Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

Anonim

O tome kako lijepo provesti vrijeme u ljetnoj večeri u vrtu, zna svaku ljetnu kuću, pogotovo ako govorimo o okupljanjima s prijateljima i kuhanjem na otvorenom. Najbolje mjesto za takav odmor je kupka s prostranom sjemenkom i pećnicom za roštilj. Zatim ćemo pogledati postojeće bankovne projekte s sjevernom roštiljem, kao i značajke njihovog dizajna.

Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

Model trodimenzionalne kupelji s Gazebom i roštiljem

Značajke projekata kupke u kombinaciji s sjeverbo-roštiljem

Prednosti gradnje

Dakle, ako se odlučite za opremanje mjesta odmora na zemlji i razmislite o raznim projektima - kupke i roštilj sjenicebo najbolji su s kojim možete doći!

Takve strukture imaju mnoge prednosti, među kojima se može dodijeliti:

  • Mogućnost kupnje u vrijeme kada će se hrana pripremiti u roštilju. Da bi povremeno pratili proces, nije potrebno ići daleko od parne sobe.
  • Lijepa i elegantna dizajna peći ukrašavat će unutrašnjost kupke.
  • Peć za roštilj ne samo da može pružiti mirisnu i ukusnu večeru, već i zagrijati sobu.
  • Nakon uzimanja postupaka kupke, pravo kada ostavite par na raspolaganju udobna sjenica. Samo od takvih sitnica i sastoji se od ugodnog boravka.
  • Cijena izgradnje je niža nego za vrijeme izgradnje dva odvojena objekta - kupke i arbore.
  • Velika plus peć roštilja je da upute za njegovu uporabu omogućuje zagrijavanje ugljena i ogrjevnog ogrjevnog drva. Osim toga, pećnica ne zahtijeva previše slobodnog prostora.

Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

Kupajni projekt s roštiljem roštilj

Projektiranje kupke u kombinaciji s roštiljem Gazebo

Do danas postoje različiti banby projekti i roštilj, neki od njih možete pronaći na našem portalu. Među njima će biti prikladna opcija koju ćete morati učiniti.

Članak o temi: Kako napraviti pletene pokrivene vlastitim rukama?

Međutim, pri odabiru projekta, trebate obratiti pozornost na neke nijanse, koji će ovisiti o praktičnosti rada strukture. Prije svega, to se odnosi na, naravno, veličinu strukture.

Najčešće, takve strukture imaju površinu od 6-8 četvornih metara, ali ako ga često namjeravate koristiti za uživanje u prijateljima, bolje je izgraditi kupku na prostranom, najmanje 10-11 četvornih metara.

Savjet! Ako je sjenica dovoljno prostrana, onda se parna soba može napraviti pounded, na primjer, eliminirajući ostatak prostora od njega. Istina, moguće je ako se kupka koristi samo u toploj sezoni.

Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

Farmer Plan - BBQ peći se nalazi odvojeno od sjetve

Najčešće, projekti kupke s gazebo roštiljem značilo je mjesto proširenja duž isti parni zid, međutim, može se nalaziti između kuće i parne sobe. U tom slučaju primit ćete jedan, neobičan dizajn. Međutim, ne smijemo zaboraviti da je to prvotno potrebno pružiti prikladan položaj prostora.

Što se tiče unutarnjeg uređenja, može se u potpunosti udovoljiti vašim željama, osim nekoliko trenutaka. Na primjer, dim iz cijevi može pokvariti odmor, tako da cijev treba obaviti prilično dugo ili odabrati najprikladniju mjesto sjenice.

Tu je i još jedno rješenje za ovaj problem - koristiti dekorativne ograde. Štoviše, takve ograde također se mogu izraditi od dekorativne funkcije.

Savjet! U pravilu, u unutrašnjosti kupki koriste namještaj jednog stila. Stoga, dizajn peći također treba odgovarati odabranom stilu.

Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

Trodimenzionalna struktura strukture - Gazebo se nalazi na strani

Vrste napada

Nisu svi znaju razlike između verande iz sjetve, pa, bez obzira na vrstu konstrukcije, pozivaju sva proširenja veranda. Zapravo, verande su uvijek podignute na zasebnoj temeljima. Međutim, glavna razlika verande je da se može izolirati, omogućuje iskorištavanje prostorije čak i zimi.

Članak o temi: Kako poravnati pod pod laminatom vlastitim rukama bez estriha

Do danas je dizajn popularan kod kliznog staklenog zida. U biti, oni su varijacija verande, koja se može pretvoriti u otvorenu sjenicu, samo pomaknuti staklo. Osim toga, zid se može izraditi vlastitim rukama u obliku uklonjivih štitova ili se Shirms u japanskom stilu.

Vrlo zanimljivo rješenje je višeslojna terasa, koja, kada napuštaju kupelj, su napravljene u obliku trijema, a na obje strane nalazi se sjenica i balkon.

Kupajni projekti s sjenicom i roštiljem - Značajke struktura

U fotografiji - izgradnja kupaonica od dnevnika

Članci na temu:

  • Sjenica je pričvršćena na kupanje

Gdje organizirati proširenje

Postoji nekoliko mogućnosti za raspored proširenja:
  • Najčešće rješenje je mjesto izgradnje uz pročelje kupke. Takav raspored spasit će dovoljnu količinu slobodnog prostora kako bi odgovarao peći roštilja i istovremeno se mogu slobodno smiriti.
  • Druga opcija leži na mjestu proširenja na jednoj strani kupke. U tom slučaju potrebno je obratiti pozornost na njegovo područje da bude dovoljno da se instalira peć i raspored rekreacijskog područja.
  • Još jedno zanimljivo rješenje je kutni raspored strukture kada kupanje ima oblik u obliku slova m.

Nacrt parne sobe iz bara s produžetkom koji se nalazi s kraja

Savjet! Budući da će unutrašnjost kupke početi s produžetkom, dizajn bi trebao platiti posebnu pozornost. Možete ga izvesti uz pomoć prekrasne ograde, vaze s cvijećem, stolicama i stolom.

Izlaz

Ako se približite dizajnu kupke s sjenicom i štednjakom s odgovornosti, tada ćete dobiti strukturu u kojoj će se odmarati zaista ugodno i ugodno. Ali za to morate pažljivo razmisliti o svim nijansama buduće operacije.

Dodatne informacije o ovoj temi mogu se dobiti iz videozapisa u ovom članku.

Čitaj više