Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Anonim

Ako ste sudjelovali u kreativnosti i potrebni strukturna tjestenina, s vlastitim rukama lakše je olakšati. U ovom materijalu, naučite kako brzo napraviti pastu od lijekova.

Strukturna pasta je posebna sredstva za crtanje rasutih figura koje se mogu kupiti u specijaliziranoj trgovini ili čine se. Postoje situacije u kojima može biti potrebna strukturna pasta, ali nema dostupnih. To nije razlog da se uzrujamo, jer se strukturalna ili tekstura paste lako se stvara.

Zalijepi od kozmetike

Najjednostavniji recept koji apsolutno svaka osoba može učiniti, tko ima sljedeće sastojke u prisutnosti:

  • PVA ljepilo univerzalne;
  • Rumenilo, sjena, prah i druga slična kozmetika.

Kozmetika se može dospjeti, neće utjecati na kvalitetu proizvedene paste.

Vijeće za budućnost: možda neće biti potrebno odmah izbaciti istekla sjenu, jer mogu doći u ruci u rukama.

Dakle, svjetla majstorska klasa na proizvodnji teksture zalijepi.

Uzmi lijek PVA Universal.

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Zašto točno univerzalno? Njegova dosljednost je više pobjednija, ne boji se vode. A za različite vrste rude, na primjer, za dekopot, otpornost na vodu je važna kvaliteta.

Zatim odaberite odgovarajuću kozmetiku:

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Može biti slomljena sjena ili rumenilo - bez obzira. Osim toga, ova metoda stvaranja paste je da majstor kao pravi umjetnik može pomiješati bilo koju boju, tražeći tu jedinstvenost koja je zamišljena.

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Da biste stvorili visokokvalitetnu strukturnu pastu, konzistentnost će biti idealna za stvaranje brojki, ukras, vrlo je važno temeljito mljeti kozmetiku. To se može učiniti iu puno i s odvijačima, na primjer, u dvije žlice ili uz pomoć valjanja da prođe kroz sjene umotane u foliju.

Članak o temi: 155 šablona za slikanje na namještaju i zidovima

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Nakon što smo postigli potrebnu konzistenciju utega, miješajte PVA i kozmetiku ljepilo na potrebnu boju i dosljednost. Za gustoću, ako želite, možete dodati škrob u smjesu.

Strukturna tjestenina je spremna!

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Iz Wipelovka

Kada vam je potrebna gusta, elastična, rabljena strukturna pasta, zatim uz PVA ljepilo Universal, poželjno je koristiti akril kit. Zašto akril? Takav kit se povoljno razlikuje od gipsa da je vodootporan. U radu kada je dekoriranje važno koristiti sredstva koja se ne uništavaju vlagom. Kada umetnete dušu u stvaranje prekrasnog i dobivate savršene ishode, moguće je za snažno razočaranje ako stvorena ljepota će umrijeti od izlaganja vode.

Što je potrebno za stvaranje paste na temelju kit:

  • akril kit, koji se može kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini;
  • PVA ljepilo univerzalno.

Pomiješajte ljepilo i kit u omjeru 1 do 3, respektivno. Mislili smo do homogene mase, dok u pripremi smjese možete dodati naznačene sastojke ovisno o željenoj debljini paste. Ispada elastičnost, mješavinu povlačenja, za rad s kojim je čvrsto zadovoljstvo. Možete ga primijeniti s štrcaljkom ili cijevi. Strukturna tjestenina pripremljena ovom metodom nije više od dva tjedna, ne može se obaviti u vezi s dionicama.

Takva pasta nije poželjno razrijediti s vodom, kao što se struktura mijenja, pasta postaje neprikladna za uporabu.

Pomoću škroba

Ako je željena debela, volumetrijska pasta, na primjer, za "snježni" učinak ili stvaranje rasutih figura, tada se škrob treba dodati u kit i ljepilo PVA. Na izlazu se dobiva prekrasna masa, brzo sušenje, izdržljiva, vrlo jednostavna.

Nakon sušenja, stvorene figure dobivaju mat. Ovo je savršena strukturna tjestenina za stvaranje brojki, matrica. Može se koristiti stvaranjem rasutih figura - pasta je izuzetno popuniti bilo koji oblici.

Članak na temu: Batik: Slikanje na tkanini za početnike, master klase s fotografijama i videozapisima

Strukturna tjestenina Učinite to sami za decoupage: master klasa s videom

Jedna od najzabavnijih mješavina je pasta za zube, škrob, PVA ljepilo Universal. Lakše je pripremiti ga olakšati: otprilike isti omjeri Svi sastojci su gnječeni u homogeno stanje. Dobivena pasta s štrcaljkom može se izvući bizarne uzorke koji se brzo suše. Jedini minus - brojke koje proizlaze iz ove paste, crteži nisu potpuno izdržljivi. Lako može prekinuti komad iz stvorenog remek-djela. Rastavljamo glavne vrste strukturnih pasta koje su napravljene neovisno od lijekova.

Možete dodati razne sastojke - pijesak, SEMQ, žitarice, kozmetiku za stvaranje raznih tekstura za stvaranje raznih tekstura. A ako svladate i razumjeti proces stvaranja paste, onda se ne trebaju nikakve upute - naprotiv, upute za izradu paste da se stvori. Napravite pastu za kreativnost kod kuće je vrlo jednostavno, zahtijeva minimalni trošak, i financijski i privremeni. Neka kreativnost donosi zadovoljstvo, nikada ne ponestane fantazije!

Video na temu

Ispod odabira nekoliko videozapisa o tome kako napraviti neovisno strukturne paste.

Čitaj više