Podrška za vlastite ruke

Anonim

Drago nam je pozdraviti vas na stranicama našeg online magazina "Rukovanje i kreativno"! Stvarno mi se svidjelo temu jednostavne domaće, vrlo je zanimljivo kako može dobiti vrlo potrebnu i korisnu stvar od najjednostavnijih prijateljica. Možda mnogi nisu ni pogodili da nešto iz takvih stvari može biti nešto. Ova glavna klasa nije iznimka. Odlučili smo podijeliti s vama na jedan način i reći kako iz veziva može dobiti takvo stajalište za vaše ruke. Iznenadili smo vam nudeći iz uobičajene stezaljke za papire (vezivo, isječke) kako bismo napravili stalak pod telefonom. Također je pogodan za iPod. Iako, dovršeno na iPode obično ide stalak, dopuštajući ga staviti na stranu, što je vrlo prikladno za gledanje videozapisa ili kina. IPhone je lišen tako udobne i vrlo potrebne dodatne opreme, tako da sami vlasnici počinju izmišljati sve vrste štandova i nositelja.

Podrška za vlastite ruke

Potrebni materijali i alati:

  • Vezivo;
  • sucker.

Jedini korak

Jednostavno radite i ne mogu. Vrijeme razgovora: trebate 1-2 minute. Naravno, ako unaprijed pripremite sve potrebne materijale. I za to nije potrebno - samo vezivna i usisna čaša (oni koji najčešće koriste u kupaonici za montažne ručnike).

Podrška za vlastite ruke

Podrška za vlastite ruke

U našem slučaju, usisne čaše otišle su s kukama, tako da prvo morate lagano odvojiti kuku i staviti stezaljku na njegovo mjesto. Vrlo je jednostavno.

Podrška za vlastite ruke

I sve, stalak za telefon je spreman. Sada se pričvrstite na stražnjoj zid iPhone uređaja i koristite.

Podrška za vlastite ruke

Podrška za vlastite ruke

Podrška za vlastite ruke

Prednost ovog postolja za telefon koji je izrađen vlastitim rukama je da je moguće staviti telefon na njega i horizontalno i okomito. Također, ova metoda stvaranja nositelja može se primijeniti i na stvaranje postolja za tablete i e-knjige. Samo u ovom slučaju trebate odabrati veće vezivo, po mom mišljenju, 50 ili 55 mm. U tom slučaju, bilo koji popratni pribor njima je po cijeni ne manje od 30 dolara. Zašto trošiti novac na ono što možete učiniti. Štoviše, postoji i more drugih načina da se nešto takvo, i, vjerojatno, svatko se može sjetiti svoje. Možete koristiti sve što vidite u svom radu, čak i malom tiskanicu. Sve ovisi samo o vašoj mašti. Ako postoje ideje, možete ih podijeliti s nama i drugim čitateljima našeg online magazina.

Članak na temu: pletenje igračke s pletenje iglice

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više