Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Anonim

Odabir dizajna sjenice za svoje lijepo mjesto svaki vlasnik čini po vlastitom nahođenju. Netko nastoji izgraditi zgradu u jednom arhitektonskom stilu s glavnim kućnim ili drugim zgradama na dvorištu, tako da bi govorio, želi napraviti svoje sjedanje atrakcije i vrhunac vanjštine stranice.

Netko ne stvara mnogo vrijednosti za odluku o dizajnu Gazeba, temeljena isključivo o razmatranjima jednostavnosti dizajna i malog proračuna izgradnje. No, bez iznimke, pitanje pouzdanosti i trajnosti izgradnje.

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Krov s dvije padine nije teže od jednog dizajna.

Arbor za projekte

Razgovarajmo o tome što su proširenja zemlje za opuštanje i kako napraviti najprikladnije za vas odabrati.

Konstrukcije Arborsa razlikuju se međusobno:

  1. U obliku (iz okruglog do višestranog).
  2. Osnovni građevinski materijal:
  • Cigla.
  • Stijena.
  • Metal.
  • Drvo.
  1. Prema shemi sustava krovnog sustava:
  • Jedan.
  • Dvostruko.
  • Složena, višestruka razina.
  • Šator.
  • U obliku kupole.
  • KURS.

Svaka sjenica ima svoje prednosti i nedostatke, podložno erekciji u različitim uvjetima. S obzirom na razne dizajne arbora (čak i najizraženiji), mnogi još uvijek preferiraju najčešći i poznati naše dizajne oka s jednim stolom i dvostrukim krovovima.

Osim toga, gotovo sve privatne kuće na području zemlje izgrađene su pod dvokrevetnim krovovima.

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Ako se odlučite obnoviti krov na vašem sjenicu, svakako zamijeniti sve trule i napukne stavke

Ova metoda krovnog uređaja smatra se najprihvatljivijom u našim geografskim širinama, gdje krovovi moraju izdržati dodatna opterećenja od vjetrova i snijega. To je za nesmeted sedimentacija oborina u obliku snijega i kiše i dvokrevetne krovove su dizajnirani.

Osim toga, za uređaj s dva kravata, svi krovni materijali su prikladni.

Članak o temi: lebdeći zavjese na kukama: glavne faze rada

Kov

Dvostruki krovovi, na temelju imena, sastoje se od dva ravnina ispod nagiba, međusobno povezani klizanjem čvora.

Dizajn takvih krovova također ima nekoliko verzija:

  • Standard, s kutom nagiba 45 stupnjeva.
  • S različitim klizaljkama.
  • S velikim uklanjanjem.
  • S frontonom.

Zanimljiv! Pod širokim uklanjanjem dvokrevetnog krova glavne kuće možete organizirati unutarnju terasu na drugom katu ili sjeckalu tipa ljepila na tlu.

Uređaj za krov

Galji krov za sjenicu obično je prikladan u standardnoj verziji ili s različitim padinama. Iako je to jedan od jednostavnih načina pokrivanja, to je na par s drugima, zahtijeva pažljivo izračunavanje crteža struktura.

Savjet! Čak i jednostavna izvedba skiciranja dijagrama čvrstog sustava krova s ​​dva vezanja značajno će pojednostaviti izračun potrebe za materijalima i izravno instaliranjem svih elemenata krova.

Za kupnju građevinskog materijala na izgradnji određujemo područje krova. Izračun materijala za oblaganje provodi se uzimajući u obzir polaganje gotovo svih materijala od Vansela.

Za tvoju informaciju! Za svaki određeni materijal, koeficijent adhezije ima različitu vrijednost (navedite od proizvođača, prodavatelja).

Koji materijal nije bio podignut krov s dva veza, izgradnja solo sustava sastoji se od istih elemenata:

  1. Mauerlat. - dopuna drva, primanja i distribucije na potpornim strukturama opterećenja s krova. Na maurilalatu, ovisno o dizajnu, oslobodite rafting noge ili grede preklapanja.

