Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Anonim

Registracija je samo izgrađena sjenica, možda najviše "ukusna" lekcija! Svi su najteži građevinski radovi ostali iza. Mnogo je lakše opremiti domaći prostor, a možete u potpunosti pokazati svoj kreativni veo.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Kombinacija kamena i tamnog drva - izgleda vrlo suglasnik! Pod podne pod kadom s pristupom na vrtnu parcelu ne ometaju prirodnu harmoniju.

Stvorite unutarnju sjenicu

Važno je primijetiti, ovaj mali "otočić" nije samo mjesto za opuštanje. On je također ukras cijelog područja zemlje. Stoga, prije svega, sjenica mora skladno uklopiti u okolni krajolik.

Savjet!

Čak i ako doista želite iznenaditi svoje susjede i goste, ne biste trebali organizirati sjenicu, na primjer, u stilu kitch - to je barem smiješno, da ne spominjemo neizbježno nesklad okolo.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Ali, u stvari, stilu kiha (za one koji nisu vidjeli)

Arbor sjenica unutar, nesumnjivo, ovisit će o stilu izgradnje. Podigni u japanskom stilu s originalnim ruskim ukrasom, izgledat će vrlo čudno. Da ne spominjem da će dva sukobljena stila uzrokovati nelagodu, a ne opuštanje i zadovoljstvo, kao što je u početku bio namijenjen.

Dakle, proces organiziranja ovog malog "otoka" može se podijeliti u dva međusobno povezana dijela:

  1. Stvaranje vanjštine koja uključuje dizajn krova, stupova za podršku, ulaz i ograde.
  2. Stvaranje interijera - opremanje, osvjetljenje, roštilj ili lemljenje, ukras s raznim dodatkom (boje, jela, tkanine itd.).

Važno!

Vanjski i unutarnji ukras sjetve mora se kombinirati jedni s drugima i biti u dobi u jednom ili sličnim stilovima.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Gazebo "za dvoje". Ne razlikuje se u funkcionalnosti. Ali za mladog para ili starijih osoba - najviše.

Prije detalja o značajkama stvaranja vanjskog i unutarnjeg interijera, želio bih napisati 3 osnovna pravila.

Ova mala nastava pomoći će sve kompetentno i bez ekscesora:

  • Ako još uvijek sagorite elemente stila, koji ne odgovara zajedničkom odabranom stilu, onda to učinite vrlo i vrlo pažljivo , Prvo, ne bi trebalo biti takvih elemenata. Drugo, mjesto za njih je izabran iznimno temeljito. I treće, prisutnost svakog elementa drugog stila treba opravdati.
  • Promatrajte konsolan u boji - Ne preporučuje se više od tri boje u unutrašnjosti bilo koje sobe. Inače, štap u boji će uzrokovati premošćivanje, osobito u tako malom prostoru kao sjenica, koji je već ukrašen nasiljem prirodnih boja.
  • Nemojte prigušiti ljepotu prirode majke Koristeći veliki broj malih dekorativnih elemenata (naravno, s izuzetkom onih koje je stvorio sam priroda).

Članak o toj temi: Mi odlučujemo kako napraviti ogradu od stabla

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Zbog svoje jednostavnosti i prirodnosti, čini se da se konstrukcija spaja s zelenim krajolikom

Nuans Arbor Arbor vani

Što se može učiniti sa svojim vlastitim rukama kako biste okrenuli ovo mjesto u ugodnom oku i gusavima?

  • Budite sigurni da postavite lijepu stazu, koja će biti ugodno hodati čak iu kišnom vremenu.
  • Ako je sjenica zatvorena, onda bi bilo u redu da organizira malu platformu. Ako želite, to će biti moguće napraviti stol i stolice na njemu, ako se iznenada želi diviti otvorenom nebu i piti galebu na svježem zraku u topli ljetni dan.
  • Mali cvjetni kreveti s cvijetom ili začinjenim biljem organski će se uklopiti u prostor u blizini ulaza.

Savjet!

Zanimljiva ideja je cvjetati od starog panja, od starih gline ili kovanih jela, a možda i iz gumenog čizma.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

"Živjeti" sjenica

  • Isti ulaz može biti opremljen s niskim dvostrukim vratima (pogotovo ako je platnica s drveta) - izgleda vrlo šareno.
  • Ako ima ljestve prije ulaska u sjenicu, onda je bolje pokriti ga lakom - tako da će poslužiti mnogo dulje. Ne zaboravite se pobrinuti za rasvjetu ljestvice u mraku.
  • Krov konstrukcija sjenice može se ukrasiti s vanom ili visokim vrhom.

Članci na temu:

  • Registracija sjenika

Vanjska i unutarnja rasvjeta

Da biste osvijetlili sjenicu, izvana su vrlo udobni i učinci božićnih vijenaca. Izgleda izvrsno i energija troši malo! Oni se mogu fiksirati oko perimetra krova ili vjetra na stupovima podrške. Raspon vijenca je nevjerojatan.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Rasvjeta vijenac

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Magično!

