Home Textiles: Top - 6 glavnih pravila zapošljavanja

Anonim

Tekstil je štapić za ljubitelje da eksperimentiraju s interijerom. Procijenite sebe - proračun, pristupačan i učinkovito. Ali da ova tri boda rade, potrebno je kompetentno učiniti prijatelje nove tekstile s poznatim interijerom. A tu je i potpuno logično pitanje - kako to učiniti, ako nemate strukovno obrazovanje i iskustvo čestih unutarnjih promjena? Kako pokupiti savršene zavjese i što bi se trebalo kombinirati s kućnim tekstilom? Trebam li odabrati sve u druge ili možete odabrati različite boje i postići harmoniju? Sastavili smo popis 6 najvažnijih, po našem mišljenju, pravila razumne kombinacije tekstila u unutrašnjosti. Što trebate kombinirati i ono što nije potrebno - čitati u nastavku.

Prvo pravilo - vrijedi odabrati glavnu boju u unutrašnjosti

Harmoničan i nesmetano jednobojno u unutrašnjosti danas stječe drugi dah zbog minimalizma trenda. Želja za jednostavnosti kao temelj minimalizma samo je pratiti u interijerima uređenim u različitim varijacijama jedne glavne boje. A ova tehnika će omogućiti osvježavanje prostora i dati mu bilješke plemstva. Kako odabrati tekstil za takvu sobu? Na prvi pogled, može se činiti da je dovoljno kupiti sve u jednoj boji - moderan dizajn interijera je spreman, što može biti lakše. Ali onda postoji mogućnost da soba bude dosadna i izgubila dodatna lica u crno-bijelom unutrašnjosti - njegove grožđice. U takvim prostorima, načelo radi: ne možete diverzificirati cvijet skalu, razne teksture. Okrenite svilu, baršun i lan u tekstilnu sliku unutrašnjosti - na primjer, gruba tekstura udarca u tandemu s glatkim sjajnim zavjesama - i dobit ćete višestruki minimalistički dizajn.

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Pravilo Drugi - prirodni motivi uspješno se kombiniraju s bežro-smeđim skamom

Ideje dizajna interijera s životinjskim tiskanjem - pod zmijom, Leopardom ili Zebra - ne gubi svoju važnost za nekoliko sezona. I sve ovo vrijeme pitanje je s onim što je kombinirati - također ostaje na glavi kuta. To su vrlo aktivni ukrasi s kojima je vrlo lako pretjerivati ​​i okrenuti unutrašnjost u blagoslov la "Hunterove kolibe" u najgorem smislu te riječi. Postoji izlaz - kombinirajte aktivno s neutralnim. Za korištenje u unutrašnjosti, ispisuju životinje moraju stvoriti bež ili pješčanu pozadinu. Možete uključiti smeđe - kao aktivnije boje za stvaranje višestruke boje uzorka. Ako su zidovi i zupčanici u unutrašnjosti napravljeni u neutralnim nijansama, na njima nema aktivnih crteža - možete sigurno kupiti tekstil koji oponašaju kožu zmije, krzno ili tigar. Također velika će izgledati kao rolete s prirodnim uzorkom ili bambus zavjesama.

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Članak o temi: Naslovna knjižnica: pojedinačno rješenje (+30 fotografija)

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira
Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira
Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Pravilo treće - tekstil može biti kontrastne

Nakon što su dinosauri živjeli na našem planetu, ljudi su lovili mamutu, a zavjese su strogo pokupljene u boji zidova. A ako govorite ozbiljno, ovo irrefuting u jednom trenutku istina je zavjese u boji pozadine - danas nije tako relevantno kao i prije. Stoga možete sigurno eksperimentirati s cvijećem i pokupiti prozor - a ne samo - tekstil na temelju vlastitog osjećaja ili oslanjanja na cjelokupno raspoloženje i stil sobe. Možete napraviti potez konja i stvoriti prekrasan dizajn interijera ako odaberete tekstil jake kontrastne nijanse, čime ga čine glavni lik u sobi. Ova tehnika će raditi ako odaberete paletu od svog voljenog i ugodnog oka - nakon svega, sada je veliki udio pozornosti će biti okolan za ovu boju.

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Pravilo Četvrti - otisci moraju se kombinirati s zajedničkim stilom prostora

Glavno pravilo za sve navijače za ispis - osobito svijetle i kontrastne - ne događa se uzorak koji živi u unutrašnjosti njihovih života. Svaki ispis ili crtež treba približiti općoj stilu sobe, ispravno odabranim zavjesama ne ulazi u neslaganje i ne raspravljajte s ostatkom elemenata dizajna. Na primjer, botanički tisak idealan je za eko-stil i provanjsku, kao i sobe uređene u prirodnoj paleti. I recimo, najpopularnija geometrija je dobro u kombinaciji s stilom potkrovlja, high-tech i minimalizam. Ako napravite etnički interijer, na primjer, japanski, pokupite otiske kao blizu originalnog korištenog u ovoj zemlji.

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Pravilo Peto - brzo osvježite unutrašnjost pomoći će tekstil za sezonu

Stručnjaci vas savjetuju da potrošite i kupite nekoliko skupova tekstila za sezonu. Na primjer, za zimsku pletenu kariciju, nekoliko jastuka krzna i prekrasne zavjese u dnevnom boravku, guste, meke nijanse i klasična dužina. Za ljeto - nešto sjajno, recimo narančasto plaid, sapun raznobojnih jastuka i rimskih zavjesa s botaničkim tiskanjem. Ažurirajte unutrašnjost stoga nije skupo, brzo i vrlo učinkovito.

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Šesto pravilo - nekoliko sjajnih boja moći će napraviti dobru kombinaciju.

Jeste li od onih koji se stalno okreću bež-pješčanom rasponu u unutrašnjosti? Vrijeme je da nešto promijeniš! Na primjer, vaš stav prema boji. Dakle, koju boju odabrati zavjese i kako ih kombinirati s drugim tekstilnim zasićenim nijansama? Ne morate se bojati boja, uzeti ga u službu i kombinirati u unutrašnjosti. Niste sigurni u svoj dizajner njuh - koristite dokazanu shemu. Ostavite ukupnu neutralnu neutralnu interijeru i napravite okladu na one stavke koje se mogu lako zamijeniti u slučaju kvara - kauč jastuci, kauk, mali tepih ili mekani pouf. Pogledajte palete i primjere kombinacije boja na internetu - eksperiment, sve će raditi!

Kućni tekstil: 6 Glavni pravila odabira

Čitaj više