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

S pravim dizajnom krova, ne možete samo nadstrešniti preko sjenice, već cijeli odmor

  1. Stropilne noge definiraju oblik krova (trokut) , Oni izravno tvore Rafter sustav, koji se nalazi na obje strane krova, prijatelja, nasuprot drugome, povezujući se na području klizanja.

Dimenzije raftera i njihov korak (udaljenost između susjednih rogova, koja je obično u rasponu od 600 do 1200 mm) ovise o:

  • Gabariti Gazebo.
  • Snijeg i vjetra u vašem području.
  1. Stoji - Vertikalni elementi, služe za podršku rafting noge. Stalci su instalirani u sredini Rafter sustava (ispod klizaljke), a širinom krova 8 m ili više, dodatno između strehe i klizaljke.

Članak o temi: Učinite vrata mačka da to sami

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Sve stavke trebaju biti povezane s metalnim pričvršćivačima (kao na fotografiji)

  1. Prag - traka za podršku na kojoj su postavljeni regali.
  2. Trčati - Horizontalne šipke služe za podršku sustava Rafter. Oslanjaju se na police i nalaze se paralelno s mauerlatom.
  3. Zatezanje - Brux, montiran okomito na mauerlat kako bi pričvrstio rafting noge.
  4. Cijeli sustav sazrijeva krovove i konja.

To je tako prikladno sjenilo s kanalom s vlastitim rukama.

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Na ovoj slici možete se upoznati sa svim vrstama vezanih za pričvršćivanje

Članci na temu:

  • Sjenica s jednim krovom
  • Sjenica vezan za kuću (fotografija)
  • Jedan reznice

Nijanse krovova uređaja za arbor

I u zaključku se odnosi na krovove zgrada uređaja, postoji nekoliko pravila.

Ovo nije uputa koja bi trebala biti strogo slijedila, prilično savjet savjet koji se može značajno olakšati i pojednostaviti proces izgradnje i iskorištavanja sjenice:

  • Teški materijali krovnog sustava zahtijevat će izgradnju snažnije prateće strukture. Stoga koristite olakšane opcije krovova.
  • Ako planirate instalirati ugrađeni ili prijenosni brazier u sjenicu, dobiti ugodno o zaštiti krovnih materijala od izlaganja otvorenoj vatri.

Prilikom odabira jednog ili drugog krovnog materijala koristite samo specijalizirane pričvršćuje

Savjet! Ugrađeni brand može biti opremljen sustavom za pušenje, koji ne samo povećati udobnost vašeg boravka u sjenilu tijekom razdoblja kuhanja na fokusu, ali će ovaj proces učiniti vatrootpornim.

  • Pokrivajući krov metalnim materijalima, pripremite se za činjenicu da će tuš i više tuš biti Gulko u unutarnjem prostoru sjenice.
  • Prilikom izračunavanja ukrasa krova također treba uzeti u obzir opterećenje snijega, napadačku strukturu zimi i vjetar, koji utječe na cijelu godinu. Previše pristranosti za brzo otpad, to može biti prijetnja oštećenja krova jakog vjetra i zahtijevat će ugradnju posebnih elemenata protoka zraka za razdvajanje. To će povećati ukupnu cijenu sjetve i morat će raditi više.
  • Budite sigurni da zaštitite krovne elemente od utjecaja vlage i mogućih bioloških napada (štetočina, gljivica), obrade ih antisepticima i hidrofobnim pripravcima.

Članak na temu: Kako spavati i ljepljive linoleum na laminat: glavne faze rada

Dvosog krova za sjenice vlasnika paleta

Koristite pocinčani vijci - znatno su superiorniji od snage uobičajenih metalnih noktiju

Izlaz

Kao što možete vidjeti, tehnologija proizvodnje dvostrukog krova za zemlju Gazebo nije tako komplicirana i skupa. Sve što trebate - možete kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini, a sama tijek rada je gore opisan. Jedina stvar, ne zaboravite izgraditi pouzdanu osnovu za sjenicu, ako se planira glomazni dizajn.

U videozapisu prikazane u ovom članku naći ćete dodatne informacije o ovoj temi.

Čitaj više