Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

Anonim

Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

Sport za automobile u zemlji su pravi spasenje s kiše i vruće sunce, ako ne postoji glavna garaža ili vikendica u zemlji ili kućici. Stoga je često pitanje kako odabrati najprikladniji nadstrešnica za automobil? Razmislite o raznim zemljanim nadstrešnicama.

  • 2 baca za korice tipa automobila
    • 2.1 Knopies polikarbonata
    • 2.2 Šed iz profiliranog lima
    • 2,3 baca s metalne pločice
    • 2.4 Tenda
  • 3 nadstrešnica za tipu automobila
    • 3.1 Drveni nadstrešnici
    • 3.2 Metalna nadstrešnica
    • 3.3 montažnih dizajna
    • 3.4 istrošena nadstrešnica
  • Izbor materijalnih i građevinskih faza to čine sami

    Sport za automobil u kućici su dugo bili popularni iz nekoliko razloga:
    1. Ova zaštita je dovoljna za automobil, koji je daleko od toga da bude stalno u zemlji.

    2. Glupovi ispod automobila može se brzo izgraditi prilično brzo, doslovno u tjedan dana.
    3. Ova konstrukcija ili konstrukcija, koja se može obaviti s prihvatljivim troškovima vlastitim rukama.

    Naravno, možete napraviti balday za dva automobila ili čak bliže sadašnjem mjestu za automobil u kućici, većinu pokušati izgraditi garažu u kućici. Ali to nije uvijek potrebno, pogotovo ako je automobil rijetko ili proračun ne podrazumijeva troškove za kapitalnu izgradnju. U svakom slučaju, ovo je sklonište Brzo možete izgraditi Pa čak i privremeno, budući da se može zadržati u bilo kojem trenutku ili, u slučaju potrebe, nadograditi, obnoviti itd.

    U ovom članku, želimo ukratko reći o mogućim nadstrešnicama kako bi svaki vlasnik vikendice mogao odabrati najprikladnije za svoju web-lokaciju, a također naučiti sve faze izgradnje s vlastitim rukama.

    1. Izgradnja skloništa za stroj počinje s pripremnim radom, refleksijama i fantazijama, izbor materijala, sastavljajući crtež, proučavanje razne fotografije nadstrešnica za automobile, definicije proračuna, itd. U isto vrijeme, bilo koji crtež je prilično važna faza, s kojima će se svi provesti daljnji rad. Ali učiniti ga više ili manje profesionalno tako da je moguće izračunati ne samo volumen traženog materijala, njegovog položaja i troškova, kao i dopuštenih opterećenja, itd. Približno govoreći, morate uzeti u obzir čak i najmanji detalji i napraviti potpuni projekt pokrivenosti za automobil.
    2. Po završetku dizajna rada i u vrijeme kada već znate punu procjenu i količinu materijala, možete sigurno ići u kupovinu. U tom slučaju morate uzeti u obzir ne samo materijal za izgradnju krova ili temelja, već i dodatne materijale i, eventualno, alat koji će biti potreban. Budući da nije bilo potrebno ići na građevinsko tržište ili u trgovini nekoliko puta, morate provjeriti sve.
    3. Pripremni rad - Ova faza izgradnje također ne treba zanemariti. Početi s - ovo Odabir mjesta za izgradnju , Onda ga otpustite od svega nepotrebno i na kraju, priprema temelja, poravnanja razine i tako dalje. Sve ove pripremne aktivnosti svakako moraju uzeti u obzir postojanost vjetra, izlaska sunca i zalaska sunca, pojavu podzemnih voda, pristranosti teritorija, zasijavanja itd. Naravno, ne možete se gnjaviti, ali to će biti puno bolje Kada će automobil biti pod baldahinom, a ne na suncu ili neka njezina strana će početi ocjenjivati ​​kišu, lokve će se akumulirati ispod automobila, itd.
    4. Izgradnja nadstrešnice za automobil u kućici. Do i veliki - ovo je posljednja faza svih djela, ali najteže, jer to nije priprema teritorija i kupnju materijala, ali izravno izgradnja okvira, izgradnje, pokriva itd.

