Ornament igrališta to učiniti sami

Anonim

Ornament igrališta to učiniti sami

Moderna djeca su često strastvena o televizijskim mjenjačima i računalnim igrama. Mogu sjediti mirno i često bolesne. No, njihov zdravstveni i punopravni razvoj izravno ovise o trajanju boravka na svježem zraku i raznim fizičkim naporima. Razumijevanje ovog dobro, danas postoji mnogo snage i novca ističe se za raspored dječjih dvorište mjesta. Ali ponekad takve igračke zone izgledaju dovoljno. Što možete misliti da igralište izgleda šareno i privlači svačiju pozornost?

Kako napraviti ukrase za nju s vlastitim rukama? Postoji mnogo načina za ukrašavanje dječjeg dvorišta. Ali prvo razmotrite više detaljnije, zašto dječje igrališta trebaju.

  • 2 Klasifikacija igrališta
  • 3 Što mogu biti opcije za dekoraciju
  • 4 domaće ukrase
    • 4.1 Dekoracije plastičnih boca
    • 4.2 ne-standardna rješenja
  • Svrha dječjih uličnih mjesta

    Ornament igrališta to učiniti sami

    Djeca su uvijek aktivna. Ne sjede na mjestu i ne mogu hodati mirno. Djeca trebaju trčati, skakati, skakati, puzati. I sve je to najbolje učinjeno sigurna zona Gdje dijete ima priliku dobiti povrijeđenu minimalnu. Na tom mjestu i služiti dvorištu, na kojima se nalaze ljuljačke, horizontalne vještine, brda i druga oprema.

    Osim činjenice da dječja igra i sportska terena doprinose Povećanje tjelesne aktivnosti Djeca dok hodaju, razvijaju fantaziju Karapusova. Uostalom, svijetli i šareni tuneli, slajdovi, švedski zidovi i drugi elementi dizajna mašta djeteta može se pretvoriti u visoke planine, nevjerojatne brave, kozmičke brodove.

    Klasifikacija igrališta

    Raspored kompleksa uličnog igranja ovisi o tome što je to namijenjeno. Takve platforme su obično odvojene s tri Dobne skupine:
    • za predškolce;
    • Za mlađe školske djece;
    • Za studente srednjih škola.

    Oblikovati Švedsko stubište , Dizajniran za viši školsko doba, značajno će se razlikovati od vlastitog analoga za Carapaus. Ali oni koji stvaraju dvorišni kompleksi moraju uzeti u obzir potrebe svih dobnih skupina. U pravilu, na istom mjestu odmah postoje strukture za adolescente i za mlađu djecu. Do Sportski grad Skladao sam se, svi elementi izvode u jednom stilu.

    Članak o temi: Što su nasilna vrata iz masiva

    Što mogu biti opcije ukrasa

    Ornament igrališta to učiniti sami

    Jedan stil u dizajnu je dobar, ali u svijetu djetinjstva to nije dovoljno. Kako bi se igrala fantazija, ponekad djeca trebaju priča. Ostvarenja igrališta mogu biti bezbroj. Oni mogu ograničiti samo fantaziju. Prilikom uređenja igrališta, vrijedi pokušati ići dalje od stereotipa i zajedno s djecom stvoriti pravi "dječji svijet" u vlastitom dvorištu.

    Platforma se može izdati kao Šumski polyanka S kućom, obitelji sužbinih ili drugih životinja. To može biti parcela vaše omiljene bajke s označenim drvenim znakovima. Ili je možda bolje organizirati ga u obliku svemirske letjelice ili čak drugog planeta. Odaberite opciju koja je dostupnija, ali ne zaboravite konzultirati s onima koji se stvara takav prekrasan kutak.

    Domaće ukrase

    Ornament igrališta to učiniti sami

    Do Ukrasite igralište , Možete kupiti gotovu kuću, urezane klupe i figure različitih likova. Ali ova opcija nije uvijek prikladna, budući da će trošak skupa nakita biti prilično velik. A sve to možete učiniti (a ne samo) učiniti sami, pa čak i beba privući na proces.

    Kao što je materijale za proizvodnju nakita, sve se može pristupiti. Na primjer, iz plastičnih poklopca iz boca mogu se napraviti Raznobojna staza , Svaki pokriće samo trebate staviti u zemlju, ništa komplicirano. Od starih guma i višestrukih odbora, možete ga olakšati napraviti model automobila i obojiti ga svijetlim bojama.

    Ukracije plastičnih boca

    Odrediti granicu igrališta, u kutovima se mogu rasporediti Palma Izrađene vlastitim rukama. Trebat će osnovu za njihovu proizvodnju - tanku drvenu gredu, skijaški štap i jednu i pol-litrenu plastičnu boce. Vrat i dno plastičnih boca moraju se rezati tako da se mogu staviti na temelju.

    Boce moraju istrošiti, dok se cijela baza ne napuni. U gornjoj boci, morate izrezati iste rupe kao i vrat. Ovdje su umetnuti lišće - To su iste plastične boce s spremnicima dolje i čep. Tako će čvrsto držati na palmi. Palm je obojen u odgovarajuće boje i čvrsto zamahnuo u tlu.

    Članak o toj temi: Upute korak po korak za završetak ulaznih vrata

    Ornament igrališta to učiniti sami

    Iz iste plastične boce možete napraviti vlastitim rukama Mnoge brojke Različite životinje, kao što je jelena. Da biste to učinili, trebat će vam jedan-i-litreni i peto-litarski spremnik. Tehnologija rada je takva:

    • Iz male boce napravimo glavu, od velikog torza.
    • Još jedna boca je potrebna za detalje: izrežite uši i umetnite u rupe za rezanje u glavi boce.
    • Može se koristiti kao roo Grane prikladan oblik. Oni moraju umetnuti u pre-rezane rupe.
    • Vratovi obje boce pričvršćuju na cilindrični štap. Bit će vrat.
    • Napravimo noge od štapića i popravimo ih u tlu.
    • Iz užeta radimo rep.

    Olennok je spreman, ostaje samo da ga oboje.

    Ne-standardna rješenja

    Dječje igralište ne samo da ukrašavaju dodatne elemente u obliku biljaka i životinja. Dekoracije mogu poslužiti obje objekte izvedene s fikcijom. Na primjer, tko je rekao da bi pješčanik trebao biti pravokutan? Mogu zaštititi hrpu pijeskom Stabla šiljata Različite visine i promjer. U tom slučaju može se obaviti oblik pješčanika.

    Takav pješčanik napravljen vlastitim rukama će obaviti nekoliko funkcija odjednom. Neka djeca će graditi dvorce iz pijeska, dok drugi skoče oko perimetra, skačući od konoplje na peći. I odrasle prateće može se pritisnuti na više Šiljak za odmor , Još jedna živica sna može biti oslikana svijetlim bojama. Takav pješčanik neće se zanemariti.

    Ornament igrališta to učiniti sami

    Ako teritorij dopušta i postoji želja da se djeca mogu napraviti vlastitim rukama Živjeti labirint : Stavite u određenu sekvencu grmlje ili višegodišnje cvijeće. Zapetljani potezi iz šikara su prekrasna platforma za igre svih dobnih skupina.

    Zapamtite da se svako dosadno igralište može urediti. A to se može učiniti čak i bez troškova. Uvijek će biti označeni materijali, jer se dekoracije mogu napraviti od bilo čega. Glavna stvar je pristupiti pitanju s fikcijom i biti sigurni privući našu djecu da ukrasite web-lokaciju.

    Čitaj više