Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Anonim

Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Kompetentno i vlastitim rukama obavljaju popravke u spavaćim sobama praktički svatko. Ovdje trebate kompetentan pristup, uredne, dosljedne akcije, glavnu ideju i plan za njegovu provedbu. Imajući sve ovo, kao i barem malo iskustvo, možete sigurno početi popraviti u spavaćoj sobi u privatnoj kući ili stanu.

Glavne faze popravka spavaće sobe

Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Prioritetno pitanje - gdje početi popraviti u spavaćoj sobi? Čak i prilikom izvođenja jeftinog popravka u spavaćoj sobi, potrebno je sve pažljivo planirati sve. Da, popravak spavaćih soba na fotografiji uvijek izgleda elegantno i lijepo. Ali sličan rezultat može se postići samostalno, ako uložite napore. Uostalom, popravak u spavaćoj sobi radi sami, s kompetentnim pristupom štedi novac i omogućuje vam da dobijete izvrstan rezultat.

Neki preferiraju u mediteranskom stilu, drugi biraju HIGEC, a treći i na svim klasicima. Ali dopustite da odaberete spavaću sobu u mediteranskom stilu ili bilo kojoj drugoj, ovdje glavna stvar jasno stavlja gol i formulira akcijski plan. Tada vas lijepa obnova u spavaćoj sobi u mediteranskom stilu neće razočarati.

Zamjena spavaće sobe u vlastitom stanu preporučujemo djelovanje prema načelu "odozgo prema dolje". To jest, morate početi s gornjim površinama i završiti pod.

Razlikuje se nekoliko glavnih faza popravka spavaćih soba:

  • Popravak strop;
  • Dekoracija zida;
  • Popravak pod;
  • Opremanje i stvaranje interijera spavaće sobe.

Sada ćemo razgovarati o svakom koraku popravka odvojeno.

Ali prvo malo o spavaćoj sobi. Kada se popravak apartmana popravlja, gdje spavaća soba pada 15 m2, mnogi strahuju da će takav mali prostor staviti križ na napoleonske planove. Ali bilo koji broj kvadratnih metara omogućuje ostvarivanje najljepših ideja. Neka bude globalna obnova ili mali jednostavni kozmetički mediteranski popravci.

Preporučujemo da početnici pažljivo planiraju svaki korak i ne da se odmaknu od planiranog plana. Samo uzimajući u obzir stvarnu veličinu spavaće sobe, možete pronaći svoje mjesto za svaki objekt namještaja, pokupiti potrebne nijanse, itd. Stres u izvornim idejama iz novih stavki 2019. u unutrašnjosti spavaćih soba. Na temelju vaših ideja i plana uspjet ćete postići izvrstan rezultat. Budite sigurni u to.

Članak o toj temi: Zavjese užetajte sami: stvaranje

Strop za popravak

Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Planiranje popravak spavaće sobe s vlastitim rukama važno je početi pružanje nulte faze. Oni će zamijeniti prozore i vrata. To je potrebno kako bi se stvorili potrebni uvjeti u apartmanu za plaću iste pozadine. Sve što znate da kada je pozadina spremljena, nemoguće je dopustiti nacrte unutar apartmana.

Čim je nulta faza završena, nastavite na stropne površine.

Postoji nekoliko opcija za popravak i završnu obradu.

  1. Stucco strop strop. Dugotrajno, ali proračunska opcija za koju trebate izoštriti strop, poravnati ga i primijeniti završni sloj dekorativne žbuke ili kita. U budućnosti se takve površine mogu naslikati ili ažurirati primjenom novih tankih slojeva žbuke.
  2. Slikanje strop. Ne najmodernija opcija koja je još uvijek u potražnji iu 2019. godini. Popravak nije skup, ali uz pomoć raznovrsne palete boja možete dati sobu atraktivan izgled.
  3. Ploče na stropu. Postoje razne stropne ploče iz pluća, a ne vrlo materijali. Oni se stavljaju na posebno ljepilo, stvaraju izvrstan dizajn apartmana, naglašavajući odabrani stil interijera. Minus je da strop koji pokriva takav materijal čini da ne diše. To negativno utječe na mikroklimu u stanu. Slična rješenja su relevantna za hodnik, WC.
  4. Rastegnuti i spušteni stropovi. Složeni stropni dizajn, instalacija je bolja povjeriti stručnjake. Postoje i na jednoj razini i višestruki. Njihov minus - dizajni oduzimaju koristan prostor.

Bez obzira na odabrani materijal, pokušajte to učiniti da se strop ne usredotočuje na sebe mnogo pozornosti, spojenog s unutrašnjosti, doveo u dizajn spavaće sobe i djelovao umirujuće. To jest, ne svijetle i tamne boje.

Popravak zidova

Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Što se tiče zidova, popravak spavaće sobe može se izvoditi vlastitim rukama. Ali rad bi uvijek trebao početi s poravnanjem. Pogotovo ako govorimo o lijepljenju pozadine.

