Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Anonim

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Što trebate znati prije borbe protiv posteljine

Problem pojave krevetnih kukova nedavno brine stotinu ljudi. Pogrešno je vjerovati da se ti kukci pojavljuju samo u nečistim vlasnicima ili u drvenim kućama s preklapanjem iz istog materijala. Bed bugs se može pojaviti u staništu pri kupnji novog namještaja ili boravka kada se krećete s jednog kućišta na drugo. Budući da se ti paraziti vrlo brzo uzgajaju, s njihovom išteru ne bi trebalo biti sporo. Predenje, mogu "hvatati" cijelu visoku zgradu u roku od nekoliko mjeseci.

Relevantni problem postaje za stanovnike urbanih stanova. Sve više se pitaju kako donijeti krevet kukaca iz stana. Dimenzije krevetnih bugova usporedive su s jabukom. Takve dimenzije omogućuju im da prodre iz jednog stana u drugi kroz utore u pločama, utičnicama itd. Prije svega, kada traže svoje pretraživanje, trebate obratiti pozornost na donje rublje u ormarićima, vole živjeti tamo. Dalje, možete vidjeti pokrov i plahte u krevet za prisutnost mrlja krvi, koja se pojavljuje iz ugriza.

Vijeće. Noćni bugovi mogu se vidjeti noću s naglim uključivanjem svjetla. Ali morate se sjetiti da se te aktivnosti trebaju brzo provoditi, insekti se vrlo brzo kreću.

Također, bugovi se mogu sakriti iza slika, u utorima plinth, prozora i okvira za vrata.

VAŽNO! Nije potrebno sakriti prisutnost tih insekata od susjeda. Spaljivanje samo u jednom stanu neće donijeti željeni učinak, a nakon nekog vremena ponovno će se pojaviti. Osim toga, opasnost je ličinke i jaja posteljine, riješite ih mnogo teže. To će zahtijevati više vremena.

Žalba specijaliziranoj organizaciji ponekad ne može riješiti problem, "stručnjaci" za istresniti ove kukce mogu primijeniti neučinkovite načine. Kako da biste dobili osloboditi od krevetnih bugova samostalno ćete naučiti čitanjem članka.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Kako donijeti krevet kukci kod kuće

Potrebno je započeti uništenje opasnih kukaca što je prije moguće. Dodijelite sljedeće metode:

  • Kemijske metode (aerosoli, bojici, gelovi)
  • Fizički (izloženost visokim ili niskim temperaturama, uporaba usisivača)
  • Narodni lijekovi (octa, kerozin, terpentin, bilja)
  • Pozivanje specijalizirane usluge

Članak o temi: Zašto su plastični prozori u kući znoj i kako ga izbjeći?

Nisu svi ovi načini jednako učinkoviti u borbi protiv posteljine. Kako ih se riješiti kod kuće čitamo dalje.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Kako donijeti krevet bugove iz apartmana uz pomoć posebnih sredstava

Razmotrite kemijske metode kako donijeti krevet kukci kod kuće. Ako su paraziti prisutni u susjedima, liječenje treba provoditi istovremeno tako da u budućim bugovima ne može ponovno ući u stan duž ventilacijskog sustava i kroz utore.

Da biste uništili insekte, možete koristiti aerosole, gelove. Ali najbolje kemikalije prepoznate mikrokapsulirane. Oni imaju mnogo veću koncentraciju insekticida u usporedbi s agensima praha i gela. Takvi alati karakteriziraju povećana učinkovitost, oni dugo zadržavaju aktivnost, što omogućuje uklanjanje ne samo greške, nego i njihove ličinke. Primjeri mikrokapsous lijekova mogu poslužiti kao get, izvršiti, karbofos.

Prije početka postupka treba pripremiti prostorije:

  • Uklonite tepihe, palače, posteljina, igračke
  • Namještaj za pomicanje na jednom mjestu
  • Posuđe pakiranje ili izvadite iz kuće
  • Uzeti od kućnih biljaka i kućnih ljubimaca

Kako sami donijeti krevet s kauča? Kako bi se poboljšala kvaliteta postupka, preporučuje se da u početku očisti krevet i kauč pomoću usisivača. Takve će aktivnosti dovesti do povećanja učinkovitosti iz postupka. A zatim nastavite do uništenja kukaca uz pomoć kemikalija.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Prilikom izvođenja dezinfekcije potrebno je:

  • voditi brigu o vlastitoj sigurnosti Nosite osobnu zaštitnu opremu i posebnu odjeću
  • Pripremite otopinu u skladu s uputama za lijek
  • Tretirajte rezultirajuće rješenje akumulacije krpelja kreveta. Vrijedi se prisjetiti da bi trebalo biti veća količina rješenja s mekim presvlakama (krevet, kauč). Količina lijeka ovisi o veličini prostorija i mjesta izlaganja.

Nakon postupka dezinsekcije, to je vrijedno countertops, stolice s otopinom sode. Ponovljeno čišćenje s usisivačem kako bi se riješili ostataka grešaka. Također je vrijedno mjerenja prostora. Ako su korišteni droge dugih glumaca, zatim ispiranjem sve površine ne vrijedi.

Prilikom dezinsekcije prahom, gel pripravcima ili sprejevima, ponovno obrada treba provoditi u tjedan dana. Ovaj postupak će omogućiti da se riješi potomstva, koji se pojavio nakon jaja s odraslima.