    Nadalje, nekoliko stavki članka, proučit ćemo materijale za izgradnju nadstrešnica za automobil u zemlji, nego kvalitativno drugačiji, što imaju, koji imaju nedostatke i prednosti i tako dalje.

    Nadstrešnice za stroj prema vrsti pokrivača

    Nadstrešnice iz polikarbonata

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Vrlo je jednostavno izgraditi ovo sklonište, ako postoji neka iskustva u izgradnji, na primjer, već ste pokrili mjesto za opuštanje ili izgrađen sjenicu u dacha iz polikarbonata. Popularan i vrlo kvalitetan materijal Razlikuje se u velikom broju eksplicitnih prednosti , Dostupan po trošku i jednostavan za rad s vlastitim rukama. Zbog tih kvaliteta, popularnost polikarbonata se stalno povećava i nadstrešnica iz ovog građevinskog materijala u vikendicama postaju sve više i više. Polikarbonat Moguće je pokriti krović gotovo bilo koji materijal, na primjer, izrađen na temelju metala, drva, okvira za zbirku, metalni kovanje, itd.

    Polikarbonat je položen na pripremljenog krovnog okvira i fiksiran na poseban zatvarač, koji ne dopušta materijal za ispucanje, osigurava sužavanje ili povećanje od temperaturnih kapi, ne dopušta propuštanje vode, itd. U načelu, želimo preporučiti jednu stvar - Učinite sve vrlo profesionalno i desno Budući da samo u ovom slučaju materijal, na potpuno bilo kakav trup, može pokazati sve svoje pozitivne stranke.

    Baca iz profiliranog lima

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Do i velike, ista popularna vrsta skloništa, koja je danas vrlo česta. Prosječna vrijednost je prilično brza prilikom instaliranja vlastitim rukama, praktičnim u radu - u načelu, te su kvalitete već dovoljno. I ako još uvijek kažete da je balday za osobni automobil iz profiliranog lista može se propisati Da, pa čak i na bilo koju vrstu okvira, gotovo nema natjecatelja.

    Gurninjak profiliranog lima je zapravo praktičan, ali je također vrlo dobro i što ima malu težinu. Dovoljno je da se čvrsto dobije na okviru i ne podliježe jakim vjetrovima i prikladan je, kako ne bi stvorio veliko opterećenje na bazi i okviru, te se stoga trošak ovih strukturnih elemenata može značajno smanjiti u materijalu plan.

    Baca iz metalne tilekke

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Metalna pločica se smatra građevinskim materijalom srednjeg težine, a time i okvir i osnova za ovo sklonište moraju biti najviše blizu kapitala. Najčešće u ovom slučaju (ako je krov izrađen od metalne pločice), kupci strukture biraju takvu vrstu konstrukcije - stambene zgrade s priloženim nadstrešnicama za automobil. Dakle, to je baldahin koji je pričvršćen na kuću, ponavljajući njegove obrise, dizajn, a krov koji pokriva metalne pločice glatko ide od krova stambene zgrade do krova nadstrešnice. To je prilično prikladno, pogotovo kada je sklonište izgrađeno istovremeno s stambenom zgradom.

    Kao rezultat toga, krivotvoreni ili metalni okvir, uredno prekriven metalnim pločicama, jest Apsolutno zatvoren s jednom ili više mjesta za auto. Nadstrešnica za automobil, koji smo se ispostavilo, jedan jedan, može biti kapitalni parking u zemlji, poseban, kada će biti dodatno shuffle i pruža se visokokvalitetnim temeljima od cementa, pločica i betona ,

    Nadstrešnica

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Najlakša opcija Vrlo često se primjenjuje Prije izgradnje kapitala i visokokvalitetne zgrade. To omogućuje da ne trošimo veliku količinu novca i u bilo koje vrijeme je bezbolno da demontira tendu.

    Iako većina vlasnika zemalja preferira ne razmotriti tendu kao nepraktičnu i jeftinu zgradu i sve promjene u načelu. Zamislite pouzdan metalni okvir iz cijevi profila, betonsku bazu, ožičenje za osvjetljenje i druge potrebne uređaje i kvalitetnu tendu, čvrsto pričvršćenu na okviru. U tom slučaju može biti visoka gustoća, bilo koje boje i veličine, s uzorkom ili monofoninom. Možda je to vrlo dobro, pogotovo ako uzimamo u obzir da se može zamijeniti svakih 5 godina na novo, mijenjajući cijeli izgled nadstrešnica ispod automobila.