S obzirom na trendove u 2019. godini, nudimo neke od najatraktivnijih ideja za popravak zidova spavaće sobe:

  • Pozadina. Tkanina, phlizelin, papir, bambus. Po vlastitom nahođenju. Njihov je dizajn tako raznolik koji ih nekako klasificiraju nije moguće. Ne uzimajte tapete sa svijetlim i velikim, složenim crtežima za spavaću sobu. Preferencija do urednih linija, svjetlosnih uzoraka, geometrijskih dijelova;
  • Ispisuje na zidu. U mnogim aspektima, slično je pozadinu fotografija, proizveden samo na temelju tih fotografija koje pružate proizvođaču. Samo po narudžbi se izvode, jer je sjajan način da se manifestira individualnost;
  • Boja, tekstura žbuka za zidove. U 2019. godini potražnja za tim opcijama za dekoracije zidova spavaće sobe ostaje visoka. Odaberite pastelne tonove, iznimno prirodne materijale;
  • Pločice na zidovima spavaće sobe. 2019. jasno je pokazalo da je keramička pločica puno ne samo kupaonice i kuhinje. Mali paneli ili pune moćne spavaće sobe mogu izgledati prekrasno. Ako se odlučite za takav korak.

Članak o temi: Što se držati na kuhinji: možda traka zavjese?

Popravak pola

Posebne inovacije za vanjske popravke u spavaćoj sobi 2019 nisu donijeli. Ali zašto izmisliti nešto komplicirano i neobično ako postoji niz dokazanih vremenskih mogućnosti?!
  1. Linoleum. Unazovni klasik za apartmane, gdje cijene udobnost i nisu spremni istaknuti veliki proračun za popravke. Modne kolekcije Linoleum 2019 mogu naglasiti vaš izuzetni okus, stvoriti atmosferu odmora, udobnosti ili INTIMA u spavaćoj sobi. Sve ovisi o vašim potrebama.
  2. Cork ploča. Prirodno, ekološki, siguran i vrlo topao materijal koji ne zahtijeva ugradnju grijanja.
  3. Parket. Uvijek u modi i vjerojatno neće ikada prestati biti relevantni. Samo je njegova cijena, kao i prije, visoka, a instalacija treba vjerovati stručnjacima.
  4. Laminat. Proračunska verzija parketa, koja izgleda isto tako, ali zahtijeva manje troškove. Izvršite popravak spavaće sobe vlastitim rukama s korištenjem laminata neće biti teško, jer se ovaj materijal ide na načelo najjednostavnijeg zagonetka.

Spavaća soba

To je namještaj kupljen za dom dovršava popravak spavaće sobe. Uostalom, to vam omogućuje da formirate konačni izgled sobe u apartmanu.

Budući da govorimo o spavaćoj sobi u apartmanu, ovdje biste trebali voditi brigu o kupnji osnovnog skupa namještaja. Uključuje:

  • Puni bračni krevet. Nema sklopivih sofa. Inače, to više nije spavaća soba, već neki dnevni boravak. Iznimke su jednosobni apartmani, iako tamo i odluke 2019. omogućuju vam da organizirate punopravni krevet;
  • Garderoba. Ako imate zasebnu garderobu u apartmanu, možete u potpunosti odbiti vladu;
  • Noćni stolovi. Vrlo korisni elementi namještaja, gdje se gadgeti pohranjuju, postavite alarme, stolne svjetiljke, punjači. Odaberite noćne stolove s zatvaranjem vrata ili ladica kako ne biste pohranili stvari i ne stvaraju kaos;
  • Toaletni stolić. Za smještaj zajedno s djevojkom ili ženom, ovaj je element neophodan;
  • Ladičar. Određene vrste komoda mogu se kombinirati s funkcijama tablice toaleta. Omiljeni će primiti mjesto za pohranu kozmetike i plutajuće, ali u isto vrijeme ćete biti u mogućnosti uštedjeti prostor;
  • Televizija. Mnogi vjeruju da je u spavaćoj sobi bolje napustiti televizor i staviti ga u drugu sobu u stanu. Ali praksa pokazuje da televizori sve stavljaju. Stavite ga u komodu ili visi na zagradama.

Članak o temi: Boja senfa u unutrašnjosti

Unutrašnjost Razmislite o pripremi za popravak. Tako se možete držati određene spavaće sobe.

Popularne pogreške popravka

Mi smo shvatili kako napraviti popravke u spavaćoj sobi. Ali taj popravak je stvarno prošao uspješno i kompetentno, savjetujemo vam da obratite pozornost na uobičajene pogreške. Ne dopuštajući im u svom stanu, rezultat će biti izvrstan.

  1. Zrcalni strop i zidovi. Spavaća soba je namijenjena za spavanje, au takvoj atmosferi, san je neugodan i neugodan. Sušilo za kosu Shui ima slične položaje u vezi ogledala u spavaćoj sobi.
  2. Mnogi namještaj. Često popravak ide savršeno, a svi pokvari namještaj. Odaberite samo najpotrebnije, ispravno distribuirajte prostor nakon popravka.
  3. Višak dekor. Potrebno je ukrasiti spavaću sobu nakon popravka. Ali to bi trebalo biti učinjeno u umjerenim količinama. Na fotografiji je jasno vidljivo kako uspješno reorganizirati sobu, a ne na noćenje.
  4. Svijetle boje. Izvorno izgleda sjajno. Ali spavati u sobi, gdje su zidovi ispunjeni svijetlim bojama, psihički teškim. Nemojte mučiti oči.
  5. Ogromni lusteri. Nema glomaznih lustera. Ovo je relikvija prošlosti.

Nije teško stvoriti vlastite ruke vlastitim rukama, visokokvalitetan popravak u spavaćoj sobi od kreme ili svijetle lila ton nije težak. Čak i ako je proračun ograničen. Ispravan pristup, slijed akcija i slijedite jasan plan temelj je uspješnog popravka. A nakon završetka svih djela u vašoj spavaćoj sobi, fotografija će doći prijateljima i poznanicima da cijeni vaš rad.

Čitaj više