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Također dobra opcija

Unutra možete organizirati i stacionarne rasvjete. Pa, ako namjeravate doći do vikendice rijetko, možete napraviti svjetiljke na baterije ili baterija.

Prednost autonomnih uređaja za rasvjetu je da se potpuno prenose na bilo koje mjesto bez ograničavanja prostora u blizini utičnice. I to omogućuje promjenu rasvjete i stvaranje unutar druge atmosfere.

Savjet!

Svjetiljke će izgledati sjajno ovdje u obliku kerozinske svjetiljke ili baklje.

A ako imate pravu kerozinsku svjetiljku, postat će jedinstveni originalni ukras vašeg sjenika.

Članci na temu:

  • Unutarnja sjenica unutar (fotografija)
  • Rasvjeta u sjenilu
  • Dizajn sjenica

Članak o temi: Rimske zavjese u vrtiću: Kako odabrati

Skup namještaja, pećnica, Brazier

Još jedna važna točka je kako opremiti sjenica namještaja, ne s pogledom na to ništa drugo? Ovdje morate nastaviti s područja sobe. Ako je sjenica nije jako velika, onda je skup namještaja standard - stol, stolice ili klupe.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Klupe na lancima za večernje komode po vatru

Još jedna stvar ako vam područje omogućuje da "budite buke"! Na primjer, sjenica s masivnim gredama i nosačima može se lako opremiti spuštenim klupama na kabelima, lancima ili samo užad - to će biti omiljeno mjesto odraslih i djece.

Posebna udobnost i udobnost donijet će ležaljku ili stolicu za ljuljanje. Buffet - Još jedna dobra stvar! Neophodno je pohranjivanje kuhinjskih pribora i posuđa, kako ne bi svaki put ne trčao za njih. I na dnu švedskog stola, topli pljesci su dobro pohranjeni u slučaju večernjeg hlađenja.

Za Arbors odgovara plastičnoj, drvenom ili pletnom namještaju. Prvi je dobar jer je lako čistiti. Drvena - činjenica da je drvo organski pogled na krilo prirode. Tkani namještaj nije težak, mekan, lijep i istovremeno zadržava sve prirodne ljepote drva.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Lakonični interijer bez obustava

Da biste smanjili!

Imate li već drveni namještaj, ali nije novi i raznolik?

Nema problema!

Može se oduzeti, utopiti izbočene nokte i boju.

Takva jednostavna restauracija stvara čuda - proizvodi će steći svježi izgled, a jedinstvena shema boja će se kombinirati, čini se takve različita namještaja.

Da, a cijena će biti pomalo ugodna nego kada kupujete sve novo.

Pecite roštilj ili brazier je vrlo udoban alat za opuštanje u prirodi. Mislimo da ovdje ne objasnimo ništa. Hrana kuhana na svježem zraku je izvrstan i nezamjenjiv užitak.

Članak o temi: Fan cijevi: Instalacija i popravak

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

U foto - pećnica roštilj

Tekstil i pribor

Tekstil, možda zauzima jedno od najvažnijih mjesta u dizajnu sjenice. Zavjese, deke, ručnici, salves, dekorativni jastuci - bez nje, dobro, nema načina! Na primjer, zavjese će vas zatvoriti iz znatiželjnih očiju, štite od šuštanja vjetra i kiše.

A ako prskajte zavjese s esencijalnim ulje čeljevima, oni će postati izvrsna barijera na putu dosadnih muha i komaraca. Jastuci i deke na klupama / stolicama / stolicama ne pružaju jednostavno udobnost, ali i vlastitom vrstom stvaraju ugodnu atmosferu.

Kako opremiti sjenicu unutra: osnovna pravila, zanimljivi savjeti

Obratite pozornost na tekstil - sve se kombinira

Važno!

Zavjese, jastuci, rtove na stolicama i salvesima preporučljivo je učiniti s istim uzorkom ili jednom fotonu (2-3 boje, ne više).

Što se tiče pribora i posuđa, kada su odabrani, potrebno je ponovno obratiti pozornost na skalu u boji. Naravno, sva jela će se koristiti za bogodavac, ali mnogo raznobojnih i raznolikih malih dijelova stvorit će osjećaj poremećaja. U sjenici nemoguće je potražiti glina ili metalne elemente dekor, ploče, šalice.

Izlaz

Zapravo, govori o dizajnu arbora je još uvijek jako dugo! Uostalom, ovo je prilično zanimljiva i multiceted tema. Međutim, odlučili smo da će osnovne preporuke biti dovoljno.

Promatrajući ih tijekom leta njihove fantazije, sigurno ćete stvoriti harmoničan dizajn sjepa s posebnim "vrhunci"! Usput, u tematskom videu u ovom članku još uvijek postoji mnogo korisnih.

Čitaj više