Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

Anonim

Tako da perilica rublja služi dugo vremena i radila glatko, morate je kontaktirati. Uglavnom je važno znati gdje za spavanje praha u perilici rublja i gdje za izbijanje izbjeljivač, uklanjanje mrlja i klima uređaja.

Sve moderne cjeline pranja opremljene su ladicama namijenjenim za deterdžente za polaganje. Međutim, kemijska industrija nudi različite kompozicije za pranje u obliku prašaka i u tekućem stanju. A tu su i posebna svrha: obojeni ekstenzije, izbjeljivanje, produženi i drugi. I često ne možemo odmah shvatiti koji pretinac za pladanj za ono što je namijenjeno.

Koje su sredstva za pranje i za što su potrebni?

Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

Raspon kućanskih kemijskih trgovina je širok i raznolik, a brojači s alatima za pranje je ogromna količina svijetlih kutija i boca. Kako to shvatiti? Možete istaknuti glavne vrste kompozicija Styrck:

  • prašci (dizajnirani za glavno pranje);
  • Okviri u obliku tekućina (pranje gela, ispiranje, mrlje i klima uređaj za posteljinu);
  • Tablete i kapsule (sadrže koncentrirani alat za pranje u prešanom obliku ili gelu).

Bez obzira na to koliko koristite, obratite pozornost na količinu formirane pjene. Ako je previše, to sugerira da je doza tvari premašena i potrebno je podesiti. U pravilu se ove preporuke mogu naći na pakiranju praška ili gelu.

Članak o temi: Gumeni koraci: vrste shema s opisom i videom

Također je važno odabrati za strojno pranje sredstva s oznakom "automatska" i sipati ili zaspati odabrani sastav samo u odgovarajući pretinac ladice.

Kako izgleda ladica za prašak za pranje i gdje se nalazi

Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

U različitim modelima, spremnik za praške i tekućine nalaze se drugačije. Ako u perilici stroju okomite opterećenja posteljine, tada će se ovaj odjeljak nalaziti na unutarnjoj strani otvora, na prednjem i istom stroju na prednjoj ili stražnjoj ploči.

Ladica se sastoji od 3 dijela različite veličine, od kojih je svaki označen ikonama (razna oznaka može se primijeniti u različitim modelima). Prilikom učitavanja brisanja morate se usredotočiti na te pokazatelje. Dakle, kako izgleda ladica? Otvaranje, vidjet ćete sljedeće:

  • Najširi odjeljak označen je ikonama B, "2" ili II;
  • Dio prostora srednje veličine označen je slovom "A", arapski broj "1" ili rimskog I;
  • Najmanji dio spremnika označen je zvjezdicom ili cvijetom, a može imati omekšivač natpisa.

Nakon što ste pronašli ladicu i pogledali ga, vrijeme je da shvatite koji je dio za ono što je značilo.

Gdje obojiti prah u perilici rublja

Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

Ako pisaći stroj ne vidi oznaku, možete se kretati veličinom pretinca za ladicu. Napunite prašak za pranje u stroju je potrebno u većoj ladici označeno "B", "2" ili II. Pripravci u tekućoj konzistenciji ili otopinama za pranje u obliku šampona ne mogu se izlijevati ovdje.

Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

Je li moguće izliti prah izravno na bubanj

Sporovi o ovom pitanju između kućanica nije dugo nestalo. Mišljenja žena bile su podijeljene. Neki tvrde da će polaganje praška izravno u bubnju pomoći uštedjeti novac za pranje uopće bez utjecaja na kvalitetu čišćenja stvari. Drugim riječima, deterdžent odmah spada u posteljinu, bez prolaska na jedinicu, što omogućuje da se koristi u manjim količinama.

Članak o temi: Quilling slike: master klasa s fotografijama i videozapisom za početnike

Drugi tvrde da gospodarstvo ostavlja mitsko. Budući da se većina lijeka ispere s vodom, koja se ulijeva i miješa tijekom ciklusa pranja u bubanj nekoliko puta, a prah nema vremena za pjenu i eliminirati zagađenje odjeće. Stoga, neki dio hostesa smatra takav način frustracije nedjelotvornim, čime se koristi samo u situaciji u kojoj je ladica prekinuta, ili ne radi iz drugih razloga.

Je li vrijedno slikati prah u bubnju - riješiti svaku ljubavnicu sami. Ali bez obzira na način osvježavanja odaberete, koristite samo praške za automatsko pranje i promatrajte preporučenu dozu sredstava.

Gdje ispuniti tekući prah u perilici rublja

Gdje u stvari, morate zaspati prah u perilici rublja

Prosječni odjeljak s oznakama A, "1" ili I, dizajniran je za smještaj praha za pred-pranje, gelove i pranje šampona. Također možete izliti izbjeljivač i uklanjanje mrlja, međutim, obratiti pozornost na to da se ta dodatna sredstva treba napomenuti o tome što je prikladno za korištenje u jedinicama za pranje.

Gdje sipati klima uređaj u perilici rublja

Sredstva namijenjena da se mekoća posteljine ili pripravke jamče antistatički učinak izlivene su u najmanji odjeljak spremnika. U pravilu je označeno cvijetom ili zvjezdicom, a ponekad - omekšivač natpisa.

Mnogi modeli zadovoljavaju oznaku ograničavaju razinu. Može biti vodoravna linija s natpisom max. Morate uliti klima uređaj ili antistatiku tako da njegova razina ne dosegne ovaj znak.

Gdje staviti kapsule s gelom ili tableta za pranje

Ne tako davno, tržište kemikalija u kućanstvu pojavilo se kompozicije za pranje u obliku kapsula ili tableta. U kapsuli se u pravilu nalazi sredstva u obliku gela, a tableta je komprimirani prah, koji se postupno, sloj iza sloja otapa tijekom procesa pranja.

Članak o toj temi: Shema uzorka "Pismo" s opisima s opisom i videom

Kapsule i tablete za pranje smještene su u bubanj zajedno s posteljinom. Ako ih stavite u ladicu, neće imati vremena potpuno otopiti tijekom vremena pranja rublja i kvaliteta čišćenja će se značajno smanjiti.

Tako da je stroj za pranje služio dugo vremena, a također je kvalitativno očistio donje rublje, slijedite pravila njegove operacije i oslobađate masu vremena dok će vaš asistent nositi se s mrljama i blatom na stvarima.

Koliko je prašak za pranje potrebno za pranje

Čitaj više