Baca u dvorištu privatne kuće s profesionalne podove, fotografije struktura

Anonim

Baca u dvorištu privatne kuće s profesionalne podove, fotografije struktura

Cannon je mali arhitektonski objekt koji se drži nosačem. Ona služi za zaštitu od snijega, kiše i spaljivanja sunčeve svjetlosti. Moderne strukture iz valovitog poda su vrlo lijepe i skladno uklapaju u cjelokupni stil stranice. Ovo je izvrsna destinacija za odmor za cijelu obitelj. Postavite ovaj dizajn u susjedstvu do kuće je vrlo jednostavan.

Za to nije potrebno zaposliti profesionalne graditelje. Odabirom dekor, dizajn i kanadsku završnu obradu od ovog materijala pričvršćenog na kuću, trebali biste se usredotočiti na arhitekturu u blizini. Kompetentno promišljeni dizajn je pola uspjeha. Fotografije raznih projekata šupa iz profesionalnih podova omogućit će vam da odlučite o najprikladnijoj opciji za vaš privatni dom.

  • 2 vrste nadstrešnica od profesionalnih podova
    • 2.1
    • 2.2 Skini šarana
    • 2.3 Dvo-čvrsta nadstrešnica
  • 3 Instalacija nadstrešnice iz profesionalnih podova
  • Prednosti profesionalnih podova

    Savršen krovni materijal iz kojeg se gradi nadstrešnica smatra profesionalnim podovima. To Ima sljedeće prednosti:
    • Jednostavna instalacija. Dizajn od profesionalnih podova se ne razlikuje složenošću. U biti, to je primitivni okvir koji je dopunjen elementima sanduka i instaliran na nekoliko nosača. Ako osoba ne zna kako koristiti stroj za zavarivanje i nikada nije radio s metalom, onda nije teško izgraditi podlogu valovitog poda na drvenom okviru. Ali u ovom slučaju, vijek trajanja takvog proizvoda neće biti predugo, jer će drvo biti cijelo vino. Kako bi se poboljšala njegova svojstva, koriste se odbijajući vlage i antiseptičke impregnacije.
    • Pristupačna cijena. Profil - jeftin materijal, a najjeftiniji se smatra profiliranim listom koji ima malu debljinu. Međutim, život u ovom slučaju bit će kratak. Stoga je najbolje kupiti debele profesionalne podove.
    • Izdržljivost. Ako pažljivo pratite okvir i redovito ažurirate zaštitni premaz, moći će istovremeno biti istovremeno. Profilirani podovi je mnogo manji, ali ako ga zamijenite novim, tada se baldahin može poslužiti još nekoliko desetljeća.

    Članak o temi: Laggers za pod: veličina bara i takve udaljenosti između zaostajanja, stola i poda kako jačati, uređaj u kući

    Profesionalni podovi su vrlo praktični materijali, i moguće je napraviti nadstrešnica u dvorištu privatne kuće, čak i posjedovati minimalne vještine. Dobro se kombinira s korištenim materijalima koji se koriste. Za proširenje konstrukcije , Osim toga, pomaže u ostvarivanju velikog broja arhitektonskih stilova i dizajnerskih rješenja. Ovaj materijal je dovoljno gust i štiti namještaj ili automobil iz izgaranja, koji se ostaju pod montiranim krovom.

    Vrste nadstrešnica od profesionalnih podova

    Baca u dvorištu privatne kuće s profesionalne podove, fotografije struktura

    Šilje iz takvog materijala su različiti dizajni koji se mogu vidjeti na fotografiji. Najčešći su sljedeći tipovi:

    • lučni;
    • jedan;
    • Dvostruko.

    Oni se međusobno razlikuju složenošću instalacije i količine potrošenog materijala.