    Svako sklonište za automobil bit će savršeno uklapanje u područje zemlje, ako obratite pozornost ne samo na vaše zahtjeve, već i na specifičnosti područja krajolika.

    Nadstrešnice za trupovu tipa automobila

    Drvene nadstrešnice

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Sklonište od stabla za automobil može vrlo brzo graditi, prilično je izdržljivo i praktično, sposobno služiti više od deset godina, uz uvjet liječenja zaštitnim rješenjima. Okvir drva za automobil može se pokriti:

    • Ondulin;
    • polikarbonat;
    • škriljevca;
    • Pločice.

    To je struktura srednje težine, i stoga Učinite to sami gotovo svaki vlasnik vikendice Tko želi zaštititi automobil od atmosferskih utjecaja.

    Metalne nadstrešnice

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Možda najčešći, temelj izgradnje tih skloništa je profil i obična cijev, kanal i kut. Moguće je instalirati krov od laganih i jeftinih materijala, pod ondulinom ili tendom, ili dati izgradnju kapitala i tvrdoće kada se sklonište radi pod metalnim pločicama ili erektivara. Metalne konstrukcije su prilično pouzdane, i stoga, dok su se potrošili još jedan, možete ga nadograditi samo s nekim dijelovima i nijansom.

    Prefabricirani dizajni

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Do danas, carports za automobile spremne, montažne ili sklopive su vrlo popularne. Imaju standardnu ​​veličinu i apsolutno spremni za instalaciju na bilo kojem mjestu teritorija, samo trebate odabrati odgovarajuće, prijevoz dizajna na vikendicu i napraviti instalaciju. Oblikovati Možete odabrati gotovo za bilo koju vrstu pokrivanja Ali svakako morate se posavjetovati s proizvođačem ili prodavateljem na mjestu stjecanja, način da pokrijete okvir koji ste odabrali.

    Dizajn nadstrešnice omogućuje vrlo kratko da ga izgradi na teritoriju s malim financijskim troškovima, budući da je cjelokupna osnovica već pripremljena, samo je potrebno staviti nadimak na vašoj web-lokaciji i pokriti potreban materijal.

    Istrošene nadstrešnice

    Nadstrešnica za automobil u kućici: fotografija i instalaciju vlastitim rukama

    Vjerojatno, Najtraženija raznolikost nadstrešnica Među vlasnicima vila i vikendica. Prilično skupi dizajn koji će zahtijevati ne samo odgovarajući materijal za pokrivanje, već i pomoć u instaliranju profesionalne brigade instalatera, što može učiniti sve kao visoke kvalitete i točno.

    Naravno, nema smisla izraditi instalaciju korelijene stojenje na uobičajenu dachu, gdje ste jednom tjedno ili jednom mjesečno, kako bi se objedovao kebab ili skupljao bobice, u ovom slučaju to će biti dovoljno za instalaciju i prefabri mogu biti instalirani za automobil. Ali ovdje kada imate seosku kuću na kraju šume, u kojem se možete sakriti od gradske vreve dugo vremena, onda instaliranje kovani nadstrešnica ispod automobila bit će vrlo prikladno.

    Nakon što ste proučavali i ispitali neke mogućnosti za ugradnju krošnje, nakon što je proučavala fotografiju, svaki od vas je dužan shvatiti da biranje ove konstrukcije ili čak konvencionalni dizajn, potrebno je odbiti iz mnogih ispravnih čimbenika - veličine vozila Za stroj, način instaliranja okvira, slučaj pokrivanja i proizvodnje materijala. Samo s maksimalnim kombiniranjem svih tih karakteristika, možete izgraditi lijepu Izdržljiv i kvalitetan baldahin I na vrlo dugo vrijeme nećete razmišljati o tome što izgraditi nadstrešnica za automobil ili kako zamijeniti baldahin na moderniji.

    Članak o temi: Kako napraviti brušenje drvenog poda s vlastitim rukama

    Čitaj više