Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Anonim

Vikendica ili parcela izgledaju kompletno, ako ne postoji samo čuvani vrt, već i sjenica. Često domaćin stavlja takav raj bez manje marljive i ulaganja od samog doma. Tada sjenica postaje predmet ponosa, koji simbolizira ugled i visok status vlasnika.

Ali ne postoji ništa ponosno na ovu vrstu strukture i onih koji su samostalno izmislili, a zatim izgrađeni i ukrašeni njihovom zamišljenom. Naravno, prije svega, smatramo mnogo mogućnosti za gotove dizajnerske kretanja, fotografije i crteže arbora, rezultate djela naših prijatelja i susjeda.

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

U fotografiji crtanje sjenice.

Zatim odaberite ono što mi se svidjelo, nagnuvši se na viđeno i izvucite sve "najukusnije". Kao rezultat - originalno, jedinstveno mjesto za opuštanje u prirodi se rađa.

Prenosimo vaš preferencijalni papir

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Pred-skica parcele s sjeverbom.

Mnogi graditelji i svi profesionalni dizajneri prije početka utjelovljenja ideja u stvarnosti, čine skicu i crtež buduće zgrade. Nemojte se udaljiti od tih načela kako ne biste bili frustrirani na kraju gradnje.

Vjerujte svojim fantazijama s papirom, pa čak i ako uopće ne možete izvući, također će jasno dobiti nejasnu, ali ideju o tome što želite stvoriti u stvarnom životu.

  1. Prije izrade crteža sjenice, nedostajemo o tome kako i gdje se u vašem vrtu želite opustiti. Na istom mjestu bit će struktura koja će rasti oko njega, koji će od vaših najmilijih i prijatelja doći u posjet. Vrlo je korisno provjeriti moć svoje mašte, što je više jasnije vidjeti sliku u glavi, lakše će ga reproducirati na papiru.
  2. Svakako pregledajte projekte završenog dizajna. Bit ćete iznenađeni što se tamo nalazi razne prijedloge i neobična rješenja. Suočeni i materijali iz kojih možete izgraditi remek-djelo. Kao što kažu - "jeftini i ljuti".

Članak na temu: Svježe ideje Slikarstvo zidova u spavaćoj sobi

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Ideje za rekreaciju mogu se dovesti do profesionalnih umjetnika.

  1. Neobično je moderno s nama i inozemstvo postao moderni umjetnici, utjelovljujući opuštajuće krajolike na platnu, kao i na crtežima sjenice okruženi cvjetnim drvećem, smaragdnim polstima i ugodnim ribnjacima.

Bilješka! Nakon što sam stajao na takvoj slici, odmah želim ući u ovo mjesto. Nakon što je inspiriran, budite sigurni da nacrtajte svoju parcelu na koju je Gazebo iz vaših snova.

Uzeti olovku

Dakle, vaše obiteljsko vijeće većinom glasova odobrilo je izgradnju sjenice u bliskoj budućnosti. Već ste izrazili osnovne zahtjeve za nju, razumjeli njezin stil i izračunali njihovu snagu. Pa, vrijeme je da radimo u kreativnosti u obiteljskom krugu i kombinirajte korisno s ugodnim.

Slika eksterijera

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Vanjski dio parcele s sjenicom.

  1. Napravite svjetlo skica mjesta na kojem će se nalaziti sjenica. Pokušajte prenijeti sve zgrade oko strukture, biljke i objekata u ispravnim omjerima. Ne rezervirajte sve sekundarne dijelove previše pažljivo. Samo gdje je planiran sjenica - crtež bi trebao biti jasan.
  2. Panorama bi trebala pokriti prilično veliko područje oko, pa ne nacrtajte sve predivno, ili obrnuto, vrlo veliko. Omjeri drveća, biljaka i zgrada su uvjerljivi.

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Sigurno ćete koristiti pribor za crtanje.

  1. Nakon vas, jedva dodirivanje olovke, skicirao je stražnji i srednji plan, idite na glavni dio - sam Gazebo.
  2. Nacrtajte na početku dna, počevši od temelja, promatranje pravila izglede. Staza koja ide na dizajn također je naznačeno u budućnosti, odnosno na načelu napuštanja udaljenosti u daljini. Bliže nam to će biti širi, dalje od nas - već.