    Luk

    Izgleda vrlo lijepo nadstrešnica luka. Ali kako bi je priložio kući, bit će potrebno Dostojanstveno iskustvo izgradnje Budući da se takav dizajn smatra vrlo teškim. Poteškoće se pojave zbog činjenice da se krov na koji mora biti pričvršćen na varu treba imati zakrivljeni oblik, te da se takav zavoja, koristite posebnu opremu.

    Jedan šaran

    Ovaj dizajn profesionalnih podova ne zahtijeva nikakve posebne vještine i korištenje posebnih instalacija. Jedina stvar koja treba platiti povećanu pozornost je ispravan kut nagiba krova. Zahvaljujući nagibu, nadstrešnica je zaštićena od akumulacije snijega na njemu zimi, a okvir se oslobađa iz pretjeranog opterećenja.

    Dvosmjerna nadstrešnica

    Ovo je već pun krov, ali oni čine takav baldahin od profesionalnih podova vrlo rijetko. Takav krovni oblik može se koristiti samo kada je potrebno napraviti otvorenu ljetnu ljetnu kuhinju.

    Osim toga, postoji višestruki dizajn - ovo Iz krovnog krovnog krova , Takva se struktura smatra najteže u proizvodnji i samo profesionalni graditelji treba uzeti za to.

    Ugradnja valovitih valovitih

    Baca u dvorištu privatne kuće s profesionalne podove, fotografije struktura

    Kao što je već spomenuto, nadstrešnica profesionalnog podova je jednostavan dizajn, a vrlo je lako proizvesti, ali još uvijek mora raditi. Instalacija se provodi u određenoj sekvenci.

    Članak o temi: Jesen obrt od bundeve to čine sami (44 fotografije)

    Instalirajte podršku. Da biste to učinili, pumpe kopaju za stupce na dubinu od 50 cm, u kojoj se kasnije betoniraju. Obavljanje posla Obratite pozornost na dvije točke:

    • Instalacija nosača treba imati jasnu vertikalnu razinu;
    • Snop metala s betonom, koji se osigurava kutovima, ojačanjem ili drugim željeznim predmetima, zavareni na dno nosača.

    Napravio je krovni okvir. Čim se betonski zamrzne, sve nosače oko perimetra povezane su s cijevi profila. Ispada nešto poput okvira koji je osnova za krov. Nalazi se pod nagib tako da taljenje ili kišnica može glatko povući s krova. Zatim se rezultirajući okvir pojačava poprečne grede. Spreman krovni okvir. Kako bi se poboljšala snagu strukture, potpore dodatno povezuje više Jedan prsten rigidnosti , Dakle, ispada težak i izdržljiv vidik.

    Montirani krovni sanduk za profesionalne podove. Da biste to učinili, drvena traka je namotana na metalnom okviru, ima preko greda i popravljajući ih uz pomoć samodostatnosti. Također, profesionalni podovi mogu se izravno scribalirati na metalni okvir.

    Pričvrstite profesionalne podove. Plahte su pričvršćeni na sanduk ili okvir uz pomoć vijaka za samo-tapkanje s press-gomilama koji imaju gumene brtve. Oni su instalirani u donjem dijelu kroz val. Također se brine o Allenu, bez ovog krova će teći.

    Baca u dvorištu privatne kuće s profesionalne podove, fotografije struktura

    Na kraju posla, krovitelj valovitog poda je smanjen, skrivajući električne žice za to, koje opskrbljuju snagom rasvjetnih uređaja. Trebalo bi biti poznato da gotovo sve pokrivene nadstrešnice vezane za privatnu kuću, Alati pojedinačno rasvjeta , Vrlo je zgodan i praktičan.

    Dakle, nadstrešnica profesionalnog podova u dvorištu privatne kuće je vrlo važna struktura pod koju se možete opustiti s cijelom obitelji. Ako ne radi s vlastitim rukama, bolje je koristiti usluge profesionalnih graditelja. Fotografije raznih mogućnosti vozila pomoći će napraviti pravi izbor.

    Članak o toj temi: Instalacija rukohvata na stube, opcije pričvršćivanja zida

    Čitaj više