Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Anonim

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Što je uključeno u dizajn bilo koje sobe i kuhinje, uključujući? Ovaj dizajn namještaja, zidova, stropa i poda, nužno rasvjeta s korištenjem svjetiljki, zavjesa na prozorima i, naravno, kućanskih aparata. Ali, kao što praksa pokazuje, male male stvari u obliku dizajner pribor čine dizajn prostorije više izražajne. To se izravno odnosi na kuhinju. Bez prekrasnih sitnica, ne može tvrditi titulu udobne i lijepe. Istina, u ovoj sobi, pribor za kuhinju također mora biti funkcionalan. Danas u trgovinama možete kupiti ogroman broj njih. Ali mnoge ljubavnice radije čine obrt za kuhinju s vlastitim rukama. Pogledajmo neke od njih.

Što se može učiniti neovisno od djevojke? U načelu, postoji dosta takvih stvari. Ovdje su samo neke od njih: ploča, na kojem povrće, zelenilo i meso izrezati, razne dekorativne police, koriste se kao dodatna mjesta za pohranu, ribarstvo za tave i tava, stackers za naočale i šalice. A ovo je samo mali dio kuhinjske pribor.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Stanite za šalice sa starih CD diskova

Usput, o stoji. Najlakši način da ih napravite sami je da koristite CD-ove kao osnova. Nego dostava. Istina, polimerni materijal, iz kojeg je proizvod proizveden, neće izdržati visoke temperature koje proizlaze iz šalice kave ili čaja. Disk se jednostavno otopi. Stoga ga treba reednuti materijalima koji se ne boje vrućih naočala. Kao primjer, zrna kave. Oni su pričvršćeni na disk uz pomoć ljepila (bolje je koristiti "trenutak" ili "drugi"), dok polaganje počinje od centra, postupno povećavajući dekorativni sloj u krugu.

Drugi materijali mogu se koristiti kao završni dio diska. Isti disk daje osnovu stalka, jer je dovoljno jaka i ima glatke okrugli oblik. Usput, takva će dostava biti vrlo dobra na zidu kao svoju dekorativnu završnu obradu. Ako napravite nekoliko dekorativnih diskova uređenih u jednom stilu, možete prikupiti mozaik na zidu.

Članak na temu: Zaslon za kupanje s vlastitim rukama

Proizvodna ploča

Kuhinjske ploče danas se koriste kao često prilikom kuhanja, prije mnogo godina. Ovaj uređaj nikada neće biti nepotreban. I iako ih danas proizvode od plastike, još uvijek drveni element i praktičniji i ljepši.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Napravite takvu ploču vlastitim rukama, na primjer, od šperploča je lako. Za to je samo sama šperploča, možete koristiti koristi, elektrolik, boje, lakovi, tassole, bušilicu s vježbom.

  • Prije svega, potrebno je odabrati veličinu i oblik kuhinjske ploče.
  • Sve se to preračunava na šperploču. Možete primijeniti konfiguraciju s olovkom ili oznakom.
  • Uz pomoć elektrolybiz, sama proizvod je dostignut.
  • U središtu ručke bušilica je izbušena kroz rupu za kuku za koju će se ploča objesiti.
  • Rezati krajevi moraju biti tretirani s emery papirom za uklanjanje svih staklenke materijala.

Sada pokažite fantaziju, morate primijeniti uzorak na prednjoj strani proizvoda ili uzorka. Nemojte znati kako crtati - kupi matricu, korist koju danas prodaju u velikom asortimanu. Odbor će obavljati djelomično dekorativne funkcije, tako da se mora izdati. Iako u svom prirodnom drvenom obliku također izgleda prilično preporučljivo.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Kada boja služi, potrebno je pokriti ga bezbojni lak, bolji u dva sloja. U načelu, sve, kuhinjski odbor je spreman. Može se visjeti na zid licem prema gore. Ali ako je potrebno koristiti ga i kao odbor za rezanje. Za to, sve manipulacije s proizvodima moraju se provoditi na strani RAW proizvoda. Napravite nekoliko takvih ploča s različitim veličinama i oblicima. Potrebno je samo izvući u jednom stilu. Objesiti ih nedaleko od radne površine. Usput, za to možete koristiti tračnice koje su montirane na kuhinjski pregača.

Faldy

Jedan od najčešćih pribora kao igle za kuhinju, koju hostes najčešće ih čini. Iskreno, možete maštati ovdje beskonačno. Trake mogu biti najjednostavnije u obliku pravokutnog salveta (monofonske ili nebojaste), oni su napravljeni u obliku raznih životinja, boja, voća voća i povrća, samo rukavice.

