Prednosti igrališta za vikendice

Anonim

Prednosti igrališta za vikendice

Svježi zrak i vježbanje su korisne za djecu, svi znaju. Nisu svatko koristi ove jednostavne i učinkovite preporuke za poboljšanje svoje djece. Uzbudljivo u takvim slučajevima, u pravilu, nedostatak novca za putovanje u more. Međutim, pedijatri vjeruju da je za oporavak dječjeg tijela, odmor u selu ili u zemlji mnogo korisniji. Može se učiniti još učinkovitijim ako instalirate igralište na svom mjestu.

  • 2 ne protiv - samo za!
  • 3 završetka sportskog i gaming kompleksa
  • 4 paket djece
  • 5 vrsta sportskih kompleksa
  • 6 Gdje kupiti igralište za davanje?
  • Dječje igralište za ljetne vikendice - sedam u jednom

    Što je igra igra za davanje? Formalno, ovo je sportski i igra kompleks. Ali u stvari, to nije samo skup opreme za igre i sport. Često roditelji, čineći izbor u korist skupa školjki za djecu, ne shvaćaju sve njegove sposobnosti. I oni su vrlo i jako puno.
    • Prvo, kompleks igre rješava problem pronalaženja djeteta na svježem zraku. To je problem. Na društvenim mrežama, šala čak i hoda o tome kako se stav mlađih generacija do šetnji promijenio. I doista, prije 20 -30 godina za djecu, najstrašnija kazna bila je lišavanje njihove prilike za trčanje u dvorištu s prijateljima. Za današnjeg dezeda, mogućnost boravka bez omiljene računalne igre i virtualne komunikacije je mnogo strašnija.

    Jasno je da ne dodaje zdravlje nikome. Ali kako uvjeriti svoje dijete da rastrga od svog omiljenog gadgeta i izađite na ulicu barem u zemlji? Vrlo jednostavno: dobiti igralište i dijete iz blijede, umorno stvorenje s pacijentima iz očiju monitora će se pretvoriti u veselo ružičaste, čvrsto. Tko će odbiti popeti se na cliffrom, tresti na ljuljački, vožnja od planine, da visi na užetu, a također i sami, a ne u školi!

    Sada ne morate oduzeti svoje elektroničke igračke s djeteta i voziti ga na ulicu. On će biti sretan što će sve svoje slobodno vrijeme provesti na svježem zraku i to Zalog dobrog apetita , tihi san i, kao rezultat, snažan imunitet. Nije li sanjao svi roditelji?

    • Drugo, provoditi vrijeme na svom igralištu, dijete Fizički se razvija , postaje jača i izdržljiva. Napomena, dijete koje se bave fizičkim vježbama dobrovoljno i sa zadovoljstvom!
    • Treće, tijekom igrališta se razvijaju Kreativne vještine Dijete. Kako? Jako jednostavno. Igra kompleks za najmanji, u pravilu, opremljeni su pješčanim sandučićem. Dakle, djeca maštaju što će biti stisnute iz pijeska. Da, i proces izgradnje svih vrsta pješčanih figura je naj prave kreativnost. U isto vrijeme, motor se razvija, a s njom i inteligencijom. Starija djeca također imaju, gdje pokazati svoje kreativne sposobnosti. Penjanje na penjanje, krećemo se po nizu, pušenje uže, dječaci obojite parcele, pune avanture i opasnosti, gdje su nesumnjivo prevladali sve poteškoće i postaju pobjednici. Djevojke su fantazirane, opremanje njihovih kuća koje su sastavni dio igrališta.
    • Četvrto, stjecanje njihove djece sportski i igra kompleks, odlučujete i Problem komunikacije , Niste primijetili da moderna djeca s prijateljima koji žive u susjednim mrežama komuniciraju u društvenim mrežama? Čak je i doba telefonske komunikacije ostala u prošlosti. Međutim, virtualni brbljanje ne može postati punopravna zamjena zabavnih igara, zaraznog smijeha, iskrenih razgovora. Uz pojavu dječjeg igrališta, broj mladih gostiju će se povećati na ljetnoj kućici.

