Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Grunting baza gipsane ploče
  • Bolest srp srca
  • Putcloth gipsani ploča
  • Izlučivanje
  • Kako držati pozadinu za gipsanu ploču?

Do danas, najpopularniji način usklađivanja zidova i kutova je pokrivanje gipsane ploče. Ovaj materijal se smatra univerzalnim i vrlo često se koristi u popravku. Ali u isto vrijeme postoji razumno pitanje: kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču? Premaz treba biti pripremljen za završnu obradu, odnosno pokrivena i primljena. Ovaj rad se ne smatra teškim, ali za pridošlice se i dalje mogu pojaviti poteškoće.

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Prije nego što krenete zid suhozida s pozadinom, najprije morate primijeniti prajme, koji će vam omogućiti mnogo lakše nositi se s lijepljenjem.

Gledajući glatku površinu materijala, može se činiti da se pripremni dio posla može preskočiti. Naravno, možete izostaviti i ne napraviti nikakvu pripremu, dok štedi vrijeme na ovaj način. Ali stvar je da, unatoč prisutnosti vanjskog sloja, pozadinu nije tako lako zalijepiti pozadinu na gipsanu ploču. A budući da ovaj materijal vrlo brzo apsorbira vlagu (Wallpaper Ljepilo ovdje nije iznimka), nećete imati vremena za ispravno podsjetiti pozadinu. Ljepilo se brzo apsorbira i osuši. Uklonite Wallpaper Cunid na gipsanu ploču bez oštećenja temelje, gotovo nemoguće, razlog za to je jaka kvačila.

Možete razbiti pozadinu na gipsanu ploču bilo koje, što je najvažnije - pravilno pripremiti osnovu za njih. To će vam dati jamstvo da se nema mjehurića, pukotina ili mrlja na zidovima. Ispada da se platno ovdje prikladne za bilo koju vrstu. Mjerenje zidova zidova možete sigurno otići odabrati one koje kušate. Ali pitanje ostaje neriješeno: kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču i gdje je bolje početi?

Grunting baza gipsane ploče

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Shema lijepljenja pozadine na zidu od gipsa.

Pravilno primijenjeni kavu popravlja kit s bazom, dodatno će osigurati pouzdanu zaštitu od izgleda gljivica i plijesni. Možete koristiti bilo koji prajmer ovdje, na primjer, akril je savršen (možete ga kupiti već u gotovom obliku). Ako je materijal koji ste kupili i dalje zahtijeva pripremu, slijedite priložene upute. Prajmer ispod lijepljenja pozadine se nanosi s glatkim tankim slojem.

Članak na temu: Kada možete zalijepiti pozadinu nakon temelja

Natrag u kategoriju

Bolest srp srca

Mora se koristiti serpiankka, dimenzioniranje zglobova između gipsane ploče i materijala za suočavanje. Osim toga, to je vrlo zgodno koristiti ga kako bi se ispravili male nedostatke. Ovaj materijal ima bazu lavašana ili stakloplastike, u izgledu je konvencionalna bijela ljepljiva traka. Zmija je zalijepljena ne uvijek čvrsto (izravno ovisi o njegovoj kvaliteti), moguće je to popraviti uz pomoć PVA ljepila. Potpisivanje zglobova ploča ploče pomoću takve trake, treba ga staviti na šav staviti kit. To je učinjeno tako da je cijeli zid jednako gladan. Nakon što je učinio ovu fazu rada, pokušajte biti u zglobovima nema zraka. Nakon tretmana površine fino zrnatog papira.

Natrag u kategoriju

Putcloth gipsani ploča

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Shemu prelaska s lopaticom.

Gipsana ploča - to je idealno čak i baza, i čini se da nema smisla staviti ga, ali to je učinjeno ne samo da bi se uklonili sve nepravilnosti na zidu. Pretpostavimo da ćete promijeniti stare pozadine za nove. Ako baza gipsane ploče ispod platna nije bila prekrivena, bilo bi teško to učiniti. Prve poteškoće koje ćete imati prilikom uklanjanja starih pozadina, jer u isto vrijeme možete povući kartonsku sloj baze (ali to je u najboljem slučaju), platno se također može ispuniti sama gipsa. Drugi razlog zašto je pozadina vrijedi da je još uvijek pripremljena i pokrivena bazom - to su moguće mrlje na zglobovima (pogotovo ako odaberete svjetlosne mreže). Kao što ste već vidjeli, kako biste ispravno slijepili pozadinu, svaki korak naveden u uputama treba provesti.

