Tamni strop u unutrašnjosti

Anonim

Tamni strop u unutrašnjosti

U dizajnu interijera nalazi se izvornik dvosmislenog prijema - to je korištenje crne. Ako ga kompetentno kombinira s drugim tonovima, na kraju se ispada lijepa i šik izgled.

U našem trenutnom članku odlučili smo reći o tamnom stropu u unutrašnjosti stana i njegovom kombinacijom s drugim detaljima dizajna.

Crna boja često uzrokuje udruge s milošću, šik, luksuz i profinjenost. Neki ljudi su oduševljeni, a drugi plaše. To se dogodilo da mnogi vjeruju da je neprihvatljivo primijeniti tamne tonove u unutrašnjosti.

Sadržaj

  1. Tamni strop i unutarnji stilovi
  2. Kombiniranje cvijeća
  3. Preporuke
  4. Crni lusteri
  5. Odabir materijala
  6. zaključci

Tamni strop i unutarnji stilovi

Koje stilske upute mogu doći tamni strop?

Prvo, to je uzrok urbani stil. Osim toga, dobro će se uklopiti u stilove: minimalizam, umjetnost deco, high-tech.

Tamni strop je čest gost u unutrašnjosti noćnih klubova, kina, butika i restorana. U urbanim stanovima obično čine tamni strop u kuhinji, u kupaonici i kupaonice.

Savjet: Ne preporučuje se koristiti crnu boju na razini stropa, koja je ispod tri metra. Osim toga, neće se uklopiti u očito tamne sobe s malim prozorskim otvorima. U takvim slučajevima, svojstva crne boje neće djelovati na našoj strani, a nećete dobiti potreban rezultat.

Tamni strop u unutrašnjosti

Tamni stropovi u unutrašnjosti apartmana

Moramo vrlo pažljivo primijeniti tamne tonove u dizajnu soba kako ne biste dobili depresivnu atmosferu. Glavna svrha njegove namjene u unutrašnjosti je povećanje kontrasta.

Prilikom organiziranja rasvjete crnog stropa, poželjno ne koristiti ugrađene točke svjetla, inače se formira učinak noćnog zvjezdanog neba. U pozadini tamnog stropa, elegantni luster će izgledati sjajno.

Članak na temu: rupa u kade i željezo

Tamni strop u unutrašnjosti

Kombiniranje cvijeća

Crna boja u unutrašnjosti može savršeno raditi s nijansama:

Crvena;

Žuta boja;

Pijesak;

Siva;

Metal;

Zelena;

Naranča.

Tamni strop u unutrašnjosti

Stretch tamne stropove u unutrašnjosti

Crno i bijelo

Vrijedno je posebno zaustaviti u ovoj tradicionalnoj kombinaciji. Bijelo-crna strop će biti izvrsna opcija za one ljude koji žele kreativni u unutrašnjosti. Osim toga, tamni strop na svijetloj pozadini će biti najveći da se pojavljuje gore, kao rezultat toga, ne postoji opasnost da će gurnuti.

Tamni strop u unutrašnjosti

Budući da se podaci tona suprotstavljaju svojoj suštini, njihova kombinacija im omogućuje da ispune nedostatke drugih i dobili skladan rezultat.

Savjet: Tako da soba ne izgleda sumorno, postavite stropni perimetar s laganim stropnim pločicama. Ovo rješenje obično se primjenjuje dizajneri za vizualnu ekspanziju prostora.

Tamni strop: kombinacija s poda

Zabranjeno je odabrati stropne boje, isključujući druge dijelove sobe. Uostalom, njihova kombinacija omogućuje vam da postignete izvrstan učinak. Međutim, ne najuspješnija kombinacija će biti stvaranje tamnog stropa i tamnog poda, međutim, a ovaj očajnički prijem ponekad može biti vrijedan, pogotovo ako dodate svjetlosne zidove.

Na dnu fotografije prikazano je takva dobra kombinacija, igra je nasuprot suprotno. Gdje se nalazi dio crne strop, nalazi se svjetlo i obrnuto.

Tamni strop u unutrašnjosti

Preporuke

  • U modernoj dvorani mogu se nalaziti svi elementi unutarnjih poslova i neće ih povrijediti da uđu u harmoniju s crno-bijelim stropom. Njegova uporaba omogućuje vam da uspješno naglasite pripadnost stanovanja, ako je njegov vlasnik ultramoderan čovjek. Fotografije takvih stropova često su oduševljeni.
  • S kompetentnim izborom komplementarnih nijansi, namještaja i drugih dijelova, tamni ton izgledat će dobro čak iu spavaćoj sobi.
  • Ne savjetujemo vam da nanesete tamni strop u vrtić. U tom slučaju se poželjno koriste neutralne tonove.
  • Alternativna promjena sjajnih i matiranih tekstura stvorit će originalni interijer.
  • Stvorite neki svijetli naglasak u unutrašnjosti kako biste ga naglasili na tamnoj pozadini. Uloga ovog naglaska može igrati elegantan luster.

Članak o toj temi: Visokokvalitetan topli kat s vlastitim rukama ispod laminata

Tamni strop u unutrašnjosti

Crni lusteri

Korištenje crnih lustera za strop, jedan od najlakših, ali vrlo učinkovitih tehnika. Na laganoj pozadini, tamna suspenzija će izgledati što je više moguće, zbog snažnog kontrasta suprotnih tonova.

Tamni strop u unutrašnjosti

Odabir materijala

Ako ćete stvoriti tamni strop u unutrašnjosti vašeg stana, odlučite na materijalu iz kojeg je bolje to učiniti.

Napetost , Vjerojatno najjednostavnije i uspješno rješenje. Ima dobru praktičnost i brzo u instalaciji. Ova opcija ima širok izbor nijansi i tekstura.

Slika , Na tržištu se nalaze lateks boje crne za stropne i zidne strukture. Oni mogu odmah obojiti bazu betona ili dizajna suhozida.

Spoj otopina , Odvojeni stropni dio, obično je perimetar, izrađen od suhozida, a druga zona je sastavljena s zateznim mrežom. Spektakularno i univerzalno rješenje je sjajan tamni strop u shvaćenoj suhozičnoj kutiji.

Suspenzija , Na građevinskom tržištu moguće je otkriti crne stanice za stvaranje spuštenih stropova, na primjer, MESSH moduli za stropni sustav Armstrong. Sasvim je moguće kombinirati s drugim tonovima, nakon što je rezultat dobio privid šahovnice.

Tamni strop u unutrašnjosti

zaključci

Na kraju našeg članka treba napomenuti da nije potrebno strah za korištenje tamnih boja u dizajnu stanova. Potrebno je samo ispravno izračunati proporcije u njihovim kombinacijama. Takvi interijeri su obično dovoljno strogi. Hrabro primjenjivati ​​kreativne tehnike, jer je moguće postići ugodan dizajn.

Čitaj više