Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Anonim

Gazebo bez mjesta za sjedenje i stol je gotovo beskoristan. Nakon što završite s radom na montaži mjesta za boravak, vrijedno je razmišljati o stolu, trgovinama ili stolicama, kao io dekoru.

Raspored i stvaranje udobnosti je možda najugodnija faza, jer u procesu stavljamo dušu i pozitivnu energiju u ono što će se okružiti u budućnosti.

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Bez namještaja, nemoguće je koristiti Gazebo.

Odaberite stil i oblik

Nakon pregleda svih vrsta trgovina i tablica za sjenicu, lako je zbuniti u odabiru. Često vam se svidjelo što je prilično skupo i ostavljamo trgovinu s razmaženim raspoloženjem. Ali to je apsolutno teško izgraditi slično sami, i od djevojke.

Dizajn stola i mjesta za najveći dio ovisit će o karakteristikama i vrsti vašeg sjenika.

Bilješka!

Ne vrijedi se previše penjanja na unutarnji prostor, kao i premali namještaj stvorit će neugodnosti, gosti se jednostavno ne uklapaju.

Ne smije se ometati prolaz prolaza, tablica i sjenica mora se uspješno uklopiti u cjelokupni koncept.

Stil će ovisiti o općoj entourageu. Namještaj za brisanje je idealan za manorku vrstu 19. stoljeća, rokoco stil sugerira mnogo kupelji upletenih dijelova, minimalizam ne treba ništa.

Konfiguracija proizvoda

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Konstrukcija okruglog stola.

  1. Pravokutni stol i trgovine , Prilično jednostavan, ali funkcionalni namještaj. Prikladno gotovo pod svim stilovima, vrlo zgodan i praktičan. Gotovo u svim slučajevima, trgovine su na obje strane stola, a duljinu moraju odgovarati njemu. To je osobito dobro za takav raspored u sjenicu s rustikalnom stilom zemlje.
  2. Okrugla ili ovalna tablica za sjenice, stolice, fotelje ili klupe , To je još bolje ako se countertop može pomicati dolje, onda će vaši gosti organizirati kao udoban. Takvi drveni stolovi i trgovine za sjenicu mogu se kupiti i učiniti sami. Stol se stavlja u sredinu prostora, a sjedala su smještene u krug.
  3. Unutarnje trgovine perimetra , Ovo načelo često se gradi u javnim sjedalima u parkovima i trgovima. Vrlo je zgodan, svi se vide, ali stol nije uvijek na mjestu, jer je teško doći do njega.

Članak o toj temi: napajanje za plin

Odabrali smo vrstu gradnje

Ako biste trebali biti trgovina u sjenici dizajniran s vlastitim rukama, oslanjajući se na prisutnost i broj materijala. Sve u zemlji ili zemljištu postoje nepotrebni odbori, tračnice i bar, koji je ostao iz izgradnje ili popravka. Tih, prekrasnih i udobnih klupa ili stolica.

Drveni namještaj

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Najlakši namještaj.

  1. Najjednostavniji, "rustikalni" dizajn. Ovo je dobro polirana širina ploče od 0,5 m i željenu duljinu. Noge se također izvode iz ploče iste širine i pričvršćene su na nokte ili vijke za samozaštimanje na sjedalo. Za snagu dizajna između regala, jedan ili dva skakača izrađena su iz istih ploča ili drveta. Takva trgovina za sjenicu se skuplja doslovno za nekoliko sati.

Bilješka!

Noga u tablici za sjenicu u ovom slučaju može biti iz jednog stalka koji završava na dnu križa (ako je okrugla ili ovalna).

Ili četiri identične noge se izvode u kutovima.

  1. Ako imate šest ili osmerokutnu strukturu sjenice, nije loše opremiti sjedala oko perimetra. Stoga, stvaranje zavarenog metala ili montažnog drvenog sjenice, razmislite o osnovi za sjedala. Zatim na kraju posla morat ćete samo odrezati i konsolidirati horizontalne fragmente.
  2. Prije sklapanja trgovina u sjenicu pojednostavite sve udaljenosti između budućeg namještaja. Između ruba sedenta i ruba stola mora biti najmanje 10 cm, ali ne više od 30 cm, posebno je važno kada su strogo fiksne klupe.

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

U fotografiji crtež namještaja s križenim nogama.

  1. Možete napraviti nešto složenije klupe, čije noge križu. Oni se razlikuju na dnu, pružaju dobru stabilnost. Vrlo je sličan slovom X, a skakač dolazi od sredine prvog para nogu do središta drugog. Na istom principu i stolice su napravljene. Na vrh stola stavljen je na podršku koja se sastoji od tri prekrižene šipke, u slučaju okruglog oblika.

Članak o toj temi: Koji plinski grijač za davanje je bolji, vlasnik recenzije

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Klupa klupa.

  1. Vrlo izvorni izgled za sjenicu, učini to sami, izrađen od jednostavnih trupaca. Stalci su izrezani iz trupa stabla, a kore ostavlja, prirodni okus što je više moguće. Pored njih, pažljivo parabered sjedala su prikovani. Uputa preporučuje korištenje samo suhog drva tako da u budućnosti nema pukotina.
  2. U istom stilu vrijedi noge za stol, a možete ga obložiti i drvom i kaljenim staklom. Stolice mogu poslužiti kao panjeve različitih visina s glatkim i glatkim krajevima.

Članci na temu:

  • Stol u sjenici s drveta to učiniti sami

Metalni, tkani i kameni objekti

Tablica i trgovine za sjenilo: Kako odabrati njihov dizajn

Stone i trgovine.

  1. Posjedovanje vještina zavarivanja moći će napraviti stol i trgovine u sjenici od metala i priključaka. Dobivene su izvrsne predmete s savijenim elementima, proricanje i ugled će dati kovrče. Pribor će raditi gotovo vječno, pogotovo ako ih slikate, onda hrđa neće uništiti materijal.
  2. Vrlo je lako napraviti kamene klupe i stol vlastitim rukama, ona će dati unutarnju sliku špilje ili imitaciju ostatka Rimskog Carstva. Naravno, takav namještaj vjerojatno neće biti mobilni, gotovo je nemoguće premjestiti. No, u nekim slučajevima ljepota zahtijeva žrtve.
  3. Vrlo moderan nedavno je postao prug namještaj. Visoki trošak gotovih proizvoda često zaustavlja kupca, ali ako imate malo tehnike tkanja, pokušajte utjeloviti snove u stvarnost.

Izlaz

Ukrasite svoj odmor, uopće nije potrebno potrošiti ogroman novac. Stablo, metalni, plastični ili drugi džemper materijali su uvijek pri ruci. Uz okus i dušu, napravili su dodaci će stvoriti jedinstvenu sliku i respektabilan stil.

Za vizualni primjer, imate mnogo mogućnosti za projektiranje arbora, proces će reći videozapisu u ovom članku, a konačna odluka o dizajnu ovisi o vama.

Članak o toj temi: Kako pobijediti pozadinu na zalog zidove i pripremiti površinu?

Čitaj više