Putt za bljeskalicu u početku je suha mješavina žbuke ili cementa. Na njegovom pakiranju postoji jasna instrukcija koja opisuje svaki korak pripreme. U svakom slučaju, trebat će vam mješalica za to i prikladan spremnik. Olakšava se opcija. Već postoji gotov kit, ali se to događa dvije vrste: "početak", dizajniran za poravnavanje zidova i "završiti", kako bi ispravio male nedostatke. Stoga, prilikom odabira bolje kontaktirajte savjetnika prodavatelja.

Članak o temi: Obrt iz Macaroni to učiniti sami

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Ako odlučite kazniti pozadinu za granicu gipsane ploče, najbolje je raditi s asistentom.

Raditi s kitom, trebat će vam:

  • tri lopatice različitih veličina (15-20 cm, 40 cm, 60 cm);
  • manji kapacitet pod gotovim materijalom;
  • Bušiti s mlaznicom za rast ili mješalicu zgrade.

Koristeći najmanju lopaticu, uzmite malu količinu kita i prenesite ga na drugi alat (onaj koji je više). Prilikom nanošenja materijala na zid, pokušajte položiti sloj za ne više od 2 mm, lopatica je bolja u krugu, čime se pogledala razmaza. Nakon svake takve akcije iz lopatice treba razmotriti ostatke kit. Koristite malu lopaticu za to.

Primjena prvog sloja kita na premaz gipsane ploče, koristite "početni kit", dovršite rad "Finish".

Preporuča se primijeniti prajmera između slojeva - tako da će rezultat vašeg rada biti bolji.

Natrag u kategoriju

Izlučivanje

Pozadina shema miješanja za gipsanu ploču.

Sve nepravilnosti iz smrznutog materijala mogu se namamiti brusnim papirom. Ali prije nego što trim treba biti skijanje. Početak rada, sjetite se da je u isto vrijeme vrlo važno djelovati pažljivo, a ne u žurbi, inače možete oštetiti sloj kit. Kao rezultat toga, zid bi trebao dobiti glatku i savršeno glatku.

Trebate li ponovno prajmer? Da bi se platno dobro zalijepilo na gipsanu ploču, ponovno se primjenjuje ponovna uporaba (bolja u dva sloja) na shashpuckle. Osim toga, to će utjecati na apsorpciju vlage (uključujući ljepilo) u površinu, što će vam omogućiti da vam olakšaš mnogo lakše nositi se s ljepilom pozadine na gipsanu ploču.

Natrag u kategoriju

Kako držati pozadinu za gipsanu ploču?

Priprema temelja traje mnogo vremena, ali kao što ste već bili uvjereni, ispunjenje svih tih postupaka je vrlo važno. Provođenje pripremnog rada je potrebno kako bi ispravno i učinkovito izbjeljili pozadinu na tapetu.

Članak na temu: računalo u auto ruci

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču s vlastitim rukama?

Uzemljenje je najbolje primijeniti uobičajeni valjak.

Kako lijepiti pozadinu na gipsanu ploču ispravno i gdje je bolje početi?

  1. Za početak, izmjerite duljinu i visinu zidova sobe. Oduzeti od ukupne veličine prozora i vrata (prilikom kupnje weba, imajte na umu da bi svi valjci trebali biti jedna serija, kao i njihov broj se mora podudarati).
  2. Prije nego što počnete lijepiti pozadinu za gipsanu ploču, morate nacrtati vertikalnu liniju, fokusirajući se na koje, pridržavate se prve trake platne. To će vam pomoći s razinom i pluća. Usporavanje pozadine, svakako ostavite naknade od nekoliko cm.
  3. Kako bi se pripremio adhezivni sastav, potrebna je suha smjesa, postupno miješanje, izlijte u spremnik s hladnom vodom. Za nekoliko minuta, ljepilo treba pometati, nakon čega ga ponovno miješa.
  4. Za primljenu bazu nanesite gotov sastav ljepila s tankim i glatkim slojem. Ako je pozadina teška (na primjer vinil), ljepilo je bolje nanositi na same platna.

Lijepljenjem pozadinom na gipsanu ploču, bolje je ne žuriti. Rastegnite tkaninu preko površine kako ih ne razbiti. Ludi s zidom, moraju lagati glatko, pa uz pomoć posebne četke, pomičite se na površinu prema rubu tako da nema zraka između pozadine i zida. Ako ste slučajno obojeni s ljepilom sastava lica platna, može se popraviti pomoću pamučne tkanine, glavna stvar je učiniti sve na vrijeme. Uvjerite se da se šavovi od gipsanima ne podudaraju s zglobovima pozadine.

Dakle, pitanje je kako kazniti pozadinu je potpuno riješeno. Svi radovi mogu se izvoditi vlastitim rukama bez pribjegavanja pomoći profesionalcima. Potrebno je samo strogo slijediti upute.

Čitaj više