Pokriva i naljepnice: novi život starog interijera

Anonim

Ponekad tako da želite radikalno promijeniti situaciju u kući tako da se interijer igra s novim bojama! No, takve promjene najčešće su povučene znatnim financijskim troškovima, a ti planovi moraju odgoditi u dugoj kutiji. Međutim, moderni svijet dizajna i interijera omogućuje pomoć nekih trikova i tajni da značajno transformira izgled vašeg doma, dok ne udarate novčanik. U ovom članku rado ćemo s vama podijeliti par ne-tvrdih tehnika.

Namještaj

U našim domovima, tapecirani namještaj najčešće pati, jer kućanstva vole provesti večer na kauču ispred TV-a, a kućni ljubimci za testiranje presvlake. Redovito mijenjati sofe i fotelje kako bi ga priuštile svibanj ne svi, vuču je i skup, ali postoji izlaz! Što, pitaš? Namještaj pokriva - veliki i najlakši način za fiskalno ažuriranje izgleda namještaja.

Pokriva i naljepnice: novi život starog interijera

Zbog jeftine cijene možete kupiti nekoliko naslovnica različitih boja za promjenu interijera, ovisno o raspoloženju, sezoni i blagdanskim događajima. Glavne prednosti takvih pokrivača: pristupačna cijena, strojno pranje, otpornost na trošenje, jednostavnost i jednostavnost korištenja.

Možete odabrati odgovarajuću opciju na internetu, na primjer, prilično veliki izbor modela može se naći na Bonprixu. Ovdje su uglavnom naslovnici za kauče i stolice. Također možete pokupiti zanimljive korice za stolice i puffs, što je vrlo zgodno ako želite da svi namještaj izgleda u jednom stilu. Usput o jednom stilu: podrška za jastuke, koji također postoje u rasponu pomoći će ga podržati.

Na stranicama trgovina naći ćete i prekrasne prekrivače koje vole koristiti dizajnere u svojim interijerima. Ležerno bačen na stolicu prekrivač - ovo je zanimljiv detalj i svijetli naglasak , To je jednostavno i samo u jednom kliku miša se može pretvoriti i osvježiti svoj dom.

Pokriva i naljepnice: novi život starog interijera

Vinilna naljepnice

Mnogo popularnost dobiva takav dekor kao naljepnicu na zidu. Online trgovine nude veliki raspon naljepnica različitih veličina, stilova i subjekata. Ovo je još jedan uspješan, jednostavan i proračunski način dodavanja zarez svježine i originalnosti svom poznatom interijeru, naglašavanju vlastitog stila. Dobro naljepnice gledaju na monofoniju pozadinu ili obojene zidove, jer Crtež se čita jasno i izgleda kontrast. Oni se također mogu postaviti na staklo, pločice i druge glatke površine, kao što su hladnjak, kabinet fasade, unutarnja vrata itd. Naljepnice su u obliku jednodijelnih crteža iu obliku setova, od kojih je presavijen ukras ili složeni uzorak.

Pokriva i naljepnice: novi život starog interijera

Možete vidjeti takve naljepnice na allstick.ru. Cijeli raspon ovdje je prikladno razvrstano po temama, stilu i sobi (kuhinja, spavaća soba, dječji). Stranica ima priliku naručiti naljepnicu bilo koje veličine, pa čak i vlastiti ekskluzivni dizajn. I Windows zid prozora, koji su također predstavljeni na mjestu u velikim količinama i za svaki ukus.

Ne zaboravite da možete dati unutrašnjost živahnosti i lakoće uz pomoć živih ukrasnih boja, velikih plakata i slika, originalnih dekornih predmeta, novih zavjesa , Živimo u doba Interneta, a tisuće resursa nam je dostupno, gdje možete nadahnuti i naučiti ideje, kako je lako i lako stvoriti jedinstvenu i ugodnu atmosferu u svojoj omiljenoj kući.

Članak na temu: Unutarnje biljke u unutrašnjosti - "Zelena udobnost"

Čitaj više