Bench Transformer to učiniti sami: Savjeti i crteži

Anonim

Bench Transformer to učiniti sami: Savjeti i crteži

Svaki vlasnik želi imati u zemlji sve što će biti ugodno i lijepo. Vikendica je mjesto gdje se želite opustiti od svakodnevne buke, od dosadnih kolega na poslu, od bučnih susjeda. Vikendica je takav mali otok u lučenju rutinskih i običnih životnih dužnosti.

Ako se udaljite od svih vrsta lirskih uređaja i idite izravno na temu ovog članka, onda morate reći nekoliko riječi o namještaju, koji je u zemlji. Bilo koji državni namještaj trebao bi biti Višenamjenski i koristan , To može potvrditi svaki sretan vlasnik vikendice, koji je angažiran u svom aranžmanu.

Zanimljiva opcija je poseban transformator klupa, koji će biti vrlo atraktivan element namještaja. Osim toga, to će biti prilično funkcionalna opcija koja je točno korisna u zemlji.

Svaki vlasnik seoske kuće može kupiti tako zanimljivu klupu u trgovini, ali treba imati na umu da se to može učiniti s vlastitim rukama, korist svih potrebnih crteža transformatorskih klupa na internetu.

U nastavku će biti upute i savjeti koji će pomoći bilo kojem vlasniku vikendice, koji će htjeti izgraditi samopromjenjivačkog transformatora koji može izvesti značajke tablice.

  • 2 alata koji će biti potrebni tijekom rada
  • 3 Radna tehnologija
  • 4 završetka Skupštine
  • Prednosti klupe transformatora

    Prije nego što počnete raditi, trebali biste saznati prednosti ovog elementa namještaja zemlje. Prvo, ovaj dizajn ne uzima mnogo prostora Što čini vrlo kompaktnim i praktičnim. Drugo, trebate spomenuti činjenicu da se klupa transformatora lako premješta s mjesta na mjesto, što se također može pouzdati u profesionalci. Treće, takva klupa jednostavnim manipulacija s lakoćom pretvara se u stol s dvije klupe, ako postoji potreba za to. Ovaj plus takve seoske klupe omogućuje vam da provedete blagdan na svježem zraku, koji je samo pogodan za davanje.

    Članak o temi: osvijetljene fasade, novi izgled sa svjetlom

    Alati koji će biti potrebni tijekom rada

    Za početak, odlučiti o alatima koji će nužno trebaju majstor pri osmišljavanju takve klupe transformatora vlastitim rukama.

    Prije radnog procesa koji trebate Pripremite sljedeće alate:

    • Bench Transformer to učiniti sami: Savjeti i crteži

      Drveni ili bugarski hack;

    • Set odvijača ili samo odvijač;
    • bušilica (poželjno je koristiti električnu bušilicu, ali ako nema nikoga, onda s lakoćom možete uzeti i uobičajenu, ručnu vježbu);
    • Ne smijemo zaboraviti na uređaje koji će se naknadno koristiti za različita mjerenja (ravnalo, razina, kvadrat).

    Potrošni materijal u ovom slučaju su: drvo, brusni papir i nesebičnost.

    Svakako slijedite posao kako biste provjerili svoje radnje s crtežom.

    Tehnologija rada

    Bench Transformer to učiniti sami: Savjeti i crteži

    Prva stvar koju treba odrediti je "sastav" klupe. Zvuči nepristojno, ali u načelu jasno odražava samu dizajn. Činjenica je da se klupa transformatora sastoji od dvije klupe i naslon sjedala pultop. Klupe bi se trebale razlikovati od međusoga. Prva klupa se može lako proizvesti vlastitim rukama, a trebali biste biti vođeni sljedećim dimenzijama: 118 * 25 centimetara , Kada koristite potrošne materijale, trebate pripremiti dijelove. Oni bi trebali biti u obliku ploča s debljinom od 20 mm. Dimenzije su 118 * 12 cm. Noge se mogu izraditi od dijelova koji su rez s dimenzijama:

    • 2 komada - 37 * 11 cm;
    • 2 komada - 34 * 11 cm.

    Sve stavke moraju biti dobro polirane. Da biste to učinili, možete koristiti brusni papir ili poseban krug za brusilicu. Noge su spojene metalnim pločama. Spoj se provodi uzimajući u obzir činjenicu da širina baze treba biti 37 cm, a visina 45.