    Članak o toj temi: Koja je impregnacija drva s lanenim uljem?

    Ne protiv - samo za!

    Prednosti igrališta za vikendice

    Samo zamislite što će ponos doživjeti vlasnik kompleksa! I kako će povećati njegov autoritet u očima vršnjaka! Ovdje imate rješenje za drugi problem! Vrlo često, roditelji kupuju dijete jednog ili drugog gadgeta, čak i ako on nije za sebe, samo kako bi se osiguralo da se dijete ne osjeća zabranjenim u svom krugu. Kako, jer susjed na stolu ima iPhone, i naše gore? Ovdje roditelji uzimaju još jedan zajam tako da je njihova Vascenka (Masha, Pelenka, itd.) "Ne gori od drugih."

    I mamine jastučiće uopće nisu zamišljene o činjenici da je moderan gadget zastario u trenutku kada je samo prošao. To znači da je najviše godinu dana kasnije, dijete će zahtijevati novu igračku, i dobro, ako je na vašem džepu. Inače, novi zajam, novi problemi. I tako dok se vaše dijete ne počne zarađivati.

    To je sasvim drugo - stjecanje dječjeg sportskog i igra kompleksa! On će dodati ovlasti djetetu, a prijatelji će privući, a za godinu dana ne mora se mijenjati u modernije.

    Konačno, Nekoliko bonusa Za vas, roditelji! Djeca koja se bave igranjem na mjestu neće se trčati u krevetima, nemilosrdno slati vaše omiljene zasade. U isto vrijeme, točno ćete znati da su na mjestu i ništa loše s njima.

    Osim toga, elementi igrališta bit će ukrašeni svojim područjem zemlje, organski osiromašenima u njegovom oblikovati.

    To je ono što dječje igralište za davanje!

    Kompletan skup sportskih i igraćih kompleksa

    Prednosti igrališta za vikendice

    Odabir dječjih igrališta danas je sjajna. Većina njih osigurava mogućnost stjecanja kao cijeli kompleks i pojedinačne stavke. Razmotrite ih detaljnije.

    Švedski zidovi - Integralna komponenta igrališta. Oni su dobri sa svojom svestranošću: redovite vježbe na njima omogućuju razvijanje različitih mišićnih skupina. Osim toga, oni su dizajnirani i za djecu i odrasle. Ako planirate koristiti švedski zid i za vaše vježbanje, obratite pozornost na materijale iz koje je napravljen ovaj simulator.

    Stablo, naravno, je više ekološki prihvatljivije i poželjnije za bebu, ali više od 80 kg ne može izdržati. Jer će odrasli će odgovarati Švedski zid s metalnim premjerama , Ovi simulatori su dobri jer ih pored njih pridruže:

    • horizontalni gadovi
    • prstenovi,
    • Užad.

    Ako ih stječete, premaz bi trebao biti takav da kada dijete padne na to nije ozlijeđeno. Još više doprinose razvoju sile i spretnosti tih školjki, ako ih uz njih na mjestu, instalirani su sklop i češnjak.

    Ogromna radost bit će dostavljena djeci svih uzrasta, a ne samo djeca, ljuljačka. Ljuljačka djeca vole od rođenja. Uostalom, što mama radi kad dijete plače? Desno, trese ga! I ovaj jednostavan pokret smiruje mrvicu.

    Moderna dječja igrališta za davanje mogu biti opremljena Ljuljati različitih vrsta, to je:

    • Swing Balancari za dvije ili više djece,
    • Ljuljanje na izvorima u kojima se sjedalo u obliku životinje ili svijetlih pisaći stroj zamahne u svim smjerovima oko njegove osi,
    • Havalized privjesak.

    Članak na temu: Country WC Upravljaj to korak po korak

    Sandbox je isti nezamjenjiv atribut dječje igre kompleks, poput zamaha. U pješčaniku, dijete razvija pokretljivost, a istovremeno kreativne sposobnosti.