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Nije teško nositi se s ovim zadatkom.

  1. Već ste primijetili da crpimo sjenicu u fazama, počevši od plana leđa, nastavak prosjeka i završavajući prednji dio. Za sliku greda ili regala, moguće je koristiti vladar. Ispada pola crteža, pola skica.

Bilješka! Nemojte slikati sastav dok ne završite u olovci. Tako popravite, briše se ne dobiveno, bit će mnogo lakše.

  1. Nakon što je glavni dio sjetve završen i ispravljen, podijelite dekor vanjštine. Ograda, dekoracija krova, koraka, ograda, lanterna - sve to se postupno opisuje i već je pažljivije.

Članak o temi: Što je prikladnije u kupaonici: higijenski tuš ili bide?

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Napišite ono što želite vidjeti oko sjenice.

  1. Zatim, prikazuju što će rasti, stajati i ležati okolo. Alpine tobogani, mini ribnjak, mala fontana ili vodopad, travnjak, životinjske figure ili nevjerojatne znakove.
  2. Sada možete početi najzanimljiviji fazi - bojanje. Imajte na umu da je cijena olovaka i boje mala, ali je osigurano zadovoljstvo svih članova obitelji. Opet, budite sigurni da počnete od dalekog plana - s neba i najudaljenijih grmlja, ograde i stabala. Oni su napravljeni nejasni, lagano zamagljeni, ne moraju biti pažljivo napisani, sve što leđa ne bi se trebala "popeti" naprijed.
  3. Svaka nastava u crtežu i slikanju savjetuje na početku zatvoriti cijeli prostor platna ili papira s omjerom boja, a zatim napisati male stvari. Držite ovo pravilo, a svi ćete uspjeti kao zamišljeni.
  4. Konačno se registrirajte u boji strukturu i ono što je ispred njega je put i zelenilo.

Skica unutarnjih poslova

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Unutrašnjost sjenica.

Prikazali ste samo izgled budućeg raja. Nije loše ako skicirate olovku, a zatim u boji unutarnje panorame sjenice.

Iako u ovom trenutku, veliki broj dizajnerskih računalnih programa, čarobnjak interijera, uglavnom radije izražava skice iz ruke.

To je točno, način, iako stari, ali testiran vremenom i iskustvom.

  1. Pokušajte nacrtati ono što je unutra, u kutu od ulaza.

Kako nacrtati Gazebo: Izrazite naše snove financijski

Računalna vizualizacija interijera strukture.

  1. Počnite s poda, zatim zidove, strop. Zatim namještaj od vlastitih elemenata za dekor, cvijeće u Kašpo, lampershade. Bit će zanimljivo ako opisujete sve one koji dolaze sjediti nakon šalice čaja. Ne rezervirajte likove previše jasno, dovoljno savjet, obrise ljudi.
  2. Kolapred je iz glavne željene boje. I samo tada su propisani naglasci u boji - pokriva na namještaju, jastuci, stolnjaci, zavjese za sjenicu. Pokušajte stvoriti učinak rasvjete unutar primjenom crno-bijele tehnike. U sjeni boje, uvijek postoje hladne nijanse, au svjetlu - toplo. Ostavljamo bijelu bijelu, obližnje stavke pažljivo se ispuštaju.

Članak na temu: Sušilo za kupaonicu - Kako odabrati?

Sada, kada ste naučili kako nacrtati sjenicu, bilo bi moguće jasno gledati što još nije u stvarnosti. I tek nakon završetka izgradnje možete snimiti sliku vašeg rada.

Izlaz

Budući da je Gazebo uglavnom kreativni, onda je potreban pristup njegovom razvoju. Imati vizualnu manifestaciju vaših snova je vrlo korisna. Dakle, nećete samo brže konstrukcije, nego ćete znati da će se na kraju ispasti (vidi članak "Unutrašnjost" moderne ideje i stilova ").

Mnogo zanimljivih će vam otvoriti videozapis u ovom članku, vizualni primjeri uvijek nadahnjuju, jer vizualno vizualiziramo neodoljiv dio informacija.

Čitaj više