Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

Anonim

Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

Čini se da među nama ima mnogo onih koji su barem jednom pokušali dimljeni meso ili ribu. Naravno, postoji mišljenje da se ne koristi za korištenje zdravlja, ali još uvijek ljudi i dalje povremeno oduševljavaju dimljenom malom ili žao. I danas kako bi uživali u ovom ukusnom jelu, nije potrebno otići u najbližu trgovinu.

Svaka osoba može samostalno pripremiti ta jela, ali za ovu prvo će morati kupiti ili napraviti vlastite ruke pušiti iz materijala dostupnih pri ruci.

  • 1.1 uređaj za pušenje za hladne dimljene proizvode
  • 2 stacionarna gradnja gradnje
    • 2.1 Smoking Smokehouse
  • 3 krijumčarna iz hladnjaka
    • 3.1 Proizvodi za pušenje u polietilenskoj vrećici
  • Metode dimljene

    Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

    U tehnološkom planu pušenje uključuje obradu proizvoda dima, koji se stvara u procesu spaljivanja različitih drvenih stijena.

    Prema stručnjacima, vrlo je važno ispravno pokupite stablo Budući da miris ovisi o tome, koji će steći pripremljenu jelu.

    Izrađuje se ukupno tri vrste slične obrade proizvoda:

    1. Vruće. Ova dimljena metoda karakterizira činjenica da zahtijeva minimalno vrijeme za pripremu. Za to se koristi riba niske debele ili meso koje se postavljaju iznad izvora požara iu takvom stanju, proizvod se pripravlja na temperaturi od + 40 do + 80 stupnjeva. Konačni način rada određuje se vrstom proizvoda.
    2. Pola u redu. Ova metoda je "zlatna sredina" između gore navedenog. Za pripremu jela dovoljno je stvoriti temperaturu dima od + 50 do + 60 stupnjeva. Prema tome, za to će zauzeti kraću cijev. Prednost metode je da se dimljeni dim priprema dovoljno - ne više od jednog dana ide.
    3. Hladno. U srcu ove dimljene verzije leži ubrzano vezivanje, koje traje nekoliko dana. Pripremiti jelo, potrebno je koristiti rashlađeni dim koji ima temperaturu od + 15 do + 40 stupnjeva.

    Stvoriti takav dim Potrebno je izbiti Ili utisnuti cijev koja će razdvojiti pripremljene proizvode i izvor požara.

    Glavna prednost takve dimljene metode je da se proizvode omogućuje mnogo dulje da se pogoršavaju. Kao proizvodi za pušenje, možete koristiti ne samo ribe i meso, već i povrće i sir.

    Dimpuhouse uređaja za proizvode za hladno pušenje

    Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

    Nakon što je razmotrio postojeće načine pušenja, može se zaključiti da će se dimnik odrediti prvenstveno kako se proizvode planiraju pripremaju.

    Članak na temu: Kako ispravno izmjeriti blok balkona

    Ako se pretpostavi vruća metoda, onda kao pušenje Možete uzeti kantu U kojem se rešeci pričvršćuju - u ovom slučaju, takav dim će osigurati vrući dim koji je potreban za ovu metodu.

    Ako postoji interes za pripremu proizvoda pomoću hladnog pušenja, tada će se u ovom slučaju dimnik imati složeniji dizajn Međutim, to neće biti dobar posao da ga sami.

    Takav dim je obavezan Prikazivanje bi trebao biti prisutan , U isto vrijeme, potrebno je ne samo da izdržati udaljenost između izvora topline i proizvoda. Jedan od ključnih zadataka koji se rješavaju je da se dim pomakne u pravom smjeru, a to se može postići samo ako postoji dobar potisak.

    Stoga, ako se dimnik proizvodi u stacionarnoj verziji, onda bi trebala imati dimnjak određene visine. U slučaju da je odabrana opcija za planinarenje, onda dimnjak nije potreban u njemu. Njegove funkcije za takav dim će izvršiti skloni rov.

    Dizajn za izgradnju

    Da biste napravili stacionarnu pušku s vlastitim rukama, morate pripremiti određene materijale: škriljevca, cigla, spremnik za spremnik, koji je pogodan za cijev ili spremnik, rešetke. Proces izrade hladnog dimljenog pušenja će izgledati ovako:

    • Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

      Proces stvaranja dimnjaka iz kopanja na Zemlju, koji bi trebao imati sljedeće dimenzije: duljina 2,5-3 m, dubina je 0,5-0,6 m. Zidovi kanala moraju se ojačati stvaranjem zidanja iz jednog opeke.

    • Kada je rov spreman, metalni lim se nalazi na vrh, koji je izlio sloj zemlje debljinom od najmanje 15 cm.
    • Tijekom uređaja kanala morate u njoj osigurati dvije rupe. Trebat će se uzgajati požar i oblogu goriva, a drugi će djelovati kao mjesto gdje će se instalirati spremnik za pušenje. Tijekom kanala, poželjno je produbiti na mjestu gdje je vatra planirana, jer pruža najbolju žudnju.
    • Također, dizajn mora biti opremljen metalnim kišobranom za uklanjanje kondenzata, koji je postavljen neposredno preko spremnika za dim ili dimnjak. U tom slučaju, promjer njegovog konusa mora lagano prelazi promjer spremnika.
    • Kada je vrijeme da se uključite u proizvode za pušenje, potrebno je staviti preko rupe, gdje će se zapaliti vatra, uski materijal, reći, cerada.
    • Gornji dio spremnika mora biti dopunjen metalnom mrežom. To će vam omogućiti da se družite s proizvodima za kuke. Ako se pretpostavi da se dimnik koristi vrlo često, poželjno je napustiti spremnik i odmah izvesti polaganje stacionarnog dimnjaka od opeke.