    Sve vrste Goorki Također volio djeca svih uzrasta. Za one koji nisu i tri godine, mala brda su namijenjena zaobljenim rubovima i nježnim podrijetlom. Za viši predškolci, slajdovi mogu biti veći, do jednog i pol metara, a školska djeca mogu se voziti od planina, čija visina prelazi dva i pol metara.

    Svi modeli slajdova moraju imati korake s premazom protiv klizanja, ograde na stubama i rukohvatima na gornjoj platformi.

    Uz ispečeno s glatkim podrijetlom , postoje vijci. Od posljednjih chalwana posebno se vole uvući u bazen.

    Kuća za igru, uređena u nevjerojatnom stilu, nalazi se središte oko kojeg se formira cijeli kompleks. Djeca će biti samo sretna što ima svoj kutak, koji se može izdati po vlastitom nahođenju. I koliko zabavnih igara i zanimljivih priča može se izumliti!

    Dječje igralište

    Prednosti igrališta za vikendice

    Koja konfiguracija bolje je ? Odgovor na ovo pitanje ovisi o skupu čimbenika, kao što su:

    • dob Budući domaćin kompleksa (beba je dovoljna kuća, slajdovi i neophodni atributi svih igrališta - ljuljačke i pješčanice, isti koji je stariji koji je stariji za kušanje ugljika, stepenica, užadi i drugih projektila za vježbanje);
    • Karakter djeteta (Fidget će doći do života za sportske vježbe i više mirnog djeteta - izgradnju gradova i dvoraca u pješčaniku ili utakmici u kući);
    • kat (Dječaci su zanimljiviji za skok, uspon, penjući se u konopac, a djevojke igraju u kući, na Verandi, zamahnu na zamahu);
    • količina Djeca koja će istovremeno igrati na mjestu (na primjer, možete napraviti dvostruke ljuljačke);
    • Ne posljednja uloga u odabiru složene igre i Veličina područja vaše zemlje , kao i financijske sposobnosti roditelja.

    Ali čak i ako se kupnja punog kompleksa ne možeš obeshrabriti i, štoviše, ne odbijaju ideju za kupnju igrališta. Uostalom, većina tvrtki nudi i pune iganske komplekse i njihove pojedinačne elemente. Na primjer, možete kupiti samo pješčanik i ljuljanje, a stubište i horizontalna traka za kupnju sljedeće godine.

    Odlučivanje o stjecanju igrališta, ne zaboravite unaprijed razmišljati, Na kojem se mjestu može instalirati , Trebalo bi biti smješten tako da su male fidgete uvijek bili pod vašim neosjelim, pustiti ih i nevidljivi, kontrolirati. Teritorij za ugradnju sporta i igranja kompleksa mora biti što glatko što je više moguće.

    Da bi igrali djecu, to nije bilo samo zanimljivo, već i sigurno, morat ćete se pobrinuti za pokrivenost teritorija na kojem planirate pronaći kompleks sportske igre.

    Sportski i igrački kompleksi

    Prednosti igrališta za vikendice

    Dakle, nedvosmisleno odgovoriti na pitanje kakvo igralište je bolje, to je nemoguće. Sam svaki roditelj zna što će biti zainteresirani za njegovo dijete. Također je teško reći, kompleks onoga što je materijal bolji.

    Igrališta su:

    • plastika
    • drveni
    • metal,
    • U nekim izvedbama, nekoliko materijala se kombinira odjednom.

    I svaki tip sportskih i igraćih kompleksa Dostojanstvo i nedostaci.

    Na primjer, plastika - Materijal je jednostavan, zahvaljujući kojem se igrališta lako prikupljaju, rastavljaju i prijevozu. Plastični proizvodi ne trune poput stabla, ne hrđu poput metala. Oni su svijetli, lako su dati najviše bizarni oblik. Osim toga, moderna plastika ne predstavlja opasnost za zdravlje djece. Da, a njihova cijena je prihvatljiva. Međutim, mogu ispucati, izblijediti i ne stoje previše težine.

