Pločica na podu

Anonim

Pločica na podu

"Pločni tepih" - obično se, dakle, odnosi se na dekorativnu zavjetu ugrađenu u ukupnu katu. Najčešće se keramički tepih izravno napravljen u sredini sobe i okružuje sa svih strana s različitim vanjskim materijalom. Ponekad se nalazi u blizini ulaznih vrata ili u nekim od kutova. Zbog svoje palete boja, uzorka, ukrasa ili teksture, takav fragment naglašavanja snažno je označen s poda do kraja i stvarno izgleda kao tepih.

Što čine takve matice? Prvo, s dekorativnim točke gledišta. Keramički naglasak je unutarnji dekor koji vam omogućuje da to učinite neobičnim i ljepšim.

Drugo, zoniranje , Plutni mat savršeno naglašava traženi unutarnji fragment na pozadini jednog područja: na primjer, možete istaknuti, hodnik u predvorju, tuš u kupaonici, blagovaonica u kuhinji itd.

Pločica tepiha i njegovo okruženje

Plutni tepih može biti ugrađen u keramičke i drva (ili laminiranog) završnog materijala.

Spremam se integrirati tepih pločica na laminirani ili parket, morate početi kompetentno prianjanje. Potrebno je planirati postupak tako da se na jednoj razini nalaze dva materijala za oblaganje. Postoji mogućnost da će biti potrebno primijeniti neobično "masnoće" sloj popločanog ljepila ili, naprotiv, iznimno tanki. Nije poželjno podići razinu slojeva laminata ili ploče s nekoliko slojeva podloge. Jer može uzrokovati škripanje pod.

Pločica na podu

Prema tehnologiji, poželjno je, prije svega polaganje pločice, a zatim organizirati laminirani ili pod mužjak.

Pločica na podu

Od kojih pločica polaže tepih?

Iz mozaika. Mali keramički fragmenti ukrašavaju podove u kupaonicama i kupaonicama. Usput, boja mozaika može biti kao identična zajednička pločica i ističe se. Da bi se zona lijepo suprotstavila na području poda, lijepu i teksturu.

Članak o toj temi: Kako je lako i lako napraviti zavoj za zavjese s vlastitim rukama

Iako mozaik tepih može biti elegantna i dvobojna i ukrasna.

Pločica na podu

Od pločica s drugim pozicioniranjem. Građevinski materijal vanjskog "tepiha" je sposoban ne vrlo različit (ili biti potpuno identičan) iz glavne pločice. Na "panel" bio je spektakularan, bit će lijep za promjenu rasporeda pločica. Dakle, ako je ostatak pločica postavljen ravno, odvojeni fragment može se postaviti pod kutom. Osim toga, bolje je napraviti uokvirivanje da će rubovi tepiha istaknuti.

Pločica na podu

Od pločica s uzorom. Takvi "prostirci" su posebno poznati i poznati. I često gledaju kao prirodne tepihe, raznobojne ili patchwork.

Najčešće ih stvorite iz marokanskih ili meksičkih pločica.

Ovaj ukras na podu je izvrstan dekor prostora, od kojih ponekad ne možete pogledati. Obično se koristi u dvoranama, malo rjeđe u kupaonicama i kuhinjama.

Pločica na podu
Iz pločice drugog formata. Pod s pravokutnom pločicom može biti ukrašen tepih kvadratnih, šesterokutnih, staničnih i drugih pločica. Ovdje, kao iu verziji s mozaikom, naglasak je na razlici rasponu boja, već tekstura.

Od pločice kontrastne boje. Za tepih, može se primijeniti jednobojna pločica običnog oblika. I on će se obvezati da će biti naglašen na račun njegove boje koja se razlikuje od pozadine ostatka vanjskog materijala. Za još snažniji naglasak moguće je odražavati našu parcelu s mozaičnom granicom.

Od posebnih dekorata. U većini keramičkih setova postoje dodatne spektakularne pločice, identične stilu ostatka kaželje. Slična metoda može biti pomalo banalna, ali potpuno pouzdana. U izgledu i gama, tepih će se miješati što je više moguće s glavnim podnim oblogom.

Pločica na podu

Nekoliko različitih varijacija prikazanih u ovom članku može se kombinirati u jednom "mat": na primjer, pločice s jednokratnim ukrasom i drugačijim oblikom, a podcrtane nijanse će se kombinirati u izoliranosti.

Članak o temi: Sorte papira pozadine

Pločice na podnu fotografiju

Pločica na podu

Pločica na podu

Pločica na podu

Pločica na podu

Čitaj više