Smaragdna boja u unutrašnjosti

Anonim

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Elementi smaragdne boje imaju jedinstvenu auru: izgledaju u istoj mjeri rafiniran i bogato kao sličan kamen. U ovoj boji postoji nešto čarobno. Grad iz bajke nije dovoljan, gdje je Ellie krenula, zvana je smaragda. Prema legendi, zdjela Grala je napravljena od Velikog smaragda, a ona je posjedovala identičnu nijansu. Dugo vremena, ukrasi iz smarala koristili su i žene i muškarce: "Drevni mudri muškarci", rekao je da je mineral pričvrstio mudrost vlasniku.

Sadržaj

  1. Smaragdna boja u unutrašnjosti
  2. Kombinacija boja u unutrašnjosti s smaraglom

Obožavanje ovog vrijednog minerala prenosi se na njegovu smaragdnu boju. Na važnim događajima često možete primijetiti glumce i pjevače u odjeći smaragdne boje. Slične odjeće gotovo neprestano dobivaju dobru kritiku od modnih poznavatelja.

Isti stav prema ovoj hladovini iu svijetu interijera. Emeragdne tonove dodaju se u unutrašnjost "tekstura" i plemstvo. Ali samo vješti dizajner može primjenjivati ​​smaragdnu boju u unutrašnjosti. Donošenjem odluke o djelovanju, potrebno je pokazati veliku količinu točnosti i takta.

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Što je smaragdna boja? Ovo je bez dna, sočan zeleni S zrakom, jedva uhvaćen plavom bojom. Kao i drugi zasićeni tonovi, smaragd u ogromnim količinama može staviti pritisak, pokvariti raspoloženje. Stoga, u unutrašnjosti smaragdne uporabe u dvije verzije: ili kao naglasak ili kao sekundarna boja.

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Smaragdna boja u unutrašnjosti
Smaragdni tonovi

Kao što je manji smaragd lijep gdje je nježan neutralni ton odabran kao glavni: na primjer, bijela, bež, krema itd. Dakle, za sobu s blijedo sivim površinama zidova bit će prekrasan dodatak Smaragdne zavjese , Oni ne potamljuju sobu, ali će donijeti plemenitost u unutrašnjost.

Članak o temi: Povezani zidni materijali

Smaragdna boja u unutrašnjosti
U namještaj se koristi sekundarna smaragdna boja

Kao naglasak, smaragdna boja je velika. On je sočan, privlačan, izražajan. Čak i mala koncentracija smaragdnih elemenata reproducira vidljiv naglasak, s kojim možete razrijediti glavnu količinu boje.

Smaragdna boja u unutrašnjosti
Pregača u kuhinji kao naglasak

Kombinacija boja u unutrašnjosti s smaraglom

Zbog činjenice da smaragd pripada "plemenitim" nijansima, savršeno se kombinira s istim "nakitom" shemom boja, na primjer zlatnim i srebrnim tonovima i njihovim nijansama.

Smaragdna boja u unutrašnjosti
Što kombinirati smaragdne boje?

Smaragd se dobro uklapa u elegantne sobe uređene u Art Deco. Ovdje se obično kombinira ne samo s "dragocjenim" nijansima, već i s tradicionalnim art-deco duetom - bijelom i crnom. U svom okruženju, smaragd počinje raditi u punoj snazi: njegova nijansa stječe dubinu i zasićenost. Lijepo sličan kombinacija, naravno, ne samo za Art-Deco, već i za interijere modernih destinacija.

Smaragdna boja u unutrašnjosti
Što kombinirati smaragdne boje u unutrašnjosti?

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Smaragdna boja u unutrašnjosti

Naravno, kombinacija "plemenite" nijanse s drugim "dragocjenim" cvijećem: s nijansom skupog drva, mramora i drugih.

Među glavnim bojama i njihov veliki broj nijansi na najskladniji smaragdni partneri uključuju ružičastu (sekundarni ton) i plavu (jednak ton). U tandemu s ružičasti smaragd postaje sve više "smiješnije", bestežinski i jednostavan. Uz plavu i tirkiznu, dobiva cool bilješke. Zajedno čine svježu i mirnu auru.

Smaragd se kombinira s drugim nijansama zelene: na primjer, s mint, maslina, biljnog vapna, itd. Pearl, blijedo sivo ili bež dodati ovom gamutu.

Čitaj više