    Članak o temi: Bazen djevojke s vlastitim rukama - gume, kupke, betonski prsten

    Drvo - Uvijek je lijepo, a osim toga, također sigurno. Prekriven zaštitnim impregnacijama, dugo će trajati. Glavna stvar je da se svi dijelovi drvenih struktura pažljivo poliraju i prekriju lakom. Inače, sve ruke na malom vlasniku takve platforme bit će u Zanozhu. I dobro, ako samo tvoje ruke. Glavni nedostatak takvih kompleksa je njihova cijena.

    Metal - Materijal je izdržljiv. Odrasli mogu se koristiti stepenicama i horizontalnim klinovima. Metalne konstrukcije mogu biti sjajne uz pomoć limenke s bojom i četkama. Međutim, budite spremni za činjenicu da ćete morati redovito preraditi cijeli kompleks. Inače on juri. Osim toga, metali imaju vrlo dobru toplinsku vodljivost, što znači da su proizvodi previše zagrijani na suncu i ohlađeni na niskim temperaturama. U hladnoći, općenito je lako pokušati.

    Na ovaj način, Nema idealnog materijala. Svaki roditelj je slobodan odabrati onu koja je prikladnija za njegovo dijete. Naravno, plastični kompleks je savršen za dijete. Sve ostalo je prikladno za stariju djecu.

    Gdje kupiti igralište za vikendice?

    Prednosti igrališta za vikendice

    Dakle, studirali ste problem i došli do zaključka da igralište na vašoj dachi nije luksuz, već potreba. Gdje kupiti ovo čudo? Naravno, u sportu ili velikim salonima namještaja, ponudit ćete nekoliko mogućnosti za dječje sportske i igračke komplekse za davanje. Međutim, izbor će biti mali i morat ćete ih razmotriti u katalogu. Uostalom, koji Salon može smjestiti toliko prikupljenih mjesta! Ako trgovine prodaju dječjih igrališta su u različitim dijelovima grada, onda morate biti prilično pokrenuti prije nego što odaberete savršenu opciju.

    Prilično drugo - Online trgovine Fiksni u mreži postoji obilje. Sjedenje na voljenom kauču s laptopom ili tabletom u ruci, možete jednostavno pokupiti pravu opciju. Ako imate, na što da uzmete platformu s područja poduzeća, možete pronaći adrese proizvođača. I nije potrebno zauvijek nositi budući vlasnik kompleksa u cijelom gradu. Slažem se, ljepota!

    Ako govorite cijena , oni su vrlo različiti i rašireni ovdje je ogroman. Od 2019. godine najjeftinije web-lokacije koje se sastoje od nekoliko dame je oko dvadeset tisuća rubalja. Najskuplji dječji kompleksi za davanje koštaju potencijalne kupce i u 60 i 100 , i što je najvažnije, u 500 tisuća ruskih rubalja. Sve ovisi o konfiguraciji i korištenim materijalima. Ipak, plastika je jeftinija od drva.

    Naravno, cijena sekretnog kompleksa za prosječnu obitelj je prilično velika. Ona je sobativizam s cijenom pristojnog gadgeta ili putovanja do mora. Ali, svađajući se na ovaj način, ne zaboravite:

    • Možete kupiti ili igralište za vikendice ili gadget, ali potonji će izaći iz mode i možda ne sumnjate da će vaše dijete biti kočilo novo;
    • Za novac ćete se odmarati na moru s djetetom, ali samo jednom.

    Prednosti igrališta su da će služiti ne godinu dana, zadovoljan svojim malim vlasnicima. Osim toga, ovo stjecanje dopušta Igrajte više djece U isto vrijeme, što je idealno ako u obitelji nije jedno dijete!

    I sigurno možete biti sigurni da web-lokacija neće izaći iz mode, neće ostati netraženo i isporučit će radost i nenametljivo doprinijeti razvoju mišića, inteligencije i mašte. Dakle, stjecanje sportskog igrališta za djecu, činite dugoročni doprinos zdravlju i sposobnosti djeteta!

    Čitaj više