    Može se napraviti sjedalo, Ispis dva detalja (118 * 12 cm) na razloge pomoću vijaka za samostaranje. Zbog niske debljine ploča postoji određeni rizik koji se odnosi na ploče. Dakle, da se ne dogodi, trebali biste izbušiti rupe na priključnim mjestima. Preporučuje se da se radi prije uvijanja vijaka. Nakon što je prikupljena prva klupa, treba provoditi mjerenja. Unutarnja širina treba biti 114 cm, a na otvorenom 116.

    Nakon gore navedenih radnji možete otići na Skupštinu druge klupe. Njegova širina će biti 109 * 22 cm. Klupa sjedala se sastoji od dva praznina, čiji je veličina 109 * 11 cm. Noge se mogu napraviti pomoću vremena od 40 * 40 cm. Zračnice iz kojih će se naknadno napraviti noge, će imati Sljedeće dimenzije:

    • 4 bara - 32 cm;
    • 2 bar 22 cm.

    Noge druge trgovine mogu se napraviti vlastitim rukama. Da biste to učinili, koristite bar (22 cm) ploča je pričvršćena s jednog ruba, na rubu. U tom slučaju, morat ćete koristiti ljepilo, vijke i drvene zavjerene. Na skladištu postoji još jedan bar 22 cm, s tim treba učiniti isto. Preostale postojeće pločice treba prikupiti u obliku slova A. Bruks od 22 cm bit će gornji dio improviziranog pisma A. Bruks 32 cm će biti strana strana, a unutarnja križanja može se neovisno usitniti oblik razmaknica. Metalni kutovi i vijci za samo-tapkanje koristit će se za obavljanje baze. Treba pamtiti da na dnu pisma treba biti Definirana udaljenost - 30 cm.

    Na prethodno dobivene baze trebaju biti pričvršćene po pojedinostima sjedala. Nakon što je sklop ugrađen, provjerite veličinu druge trgovine. Širina nogu na nogama trebala bi biti 113 na nogama i 109 na sjedalu. Da biste provjerili ispravnost sklopa trgovine transformator, ne morate koristiti neke posebne uređaje. Provjera se može provesti vizualno. Da biste to učinili, jednostavno kombinirajte dvije trgovine. Trebaju se primijeniti jedni na druge i oni će formirati "kauč" od četiri odbora, koji su na istoj razini, to znači da je sve učinjeno ispravno.

    Bench Transformer to učiniti sami: Savjeti i crteži

    Sada možete otići u sljedeću fazu rada. to Montaža backboarda - countertops Uradi sam. Izrađena je od pet praznina, što će tvoriti zajedničku ravninu. Njegove dimenzije bit će kako slijedi: 126 * 57 cm. Priključak ploča može se provesti vlastitim rukama pomoću dvije trake. U tom slučaju, nesebičnost će biti vrlo korisna, što će omogućiti daske.

    S jedne strane, prethodno sastavljene countertops naknadno moraju biti pričvršćene zaustavljanja koja su izrađena od 20 mm debljine. S jedne strane, liketi moraju biti izvedeni pod određenim kutom od 115 stupnjeva , Ovaj kut će značiti nagib leđnog bankarskog transformatora. Pričvršćivanje svih potrebnih zaustavljanja treba provoditi pomoću samostalnih uzoraka.

    Nakon toga treba upotrijebiti metalne veze i vijci za samo-tapkanje koji će pomoći hrabrosti sve. U proizvodnji leđa treba pažljivo voditi crteži koji će točno pomoći bolje razumjeti cijeli radni proces proizvodnje klupa transformatora.

    Završetak Skupštine

    Nakon svih operacija koje su opisane gore, Učitelj mora povezati dvije trgovine jedni s drugima. To će pomoći stolarija i drveni vijak , Ako želite, možete priložiti posebne naslone za ruke koje će dodavati praktičnost.

    Ako je sve ispunjeno u skladu s uputama, klupa transformatora će se naknadno raspadati u dvije klupe i stol. Sve se to može pratiti prema crtežu.

    Članak o toj temi: Kada sadnju rajčica, krastavci i papar u otvoreno tlo: Uvjeti i odredbe

    Čitaj više