Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Anonim

Imajući vrtove u vrtu za zaštitu od ljetne vrućine već je postao nužnost, a ne luksuz. Vrlo je zgodan ako će biti opremljen u blizini s roštiljem ili mangala.

Glavne osobine koje bi to trebale imati, i bilo koja druga zgrada je ljepota, funkcionalnost i trajnost.

Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Kamuflaža (kamuflaža) rešetka.

Arbori iz mreže

Izgradnja velikog sjenika cigle ili kamena je vrlo skup i neugodan slučaj, tako da možete napraviti gotovo jedan dan prilično jednostavnu strukturu za koju ne morate stjecati mnogo skupih materijala. U isto vrijeme, slobodno će u stanju pružiti 10-15 četvornih metara sjene u užarnoj godini. Za to će biti dovoljno da povuče okvir kamuflažne mreže.

Kratka uputa:

Za izgradnju, dva vozila će trebati tri metra kao podršku, kao i četiri 4 metarska ploča, jedan 4-metarski bar 40 x 50 mm i 4 ploče 2,5 metara. Dizajn takve sjenice može se vidjeti na fotografiji.

Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Jednostavna sjenica iz okvira i kamuflažne mreže.

Odmah recimo što mreža ne može - zaštitu od kiše je čisto simbolična, tako da će krov morati biti kapital.

Krov se može izraditi od ekološki prihvatljivog materijala:

  • slama;
  • reed;
  • šindre;
  • čip.

Ali tradicionalni premazi su također prikladni:

  • škriljevca;
  • Ruberoid;
  • Profesionalni podovi.

Područje ispod krova arborea poželjno će biti nepažljivo s keramičkim pločicama. Zatim, čak i nakon lošeg vremena, bit će udoban i suho, a noge namještaja neće se utopiti u tlu.

Širiti

Kao izvorni materijal za projektiranje struktura na bočnim stranama, a stvaranje zatvorenog skrovitog prostora može se koristiti kamuflažnim mrežama. Što je kamuflažne mreže?

Članak o toj temi: Crteži na zidovima stvorit će raspoloženje i učiniti interijerom jedinstvenim

U početku su se koristili za skrivanje vojnih objekata i vojne opreme.

Do danas je to univerzalni lijek koji se može sigurno koristiti u svrhe:

  • Organizacija barova i kafića (fotografija);

Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Primjer korištenja interijera.

  • baraž ljetnih mjesta, Arbora;
  • prerušiti brod ili automobil na lovu;

Postotak sjenčanja kamuflažne mreže može doseći 85-90, tako da se ta stvar jednostavno ne zamijeni i na lovu i ribolov, a tijekom ostatka na svježem zraku, osobito ljeti.

Mrežne mreže izrađene od izdržljivih sintetičkih materijala i niti otpornih na habanje. Mesh stanice se sastoje od kamuflažne trake različitih boja.

U pravilu, to su glavne nijanse prirodnog okoliša - zelene, žute, smeđe, sive i bijele. Život proizvoda nije ograničen, ne blijedi na suncu i ne boji se vlage.

Do danas, kamuflažna mreža za sjenicu je najpopularniji materijal. Osim toga, cijena je znatno niža od bilo koje druge.

Uz to, možete jednostavno pokriti izgradnju bilo koje vrste i volumena. Ne samo da pouzdano štiti od sunčeve svjetlosti i znatiželjnih susjeda, već će također postati izvorni dekorativni dizajn područja zemlje.

Članci na temu:

  • Komarac mreža za sjenicu
  • Grid za sjenicu

Vrste rešetke

Ako odlučite napraviti sjenicu vlastitim rukama, možda ćete imati poteškoća s odabirom materijala.

Poznate su dvije glavne vrste mreža za maskiranje krema za sunčanje:

  • Na mrežnoj cashron-based (fotografija);

Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Na kapron-bazisnoj bazi.

  • Bez plase rta (fotografija).

Rezanje maskiranje mreže - dekor i zaštitu od sunca

Mreža bez baze provodi se primjenom perforacija na list materijala.

Savjet!

Ako ste tijekom izgradnje instalirali armaturu s udaljenosti između šipki ne više od 50 cm ili lanac mreže, onda možete sigurno koristiti uobičajenu mrežu bez baze caparison.

Ako, kao okvir na koji se grid može baciti, ništa se ne koristi, onda je prikladnije koristiti mrežu na mrežnom kapragetu.

Gazebo iz kamuflažne mreže je odlična ideja za one koji znaju kako napraviti malo i biti spremni pokazati fantaziju i malo kreativnosti. Unaprijed je potrebno razmisliti o dizajnu okvira, na temelju ideja o dogovoru.

Članak o toj temi: Zaključak kanalizacije na krovu

Može imati cigla ili drvene zidove, ali u ovom slučaju će biti što je moguće zatvoreno. Ako želite postići konstrukcije, trebali biste izgraditi nisko mačevanje. Kamuflažna mreža će poslužiti kao krov i zaštita od sunca.

Vrste arbora iz mreže

  1. Sjenica, u potpunosti se sastoji od kamuflažne mreže, može se nazvati tendom, tako da možda nisu zidovi u njemu , U njima se najčešće postoji samo jasna kontura poda i krova, koji predstavlja granicu između vanjskog i unutarnjeg prostora.Obično se u takvom sjenilu postavljaju klupe i sklopivi stolovi. Ako je potrebno, možete staviti par ležaja za ugodan boravak na vrućem ljetnom danu.

    Opremanje prostora sjenice s dodatnim namještajem je prikladniji za zgrade zatvorenih tipa. Za osvjetljenje, mala svjetiljka će biti povezana.

    Kamuflažna mreža na sjeništu može biti ukrašena s kovrčavim biljkama. Najpopularnija je Liana. Takve biljke trebaju potpore koje će ih zadržati i usmjeriti ih u pravom smjeru. Kao takva podrška, možete koristiti mrežu ili rešetku plastike, odabrane u boji.

  2. Izvrsna opcija je izgradnja drvenog sjedala s glavnim krovom, gdje se kamuflažna mreža može koristiti kao zaštita od sunca i vjetra , S jedne strane, može biti tamnija boja, a na drugoj svjetlosti.

Za izgradnju možete koristiti takve materijale kao:

  • prirodni kamen;
  • drvo;
  • cigla;

  • željezo.

Zaključak

Mora se pamtiti da je u bilo kojem stilu gazebo, a od kojih materijala, u svakom slučaju, treba stati u cjelokupni stil privatne kuće. Više o ovoj temi možete saznati s videozapisa u ovom članku.

Članak o toj temi: Domaći učvršćenje za oštrenje lanca iz motornih pila (električna pila)

Čitaj više