernu industriju dizajner ulične odjeće Virgil Abblog, koji je postao umjetnički ravnatelj muške kolekcije '' Louis Vuitton ''.

Članak na temu: Crost Marx zauvijek?

Čitaj više