Vrijeme novih kombinacija - Martin

Anonim

U milanskoj modi, novo ime Ladoublej zauzima značajno mjesto. Pojavio se u 15. stoljeću u 15. stoljeću, utemeljitelj francuskog radnika Fach Martina Jay Martin, stvara posebne projekte za make i modele nedostataka, promiče modu. JJ je stvorio novu kolekciju LADOUBLEJ kućanica dizajnerske jela i proizvoda od tkanine.

Martin je razgovarao s uzbudljivim temama modnih ljubitelja.

Modni smjerovi i dizajn? Po mom mišljenju, nepotrebno je kupiti sve na jednom mjestu. Riječ je o modi i dizajnu. Potrebno je miješati berbu i moderne stvari, drage i iznimno jeftine. Nije tako lako. Mnogi ne žele ni razmišljati o tome: potrebno je misliti, analizirati, pretraživati ​​i čekati, kada će doći ono što trebate. O modi se može reći na isti način. Vaša garderoba je umjetnost, kao kipar skulptura skulptura - desetke detalja, mnogo tehnika.

Vrijeme novih kombinacija - Martin

Uzorci i stilovi dekor, koji vrijedi obratiti pozornost? U ovom trenutku više volim svijetle i velike uzorke. Vjerojatno ne volim tanko preko elemenata. Lijep, prezentirani su motivi sredine prošlog stoljeća, posebno modeli 70-ih godina. Ladoblej primjenjuje obrasce iznimno do dana, mnogi od njih u tvornici Montero. Tamo proučavamo arhive. Neki zamijeniti nešto ostaje originalan ... raditi s različitim otiscima, morate promijeniti razmjeru, igrajući ih.

Što će spasiti modu i dati mu novi dah i vratiti se u bivšu slavu? Gdje bih trebao znati. Mogu reći za sebe, mi smo sljedbeni, privlačni i udobni. Volim live uzorke, ali slika lik je nepotrebno pokvariti dodatne detalje, stvari moraju naglasiti brojku, a ne učiniti to.

Što znači snaga za nova postignuća? Volim Italiju. Moj život s njom povezan je za posljednjih 17 godina. Ovdje su ljudi jednostavno izvrsni, tu su strast, humor, i oni su jednostavno uključeni kvalitetom. U Italiji jednostavno živim, sklapam stolove i odaberem odjeću, majstori ovdje razumiju na razini telepatije. Ja crtam inspiraciju u prošlosti ove zemlje, lokalne žene su oduševljene, voze u suknjima marke na biciklima. Ovdje svaki modni stručnjak. Vrlo sam zahvalna ovoj zemlji i ljudima koje su moji učitelji.

Članak o temi: Skandički šik - novi trend tepiha

Vrijeme novih kombinacija - Martin

Planovi za blisku budućnost? Ladoploj će surađivati ​​s trgovinama kartela. U njihovim arhivima postoji mnogo zanimljivih namještaja, izabrao sam nekoliko primjeraka i vintage uzorke iz LaDoubleja su spremni. To je samo prekrasna kolekcija. Samo sam oduševljen. Imamo zajednički projekt sa staklenom tvrtkom s višegodišnjom poviješću. Za našu novu kolekciju, neka tkanina koristili smo nove tkanine. Na kraju jeseni Palm Beach, naša prva emisija u Americi naše Libellule kolekcije. Postoji mnogo planova!

Čitaj više