Članak o temi: Horizontalne bušotine

No, kao što je praksa pokazuje, mnogi pogriješi, usredotočite na svoju fantaziju, bez uzimanja u obzir ukupni koncept dizajna kuhinjskog prostora. Ali sve bi trebalo biti skladno, sve boje bi se trebale podudarati ili, naprotiv, sjenilo jedni druge. Stoga je prije svega potrebno razumjeti što želite vidjeti u vašoj kuhinji.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Kao što je već spomenuto, najlakša verzija vrpce je kvadratna. On može učiniti bilo koju osobu koja nema iskustva u izradi domaće za kuhinju. Da biste to učinili, kuhajte:

  • Dva komada tkanine za mjerenje 20x20 cm.
  • Dakle, ta je oznaka bila meka i nije dopustila toplinu kroz tkaninu, postoji sintepo između dva komada tkanine. Njegova je veličina ista - 20x20 cm.
  • Za rub, traka će trebati traku ili uskom tkaninom u veličini 4x90 cm.

Jasno je prikupiti sve gore navedene materijale, bit će šivaći stroj i niti. Iako su neke hostese u stanju mirovanja bez posebne opreme, ručno trepćući tkaninu.

Proizvodnja je jednostavno napravljena. Potrebno je između dva komada tkanine postaviti dio sintetičke ploče. Onda sa svih strana, oznaka se šiva niti. Za šivanje krajeva izgleda uredno, morate staviti na perimetar vrpce i također ga bljeskati. U kutu trake možete napraviti petlju na kojoj se obično spušta slavina.

Ukrasne police

Ukrasne police - ne najlakša verzija obrta. Iako u ovoj kategoriji ima dovoljno jednostavnih dizajna. Ali ako postoji želja da se iznenadi i gosti s nečim neobičnim, onda ćete morati pokušati jako puno.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Ali naš zadatak još uvijek ne stavlja u krhotine dizajnerske umjetnosti, jer obrtnici najčešće stvaraju obične ljude, daleko od profesionalnih aktivnosti i visoke kreativnosti. Stoga je nekoliko vrlo jednostavnih dizajna.

Kutovi sobe često nisu bliže, pa ostaju slobodni. Instaliranje nekoliko kutnih polica u njima - to je sposobnost ispunjavanja kuhinjskog prostora s funkcionalnim temom, koji se obično koristi u kvaliteti lokacije za pohranu. Treba napomenuti da se kutne police mogu zaokružiti ili ravno kao trokut. Stoga, prije svega odabrati točno oblik. Zatim odlučite o veličini, to je važan kriterij, jer će prevelike police gledati u kuhinju glomaznog, a više neće biti nikakvog funkcionalnog opterećenja.

Članak o toj temi: Dekor stola za kavu radi sami: stil i kreativnost

Sada moramo odlučiti o materijalu. U načelu, to može biti bilo koji ploča ili list materijal: šperploča, iverice, dpv i tako dalje. Čak su i police napravljene od suhozida danas. Dakle, veličine i oblik police se primjenjuju na odabrani materijal, nakon čega je proizvod samljen.

Sada moramo razmišljati o tome kako montirati policu u kutu sobe. Nekoliko opcija.

  • Koristite metalne nosače u obliku kutova.
  • Pečate na policama na zidovima u zidu.
  • Objesite ih na užad, lanci, upletene žice i tako dalje.
  • Najprije možete pričvrstiti na kut dva vodilica na susjednim zidovima i već staviti policu bez pričvršćivača ili pričvršćivačima.

Raznovrsnost za obrt za kuhinju - proizvođač radi sami

Višestruke police

Ovo je vrlo funkcionalan element za kuhinju na kojoj možete smjestiti veliki broj različitih malih stvari. Varijacije dizajna su ogromna količina, ovdje je jedan od najlakših. Kao iu prethodnoj izvedbi, najprije morate odrediti s dimenzijama, oblikom i materijalom. Na primjer, polica s metalnim elementima.

Za to su izrezani dva identična elementa pravokutnog oblika izrađene od laminiranog voćana. U svakom kutu s udubljenjem s ruba 2 cm, kroz rupe su napravljene. Iz polila su instalirane četiri metalne cijevi, umetnite dugi vijak s poklopcem ili klinovima. Možete napraviti niti u epruveta, a zatim se mogu nositi s police s Krochi vijcima.

Sam dizajn će biti pomalo podsjećajući na policu, čiji se razine mogu povećati po vlastitom nahođenju. Ostaje da se priključuje na zid na bilo koji način koji je gore opisan.

Zaključak na temu

Kao što možete vidjeti, možete napraviti razne kuhinjske dodatke, korisne i lijepe, koji će se uklopiti u dizajn sobe. Ali s vlastitim rukotvorinama za kuhinju, potrebno je pristupiti idejama dekoracije. Nemojte preopteretiti sobu, pogotovo ako je mala veličina.

Čitaj više