Rak za mladence s vlastitim rukama: odabiremo tekst i pjesme za ugostiteljstvo, detaljni glavni razred

Anonim

Vjenčanje je jedan od najsretnijih dana u životu i žena i muškaraca. Dobili smo poziv na vjenčanje, ali ne znam što dati? Uostalom, želite zadovoljiti mlade i ne doći do dolaska, davanje, na primjer, drugu mikrovalnu pećnicu ili čajnik, ili nešto drugo. Naravno, možete dati novac, a oni će kupiti ono što žele. Ali dati novac u jednostavnoj omotnici je vrlo omotan, slažem se. Stoga predlažemo da napravite izvanredan dar vlastitim rukama. Uostalom, koliko dugo je poznato, darovi koji su izrađeni vlastitim rukama su neprocjenjive. Tako je doista "neprocjenjiva" dar štednjak za mladenci.

Što je zapis o štednji za mladence?

Rak za mladence s vlastitim rukama je mali album u kojem su želje i upute napisane za mladog para.

Rak za mladence s vlastitim rukama: odabiremo tekst i pjesme za ugostiteljstvo, detaljni glavni razred

Najčešće su napisane duhovitoj pristranosti. U takvom albumu mladi će naći ne samo želje, nego i gotovinu kako bi ih postigli. Na primjer, tekst ugostiteljstva za mladence može biti takav:

Iako ne u novcu vaša sreća,

Ali bez njih ne možete živjeti.

Odlučili smo početi

Imate štednju.

Osim želja na svakoj stranici nalaze se džepovi za novac. Učiniti takav izvorni dar nije tako težak kao što se čini. Nakon uputa u nastavku, apsolutno sve će se moći nositi s takvim zadatkom.

Glavni razred: rak za mladence

Prije nastavka s radom pažljivo razmislite o dizajnu knjige. Ako želite odrediti temu, to će biti lakše odabrati materijal.

Da bismo stvorili uštede u ovoj glavnoj klasi, koristit ćemo jednostavan materijal kao osnova, što se lako može naći u bilo kojoj trgovini - mapa. Također ćete trebati sljedeće materijale: spomenar različitih boja, ljepilo, dvostrana traka, škare, kartonu u boji, tkaninu i sintezu za vezanje, prikladno rezanje vjenčanja isječaka iz tiskanih izdanja, satenske vrpce i razne ukrasne elemente za uređenje. Fotografija u nastavku prikazuje sve faze rada.

Članak o temi: Dragonfly bas i mravi na kavkaskom momče

Prvo morate napraviti naslovnicu knjige, pa uzimamo pripremljenu mapu. Ako se ne podudara s željenom veličinom, može se obrezati. Zatim je potrebno zalijepiti dvostranu traku s unutarnje i vanjske strane. Nakon toga primjenjujemo sintetičku cijev na vanjsku stranu mape, zatezanjem tkanine preko njega. Najlakši način korištenja već prošivene tkanine. Rubovi su prilagođeni unutarnjoj strani, višak odsječen, uglovi su branje igle. Za lijep dizajn unutarnje strane poklopca, koristimo karton. Iz njega, izrežite dva pravokutnika malo manje od veličine mape. Zalijepimo ih na unutarnju stranu mape pomoću termoklasa. Dizajn naslovnice je gotovo dovršen, ostaje samo da razmotri ime.

Ime vašeg stvaranja može se jednostavno ispisati slika štednje i lijepo uređenog doprinosa / knjige štednje (AA).

U prikazanom MK, to je natpis, čiji se dizajn koristi tri šalica različitog promjera od kartona u boji. U početku smo ljepili najveći krug do tkiva, srednji krug na njemu, a na sredini je najmanji krug s nazivom albuma.

Ukrasite sve postojećim ukrasnim elementima.

Poklopac je u potpunosti dovršen. Sada idite na stranice. Bit ćemo izrađeni od kartona. Da biste to učinili, izrežite pravokutnike nešto manji u usporedbi s poklopcem. Rezbarene stranice s obje strane, ljepila smo spomenar uz pomoć bilateralnog viskija. S jedne strane, rupa rupice. Potrebno je spojiti poklopac s poklopcem.

Rak za mladence s vlastitim rukama: odabiremo tekst i pjesme za ugostiteljstvo, detaljni glavni razred

Nakon pridruživanja stranicama počinje najzanimljivije. Sada trebate ukrasiti svaku stranicu u skladu s temama koje ste mislili. Ovdje će unaprijed koristiti sve implikacije časopisa. Između ostalog, na svakoj stranici ne zaboravite navesti koje ciljeve trebaju biti potrošeni novac, i naravno, za njih ljepilo.

Rak za mladence s vlastitim rukama: odabiremo tekst i pjesme za ugostiteljstvo, detaljni glavni razred

Također za svaku stranicu potrebno je pokupiti pjesme za ugostiteljstvo za mladence. Osim toga, na zadnjoj stranici možete staviti prazan list ako osobno planirate potpisati dar.

Članak na temu: trokutasta šala kukičanica. Shema

To je sve, izvorni dar je spreman. Možete sigurno otići na vjenčanje. Takav dar nesumnjivo privlači pozornost oba mladena i gostiju.

Video na temu

Čitaj više