Stavite pločice u toalet

Anonim

Priprema sve što vam je potrebno u obavljanju radova, analizirajte značajke ove sobe i već se odbijaju iz tih nijansi u budućnosti. WC - sićušna prostorija. U zasebnoj kupaonici, većina vlage akumulira u kupaonici, u zahodu, indikator nije toliko značajan.

Odabir pločice, imajte na umu da je u maloj prostoriji s umjetnom rasvjetom, lagana svjetla tlačna pločica je bolja. Za dekorativnost, kada polaganje koristi horizontalno odvajanje dvije nijanse jednog gama s frizom. Što se tiče računa, preporuča se stjecanje glatkog sjajnog materijala, jer je manje podložan akumulaciji patogenih mikroba i raznih vrsta onečišćenja.

Prije početka rada na oblikovanju pločice u zahodu, pripremite sljedeći skup alata i materijala:

  • ljepilo za pločice;
  • flout za šavove;
  • silikonski brtvilo;
  • prajmer;
  • antiseptički;
  • impregnacija od odbijanja vode;
  • kit;
  • gipsana ploča;
  • Profili i uglovi metala;
  • razina;
  • Bugarski;
  • ploča;
  • Perforator;
  • sječivo;
  • čekić;
  • gumeni cizyanka;
  • spatula;
  • četke;
  • plastični križevi;
  • smjesa za estrih;
  • Vladar i olovka.

Stavite pločice u toalet

Osnovni alati

Priprema površine

Proces polaganja pločica u zahodu s vlastitim rukama počinje preliminarnim radovima.

Mi naglašavaju sljedeće korake:

  1. Raspršivanje. Prije svega, sve je prekomjerno: vodovod, namještaj, pribor. Koristeći perforator ili brusilicu, uklonjena je stara pločica s dostupnih mjesta. U područjima koja su u susjedstvu komunikacije bolje je koristiti ručno dlijeto i čekić za oštećenje bilo čega. Sloj otopine je maksimalno.
  2. Poravnanje površine i obrade. Budući da su stavili pločicu samo na savršeno glatke zidove i pod, razmislite o njima unaprijed. Očistite ih od prašine i tretirani s antiseptikom iz gljivica i plijesni. Pod je dodatno označen s mješavinom odbijanju vode. Tada je beton punjen. Zidovi su ožbukani, pod je izliven s estriha male debljine.
  3. Ugradnja kutije. Izgrađena je od suhozida otpornog na vlagu kako bi se sakrili komunikacije. Obrazac je pričvršćen pomoću metalnih profila, a listovi GKVL-a su pričvršćeni odozgo. To je nužno pristup cijevima, tako da čine okolni otvor. Prikazuju se kutovi, zglobovi su sranje.
  4. Obilježava. Odlučite točno kako želite izgraditi WC s pločicama i primijeniti odgovarajuću razliku.

Članak na temu: Kutna kupka - Vrste, veličine i prednosti

Stavite pločice u toalet

Završetak se provodi nakon posebnog treninga

Kat

Počnite ležati vanjske pločice u zahodu s cijelim fragmentima, ali se krećući s vrata duboko u nevjerojatno, pokušajte odrediti položaj elemenata da počnu raditi s duge zid.

Alternativa: Pronađite prvu pločicu u kutu blizu vrata, a zatim nastavite nizom duboko u kutu. Zaradite dugu stranu i vratite se na izlaz.

U početku, svi cijeli fragmenti su položeni na pod. Zatim iscrtajte ekstremne dijelove. Rupa za WC i cijevi čine brusir. Obilježavanje se primjenjuje na suprotnu stranu pločice.

Stavite pločice u toalet

Razmotrite da je toaletna soba mala, tako da se polaganje provodi tako da u središtu postoje cijeli elementi

Kako staviti pločicu na pod u zahodu:

  1. Pripremite otopinu i ostavite ga 10-15 minuta. Pločice salu u vodi.
  2. Nanesite ljepilo na mali dio poda i distribuirajte ga zubastom lopaticom.
  3. Uzmite vlažne pločice, pritisnite višak vode, operite je sa svih strana.
  4. Pričvrstite pločicu na ljepilo i pritisnite. Fragment fragmenta i zategnite s fragmentom na cijelom području.
  5. Šavovi su 2-3 mm, otopina na zglobovima šablas. Umetnite križeve.
  6. Ne zaboravite provjeriti razinu.

Zidovi

Posebni prostor za dizajner manevri, nažalost, u ovoj sobi nema mjesta. Dekorativno pravokutno odvajanje friza i nekoliko umetaka s rasutim uzorom stječe se za ukrašavanje zidova. Neobično, ali vrlo elegantan izgleda mozaik okrenut.

Kako staviti zidnu pločicu u toalet:

  1. Započeti položaj redova. Na razini drugog, pričvrstite referentnu željeznicu.
  2. Nanesite malu količinu ljepljivog otopine na zid. U prisutnosti značajnih nepravilnosti, povećajte debljinu ljepila, razmazajući ga i sam pločica. Distribuirajte otopinu s nazubljenom lopaticom.
  3. Držati na zidnu pločicu. Prvo, radite s cijelim brojem, a zatim dodajte plapetanje kutnih fragmenata. Potonji su složeni elementi donjeg retka.
  4. Kutija je odvojena istom pločicom.
  5. U nekim kućama na dnu zidova u WC-u nalazi se mali platforti poput betonskog postolja. Postrojena je uskim pravokutnim pločicama.

Članak o toj temi: Metode montaže kamena pranje

Stavite pločice u toalet

Završetak počinje ispod

Nemojte žuriti odmah staviti sve zidove cjeline. Rad kratkih pristupa. Tako da se ljepilo uspijela i pločica nije proširila. Vrata se okrenu s uvrštenim dijelovima, ako se cjelina ne uklapa u veličinu. Spavanje ugodno s pločama i brusilica (za složene oblike).

Stajao je šavove i zatvaranje zglobova

Ovo je završna faza koja se lako provodi vlastitim rukama. Prostor za međusobno povezivanje ispunjen je posebnom crijevom za šavove pomoću gumene lopatice. Na perimeru ravnina i uglova pruža dodatnu prevlaku silikonom. Brtva se također koristi za punjenje zglobova na kamuflažnom kutiju, oko cijevi i na mjestu susjedne toaletne posude.

Sada znate kako pravilno staviti pločicu u toalet. Promatrajući preporuke, ispunjavaju sve rad kvalitativno, lijepo i bez pomoći.

Preporučujemo gledanje videozapisa:

Čitaj više