Bijela pločica s tamnim mrljama

Anonim

Bijela pločica s tamnim mrljama

Postoji takva rasprostranjena izreka - ljepota, leži u jednostavnosti. Takva rješenja osim toga su poznata po činjenici da nikada ne gube svoj moderan dan, ne smetaju se i jednostavno kombiniraju. Sve navedeno napisan jer je nemoguće pogoditi za bijele pločice. Uobičajena bijela obloga je vremenski testirana varijacija, elegantna i izuzetno univerzalna. Vjerojatno će se svi složiti - da bijela pločica nikada neće napustiti svoju Olympus. Ako se iznenada dizajn uzima umor - može se ponovno preraditi u bilo koje vrijeme i "razveseliti" uz pomoć višebojan dekor. Budući da je bijela boja proizvoda neutralna, neće biti suočiti s njom.

Kada koristite bijelu pločicu, obično dobiva problem odabira nijanse floout. Je li dužno ostati apsolutno bijelo ili možda uzeti s bojom? Jesu li tamni materijali prihvatljivi za primjenu?

Treba napomenuti da su šavovi općenito prihvaćeni ili toniraju pločicu ili rade visoke kontrasta. To vrijedi za bilo koju pločicu, a ne samo bijelo.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Visoko kontrast - to nisu malo naglašeni, ali snažno zaglavi u očima. Šavovi između bijelih pločica rijetko su ispunjeni mekim sivim, kremastim, pješčanim materijalima. Zašto? Svi genijalni su jednostavni: ako jedva prepoznatljivi kontrast, onda su šavovi slični prljavim trakama, u vezi s ovom površinom izgledaju vrlo neugodno.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Stoga se najviše koristi 3 razreda za bijele pločice.

- identično boju bijele pločice;

- sive;

- Crno.

Također je moguće koristiti injekti svijetle boje. Međutim, to je prilično hrabar korak, ali ne svi ga sviđa. Obojeni šavovi su previše "massel" oči. Oni naglašavaju sve nedostatke polaganja i poremećaja simetrije.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Naravno, odabir obojenog fluta dužan je na nešto izgraditi. Popločani šavovi na zidnoj strukturi mogu kopirati boju podne obloge, okrenutih, namještaja, itd.

Članak o temi: topli zidovi: voda, električna, infracrvena - što je bolje?

Treba napomenuti da ponekad izgleda prilično estetski, što doprinosi nekoj vedrini i nepažnji.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Naš pregled smo započeli s razgovorom koji je jednostavan (drugim riječima, prirodnim, suzdržanim i neplaćenim) odlukama ne dosadno za dugo vremena. Bijela pločica s obojenim šavovima ne izlazi iz njih. Provođenje popravaka za desetke godina, bolje odaberite vremenski testirane i višenamjenske metode.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Bijela pločica: tamno ili svjetlo fugiranje?

Upotreba tamnog fugala je diktirana, prije svega, praktične misli. Tamni šavovi neće blijedjeti i ne znojiti se tijekom vremena, u usporedbi s svjetlom. Oni neće zahtijevati armirano čišćenje i popravak. Briga za odluke će biti mnogo lakše.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Ako u prioritetnom izgledu, prilikom odabira šavova morate uzeti u obzir nekoliko značajki. Šavari visokog kontrasta obratite pozornost na obrazac i način polaganja pločice. Ako ćete dodijeliti zanimljivu formatu na formatu - šavova s ​​visokim kontrastnim materijalom.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Ako je izdužena pločica postavljena okomito, visoki kontrastni flout će ga definitivno dodijeliti. Kao rezultat toga, zidne strukture će izgledati više nego u stvari, a sama soba je već. Ako takav učinak nije potreban - obrišite šavove laganim mrljama, iznimno se odnose na boju pločica. U tom slučaju, plan izgleda neće biti tako očigledan.

Bijela pločica s tamnim mrljama

S laganim šavovima, geometrija pločica i plan izgleda nisu "massel" očiju.

Naprotiv, nastojeći naglasiti trake pločice, ukrasite šavove tamnim oblak materijala.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Osim toga, uzeti u obzir atmosferu sobe u cjelini. Suočavanje s bijelim popločanim s tamnim žalicom izgleda vrlo jasno, pa čak i malo nepristojno. Ova nekretnina je u potražnji u industrijskom stilu. Ova kombinacija pločica s žbukom i za skandinavsku smjeru je karakteristična.

Članak o temi: Vrste peći Finches s vlastitim rukama u privatnoj kući

Bijela pločica s tamnim mrljama

Ako trebate sobu da postanete sofisticiraniji i estetski - napravite bijele šavove.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Tamno fugiranje za bijele pločice: siva ili crna?

Obično se crna flout primjenjuje samo tamo gdje postoje i druge crne predmete. Ako, na primjer, kuhinja je poboljšana crnim stolom - crnim šavovima na bijeloj pregazi izgledat će vrlo skladno. Isto je moguće pripisati kupaonici s bijelim zidnim strukturama i crnim seksom.

Bijela pločica s tamnim mrljama

Sivi šavovi, naprotiv, pripadaju najviše višenamjerniji i neutralniji.

Čitaj više