Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Anonim

Različiti arbors dugo postaju uobičajeni atribut zemalja. Ali pozitivni trenuci opuštanja u ugodnoj tvrtki na svježem zraku mogu pokvariti neugodne muhe i komarce, ose i Moshcar.

Nemojte se obeshrabriti, jer postoji veliko rješenje za ovo pitanje, što će pomoći u zaštiti područja od nepozvanih gostiju.

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Od komaraca i muha u ljetnim mjesecima, materijali protiv lanca su savršeno spašeni.

MATERIJALI MESSH

MSIQUET net je rješenje koje se odavno koristi za zaštitu prozora gradskog apartmana ili kuće. Slično tome, možete zaštititi i čuvati u svom vrtu.

Takvi materijali su prikladni jer zrak savršeno prolazi, ali postaju prepreka za sljedeće nevolje:

  1. kukci svih vrsta dana i noći;
  2. topola.
  3. Mala smeća i prašina u vjetrovitom vremenu.

Dobro uspostavljena mreža za sjenicu štitit će loptu i volanu od nasumice do stola, neće dopustiti vjetru da nose novine ili knjigu za teritorij zgrade. Ovim se pitanjem može nositi s sjenicom Noćna mreža, ali ne može vas uštedjeti od insekata.

Mreža

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Mesh zaštitni anti-komarci iz staklenih boca s višebojni PVC premazom.

Visokokvalitetan komarac komarac za sjenilo naziva se komarac.

Ovaj materijal se proizvodi u valjcima, a ponekad i nekoliko vrsta:

  1. Mekana platna proizvedena od sintetičkih navoja;
  2. kruto platno proizvedeno od staklenih boca i impregniranih polivinil klorida plastisala;
  3. Metalna platna proizvedena od metalne žice.

Ako ste kupili materijal koji trebate u roli, možete ga učvrstiti na sjenicu na različite načine:

  1. Uz pomoć klamerica, ova opcija je prikladna ako je sjenica drvena, ali to je nezgodno jer se pričvršćivanje nosi teško i kada je teško održavati materijal;
  2. Nakon što je visio na nizu da se trebate protezati kroz cijeli obod strukture, duž donjeg ruba platna, suspendirati utege, takve ukrasne mreže za arborije mogu se premjestiti duž vrsti zavjesa.

Vijeće. Za jednostavnost rada, možete koristiti kombiniranu metodu, oštro osigurati tkaninu na svim sjeverbo prozorima, a ulaz je zatvoren mrežom suspendiran na nizu u obliku zavjese.

Članci na temu:

  • Kamuflažna mreža
  • Komarac mreža za sjenicu

Članak o temi: Fibro-cementne ploče: njihove značajke, karakteristike i pravila instalacije

Dizajn

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Dizajn roleta.

Za praktičnost potrošača, razne tvrtke se proizvode gotovi proizvodi od zaštite insekata za ugradnju u bilo koju strukturu, a također se uzimaju naloge za izradu u veličini otvora. Naravno, cijena gotovih proizvoda bit će veća od valjanog materijala, ali to su izdržljive i lako instalirane vlastitim rukama.

To može biti:

  1. Okvirni dizajni;
  2. Uređaji valjaka;
  3. klizni uređaji;
  4. Gotovi otvori za vrata na magnetima;
  5. Spremni šatori za standardne arbore;
  6. Gotovi šatori s vlastitim okvirom.

Okvir

Okvirni dizajn za dugo vremena. Slični su postavljeni u ljetnim mjesecima u okviru plastičnih prozora grada. Oni su okvir aluminijskog profila u kojem je umetnuta tkanina od komaraca.

Takav dizajn je jednostavno instaliran - nosači pričvršćeni na okvir pričvršćen na okvir. Glavna stvar se ne smije zagrijavati s veličinom otvora prilikom naručivanja. U ulaznom prostoru možete instalirati takve okvire u obliku vrata na petlje.

Rolo

Dizajn valjka se razlikuje od okvira da se dekorativna zaštitna mreža može presaviti. Da biste to učinili, u gornjem dijelu nalazi se okvir u kojem je uređaj skriven za sklapanje.

Valjane strukture mogu se montirati na ulaz, vrlo se lako povećavaju i spuštaju. Takvi uređaji mogu biti fiksirani, kako na unutarnjoj strani strukture i s vanjskim.

Klizav

Za montiranje kliznih uređaja potrebno je ojačati vodilice odozdo i na vrhu zatvorenog prostora. Okvir s valjcima koji su pričvršćeni na njega instalirani su u ovim vodičima, a dizajn se može premjestiti preko njih.

Posteljina za vrata s magnetskim zasunom

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Magnetska mreža za vrata mogu se instalirati na ulazu u sjenicu.

Vrlo prikladno uspostaviti takvu izgradnju na ulazu u ljeto. Dobro je jer se sama odmah zatvara čim prođete kroz njega. To je moguće, jer su magneti instalirani na unutarnjem rubu prolaza.

Članak o toj temi: Ugodan balkon u stilu Provansa: Dobro rješenje

Uputa za njegovu instalaciju je vrlo jednostavna:

  1. razgraditi na podu platna, nakon zatvaranja utora do magneta i dobro ga ispraviti;
  2. Pokušajte otvor koji želimo zatvoriti;
  3. Označite izgledi na odvijanju platne;
  4. držati se obrisa bilateralnog viskija;
  5. Pričvrstite platno na željeni rotor pomoću zalijepljene bilateralne trake.

Važno. Kada instalirate, važno je pratiti ravnost platna, nemoguće je dopustiti njihovom iskrivljuju, inače magneti neće raditi.

Gotovi šatori

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Fotografija prikazuje verziju gotovog šatora do standardnog sjenice.

Rešetka na sjenicu u obliku šatora proizvodi se neki proizvođači kako bi zaštitili modelne zgrade iz svog raspona. Takav proizvod je vrlo lako montiran i rastavljen, prikladan je za rukovanje.

Mobilni šatori i sjenica s njihovim okvirom su također dostupni, oni zapravo predstavljaju gotove ljetne zgrade s umetcima za komarce. Ovi arbor s mreže su mobilni, lako se postavljaju bilo gdje i lako se prenose na novo mjesto.

Mesh za Gazebo Miley: Mogućnosti instalacije

Gotovi šator sjenice iz komaraca.

Sažetak

Za svatko tko se nastoji opustiti u prirodi, a ne obraćaju pozornost na dosadne insekte. Možete koristiti valjane materijale, možete odabrati odgovarajući dizajn za zaštitu. U videozapisu prikazane u ovom članku naći ćete dodatne informacije o ovoj temi.

Čitaj više