    Tako da je ova konstrukcija što je moguće pouzdana, preporučuje se Koristite vatrostalnu opeku , a sama dizajn se izvodi pomoću glinene otopine.

    Mješavina cementa nije prikladna za to, jer u procesu korištenja pušenja površina opeke će biti jako vruće;

    Pješačenje Pušenje

    Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

    Da biste stvorili ovu verziju kristalnog pušenja, morate kuhati Polietilenski film i ploče koji se u njihovoj odsutnosti mogu zamijeniti granama ili grančicom. Nema gotovih opcija za takav dimnik, i stoga se mora učiniti s vlastitim rukama.

    U prvoj fazi, na padini brda ili obale, prikladno mjesto je odabrano od vjetroforde, gdje Strah Sljedeće: duljina treba biti 2-3 m, a dubina je oko 0,5 m. Također je potrebno obratiti pozornost na kut nagiba, koji ne bi trebao biti više od 50-60 stupnjeva.

    Kada je rov spreman, štapići su postavljeni na vrh, grane - općenito, sve što možete pronaći u blizini. Na ovom domaćem okviru Maseno drvo , Dolje početi uzgajati vatru, gornji dio će poslužiti kao mjesto za smještaj pustice.

    Za kuhanje dima, okvir će biti potreban da bude prekriven polietilenskim filmom. Na vrhu spremnika dima Potrebno je napraviti jaz Tako da dim može proći kroz njega.

    Proizvodi su položeni u spremniku. Sam proces kuhanja počinje nakon što se gorivo konačno ponovno pojavi i neki ugljevi će ostati tamo. Pazeći da je požar zaustavio gori Rupa je prekrivena tentazom Tako da je jaz prisutan, koji će pružiti cravings.

    U procesu pušenja možete promijeniti veličinu potiska, fokusirajući se na logorsku vatru. Optimalno će se smatrati takvom vučom u kojoj će ugljevi glatko glatko.

    Skolna iz hladnjaka

    Ova metoda stvaranja domaćeg dimljenog dimljenog pušenja je također dostupna, ali za to će biti potreban nepotreban hladnjak.

    • Kako sami učiniti pušenje pušenja, video

      Za početak, potrebno je pripremiti stari hladnjak: iz tijela morate ukloniti sve nepotrebno, rupe su zapečaćene pomoću leukoplastike;

    • Gornji dio kućišta poslužit će kao mjesto gdje će se stvoriti rupe za izlaz dima;
    • U gornjem dijelu komore instalirane su metalni rešetke, ovdje će se proizvoditi proizvodi, oni također mogu jednostavno objesiti u posebnim rešetkama;
    • Izvor topline pogodan je za izvor topline ili se može prilagoditi u tu svrhu zatvorenog spremnika, stavljajući uobičajenu električnu pločicu unutra;
    • Kada će hladnjak i spremnik biti spreman, pocinčana cijev se isporučuje između njih, a minimalna duljina treba biti 3-4 m;
    • Na pločici morate položiti sloj piljevine s debljinom od 30 mm, nakon čega uključuje;
    • Primještavanje dima iz spaljivanja piljevine, potrebno je dati ih kotačima dva ili tri minute, nakon čega je pločica isključena.

    Za visokokvalitetne proizvode za kuhanje treba izvršiti Dva obvezna uvjeta : Osigurati trajnu prisutnost dima i održavati potrebnu temperaturu u dimnoj komori.

    Proizvodi za pušenje u polietilenskoj vrećici

    Slična metoda kuhanja domaćih dimljenih pušila je namijenjenija polugovorenom dimljenom, a ne za hladnoću. Njegova glavna prednost je da se može urediti tijekom ribolova bez trošenja puno vremena.

    1. Prvo morate pripremiti kvadratnu platformu, u kojoj stranka mora imati duljinu od 1 metra i dobro uskladiti. Okvir je izrađen od drvenih uloga: četiri su smještene u svakom kutku mjesta i otrgnuti u zemlju, oni su spojeni na vrhu uz pomoć barova, koji se nalaze poprečno.
    2. Nadalje, riba je pričvršćena na ovaj dizajn. Uzet je dio dvoslojnog polietilena iz kojeg se napravi vrećica. Kada je torba spremna, djelomično se rasteže na okviru.
    3. Zatim nastavite na izgradnju požara, dovodeći ga na formiranje ugljena. Tada se nalaze na mjestu ispod okvira, a na vrhu se nalaze svježa trava, tako da su ugljevi mogli glatko. Nakon toga, torba je potpuno zatezanje, dok rubovi filma moraju biti fiksirani koristeći velike komade zemlje.
    4. Sada se možete kretati izravno kako biste pušili u dimnjaku.

    Domaći Smokehouse nudi izvrsnu priliku svakome od nas, molim vas, sami s dimljenim mesom ili ribom. U načelu, ovaj dizajn je vrlo jednostavan, glavna stvar je pripremiti potrebne materijale i točnost za praćenje tehnologije Stvaranje hladnog pušenja.

    Video upute za njihovo stvaranje su puno, tako da također mogu biti korisne. Danas postoji mnogo načina za proizvodnju dimnog kuća s vlastitim rukama od djevojke, zahvaljujući kojem svaka osoba može izabrati za sebe opciju koja mu više odgovara.

    Članak o temi: svilene pozadine: Tekućina za zidove, teret u unutrašnjosti, fotografija, žbuke, recenzije, video, pozadina pod svile

    Čitaj više