Značajke i karakteristike kartice

Anonim

Postoje mnoge varijante unutarnjih krila: ljuljačka, klizna, remenica, iz čvrstog polja i tako dalje. Takva raznolikost omogućuje vam odabir opcija za bilo koji interijer.

Značajke i karakteristike kartice

Vrata cingle

Međutim, iz novih varijacija - unutarnja vrata CARGA. Što je?

Vrata cingle

Klasična opcija je čvrsta drvena platna od bora, pepela, hrasta i tako dalje. Međutim, takav model je vidljiv, osobito ako se koriste skupe pasmine. No, tehničke karakteristike nije uvijek na visini. U štitu namještaja takvog područja, drva vlakna imaju jedan smjer. Prema tome, s kapi temperature i vlažnosti, drva bubre i mijenja geometrijske dimenzije. Za unutarnje krilo, takav fenomen je neprihvatljiv.

Značajke i karakteristike kartice

Kruta drvena platna vrata

Stabilnija verzija je panel. Sastoji se od okvira i umetaka prilično velikog područja. U ovom slučaju, drva vlakna su usmjerena u različitim smjerovima, što ne dopušta proizvod da reagira kao zajedničko drvo. Proizvodnja okvira je jeftinija, i stoga je trošak mnogo niže.

Značajke i karakteristike kartice

Pisana vrata

Što znači: kartica kartice znače? Ovo je samo razna zbirka, ali modificirana. Okvir proizvoda je sastavljen od dasaka u odnosu na čvrste stijene, a zatim napunjene poprečne planete - kraljeve. Ovo rješenje ima sve prednosti nasilnih sortnih modela, ali zanimljivije u dizajnu. Osim toga, TSARGI se može razdvojiti raznim materijalom: PVC, laminat, Ecoshpon. Na fotografiji - slika s poklopcem s kortikom.

Značajke i karakteristike kartice

Tako da kartice kartice izgledaju

Prednosti i nedostaci proizvoda

Dizajn okvira ove vrste razlikuje se mnogim prednostima:

  • Ovo je vrlo pouzdano rješenje, jer okvir osigurava istu strukturnu čvrstoću kao kruti platno;
  • Proizvod ima izvrsnu obradu, što znači zamijeniti bilo koji oštećeni novi segment. Krista je lako rastavljena vlastitim rukama, kao što pokazuju recenzije. I već zamjenjujući TSARGI na novi ne uzrokuje nikakve poteškoće;
  • Tsargi omogućuju korištenje neobičnih tehnika dekoratera, što omogućuje diverzificiranje modernog ili klasičnog interijera;
  • Zbog kombinacije letvica s različitim smjerom drva vlakana, vrata od carg je mnogo otpornija na djelovanje vlage i temperature;
  • Tijekom proizvodnje modela koristi se tehnologija rezanja;
  • Postoje sorte koje osiguravaju serviranje - krila se zatvara ne zbog rotacije ključa, ali zahvaljujući mehanizmu ugrađenom u ručku.

Članak o toj temi: Staklo Cholester za površinu gipsane ploče: prednosti i pravila

Nedostaci za pronalaženje proizvoda je težak. Je li to prikladno za dizajn u stilu baroka, jer potpuno eliminira lijek ili niti kao dekorativni element.

Značajke i karakteristike kartice

Primjer vrata u unutrašnjosti

Vrata cingle u unutrašnjosti

Temeljna razlika od verzije panela se svede na veličinu dasaka i metodu instaliranja CARG. Što to znači?

  • Pvrće su ugrađeni čvrsto, formirajući jedan web - takva je krila najbliža klasičnoj verziji polja. Proizvode možete diverzificirati kombiniranjem različitih pasmina ili sjenila.
  • Tsargi su fiksirani na nekoj udaljenosti jedan od drugoga - tako dobiti strukturu. Udaljenost između remena i količine njih u bloku odabire se na temelju stila. Umetke, u pravilu služi staklo.

Da daske mogu imati drugu širinu, koja vam omogućuje da ih kombinirate vrlo raznolike.

  • Dijagonalni raspored TSARG vizualno smanjuje područje vrata, au unutrašnjosti igra ulogu elementa koji smanjuje područje zida.

Značajke i karakteristike kartice

Materijali za završnu obradu

Obično se kraljevi izvode iz borove polja. Ovo stablo se lako obrađuje, to košta jeftino i odlikuje se trajnim. Ali staviti na proizvodnju nije ograničena samo na ovu opciju.

  • Drvene trake obrađuju se lakom, voskom, bojom i tako dalje povećati život proizvoda i daju mu sjaj ili neobičnu nijansu. Ova završetka je vrlo raznolika.

TSARGI može izvesti iz obloženog MDF-a. Ovaj materijal je stabilniji, ne boji se vlaga. Pvrtke su pričvršćeni na drveni okvir, tako da izgled krila nije niže od drvenih, o čemu svjedoči povratnim informacijama.

  • Furnira - koristi se i prirodni furnir i ecosfon. Proizvodnja prvog je dobiti suptilne rezove skupog drva. Odvojili su jeftinije borove daske i na kraju dobiju prekrasne internetska vrata. Na slikama iu stvarnosti nemoguće je razlikovati opciju obloženu furnirom i stvarno od drva.

Članak na temu: Pozadine minta u unutrašnjosti

Značajke i karakteristike kartice

  • Carge vrata iz Ecoshpona obavljaju se i na temelju drva i na temelju MDF-a. Ekophon je stabilna izdržljiva plastika, oponašajući bilo koju vrstu drva. Ova završava značajno smanjuje troškove strukture. Na fotografiji je opcija iz MDF-a i EcoCampona.
  • Laminirana krila - daske se izvode iz MDF ili drva, odvojeni su laminatom - impregniranim dekorativnim papirnim smolama. Ovo je najjednostavnije i pristupačnije.

Značajke i karakteristike kartice

  • PVC Carge vrata - takav materijal se odlikuje ne samo niskom cijenom, već i izvrsnom otpornošću na vlagu. PVC proizvodi su poželjniji za ugradnju u kuhinje, kupaonice i kupaonice. Osim toga, PVC može oponašati ne samo drvo, nego i bilo koje druge materijale.

Značajke dizajna kartica kartica montirane su na videozapis.

Čitaj više