Cap: Uzorak za rezanje i šivanje

Anonim

Kape su prilično drevne glave, međutim, danas se mogu nazvati klasikom koji nikada ne izlazi iz mode. Do danas su kapice kapice mnogo, omogućujući vam da odaberete najprikladnije za vlastitu sliku, svrhu i raspoloženje.

Predlažemo da pokušate samostalno šivati ​​jednu od opcija kapice, koji su primili imena oktalne kapice, od kojih će vam se također ponuditi. Ovaj model CAP-a je vrlo čest među mladim djevojkama koje mogu priuštiti sliku u stilu "a la Gavrosh".

Cap: Uzorak za rezanje i šivanje

Dakle, općenito, ova glava se sastoji od sljedećih elemenata: tully klinova (8 kom.), Šamena i vizir.

Cap: Uzorak za rezanje i šivanje

Sada biste trebali pripremiti sve potrebne materijale. Nakon odabira glavne tkanine, također će trebati gustu kartonu ili tanku plastičnu, oblaganje tkiva i dekorativne dekoracije ako je potrebno, kao i svi alati za šivanje.

Nakon toga, možete nastaviti s rezanjem svih dijelova poklopca na papiru, nakon čega se treba prenijeti na tkaninu.

Ne zaboravite da se dijelovi mogu prilagoditi šavovima, za koje je dovoljno da ostavite jedan centimetar.

Prije svega, pojedinosti o glavnom dijelu proizvoda počinju se pomaknuti, to jest, klinovi. Da bi to učinili, trebali bi biti presavijeni stranu lica jedni drugima i zašijte četiri klina. Nakon toga treba otvoriti sve šavove, ispadne dvije polovice glavnog dijela kapice. Sada se pola podataka također treba vidjeti na sličan način.

Duplicirajte sve gore navedene radove slijedi iz obloge tkanine.

Sada možete početi šivati ​​vizir. Da biste to učinili, izrežite potrebne dijelove i ojačajte ih uz pomoć dublerina. Nakon toga šivate ove detalje preklapanjem prednje strane u unutrašnjost. Dobiveni "džepovi" mogu se ispasti i izgladiti sve šavove. U nastalim džepovima trebate pričvrstiti karton ili plastiku rez uzorak vizičara.

Članak na temu: Pribor za smeđu haljinu

Nakon toga, otvoren kriška vizira je ušiven, a naknade se ohlade.

Sljedeći korak će raditi s potjerom. Sama stavka treba udariti preko sredine i označiti ga. Sada s vanjske strane proizvoda, trebali biste pucati adut na vratu. Nadalje, ovaj detalj treba biti presavijeni lice u unutrašnjosti i šivati ​​kratki rub. Dakle, prsten je nastao, a šavovi padaju na stražnji dio kapice. Ostaje samo šivati ​​sve to na glavni dio kapice.

Ako kapica predlaže prisutnost dijela obloge, tada u ovoj fazi treba umetnuti u kapicu s pogrešne strane i zašiti ga do donjeg ruba. Nakonvlačenje sav proizvod kroz rupu, potonji bi se tada trebao šivati ​​pomoću tajnog šava.

Čitaj više