VAŽNO! Uz kemijsku obradu prostora, postoje kućni ljubimci, djeca, trudnice i ljudi koji su skloni alergijama, određuju na drugom mjestu.

Članak o toj temi: Razmatramo sva svojstva GF 021 i drugih sličnih smjesa

Stvari koje se ne mogu obraditi s lijekovima također treba obraditi. Evo nekoliko načina da pomognete uštedjeti tepihe, palače i dječje igračke od infekcije s oblacima kod kuće:

  • Ručka igračke, posteljina i tepiha
  • Operite donje rublje na temperaturi od najmanje 600 s
  • izdržati pod smanjenom temperaturom na ispod -200 ° C

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Kako donijeti krevet bugs po narodnim lijekovima

Uklanjanje krevetnih bugova kod kuće uz pomoć narodnih lijekova svakako je najukomljiviji način, ali u isto vrijeme nedjelotvorno.

U borbi u ovim insektima iz metoda ljudi, koriste se sljedeće:

  • Ocat
  • Koristeći biljni
  • Terpentin
  • Kerozin
  • Amonijak

Kako da biste dobili osloboditi od krevetnih bugova s ​​octom? Korištenje octa ili octene kiseline je najjeftiniji način. Ali moguće je primijeniti samo kao plašiti, jer neće biti u mogućnosti ubiti ove parazite. Ova opasnost od octa će moći uzrokovati oblake samo u velikim količinama, što je izuzetno teško postići.

Ocat se može primijeniti kao prevencija. Mogu se nositi s prazninama, postoljama, prozorskim pragovima. Ali vrijedi se prisjetiti da će se brzo raspršiti i obrada često provoditi.

Ocat ili bit mogu se koristiti s nekim kemikalijama. U suradnji s njima, on će se uplašiti od vašeg stana s konstantnom obradom dugo vremena. Ovdje su te mješavine:

  • Octa s amonijakom alkoholom i naftalenom u jednakim dijelovima. Smjesa je u stanju ubiti kukac, ako se koristi kao sprej izravno na oblaku.
  • Ocat s peć. Od pelina trebate napraviti dert i miješati s octom.

Denatet se također može koristiti kao put ljudi. Obrada površine ne ima smisla, ali denaciti se mogu koristiti izravno na krevet. Od ove alkoholne smrti dolazi odmah.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Mješavina kerozina s naftalenom i krezolom nije se pokazala loše. Pomiješana je u proporcijama 20: 10: 1. Rezultirajuća smjesa s četkom obrađuje se na akumulacijom kukaca.

Ljetni alkohol može se samostalno koristiti kao profilaktički agens. Alkohol se može izlijevati u mali spremnik i staviti blizu mjesta klastera s vedlopovima.

Kipuna voda je u stanju ubiti posteljice, ali je postupak nemoguće izvršiti na kauču ili krevetu. Osim toga, neće moći spriječiti ponovno pojavljivanje insekata.

Lijekovi se također koriste za borbu protiv insekata. Ali oni su učinkoviti samo kao prevencija ili ustrajnost. Postoje biljke kao što su crv i pir. Odlikuju se neugodnim mirisom za bugove i sposobni su zadržati invaziju insekata neko vrijeme. Ali, vrijedi napomenuti da ne zauvijek nije smrtonosni učinak na bugove biljke.

Članak o toj temi: Kako sastaviti stolić za kavu vlastitim rukama

Održavanje se može položiti ispod madraca ili pored kreveta, uplašit će krpelje, ali daleko, više izvan stana ili kod kuće, neće pobjeći.

VAŽNO! Svi narodni lijekovi, uključujući bilje, vrlo su toksični. Stoga se treba koristiti kao oprezno kao kemikalije. Mogu biti u nepovoljnom položaju za kućne ljubimce i za ljude. Trebalo bi koristiti dobro sredstvo zaštite, jer su čak i gumene rukavice smjese sposobne spaljivati.

Iako narodni lijekovi nisu tako učinkoviti kao kemikalija, nije potrebno odustati od njih. Oni će moći služiti ako ne i glavni način borbe, zatim dodatak već korištenim.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Kako donijeti krevet bugove: izazov posebnu brigadu

Nezavisne metode borbe nisu uvijek u stanju riješiti tih parazita. U tom slučaju posebna brigada stručnjaka može poslužiti kao jedini način.

Izazov stručnjaka smatra se najučinkovitijim načinom borbe protiv posteljine.

Ima svoje prednosti:

  • Nema potrebe samostalno tražiti lijek uništiti bugove, zaposlenici stručnjaka će ga odabrati ovisno o težini slučaja i broju insekata
  • Prilično brz način. Doslovno u roku od nekoliko sati provode se položaj prebivališta.
  • Odmah možete smjestiti u kućište na dan dezinfekcije, bez straha od trovanja.
  • Stručnjaci su pogodni za rješavanje problema sveobuhvatno. Osim kemikalija, mogu upotrijebiti utjecaj topline koja odmah ubija larve parazita.

Cons:

  • Visoki troškovi rada. Obrada jednosobnog stana košta 2000 rubalja. Za dodatne sobe će morati platiti više.
  • Takve organizacije nisu u svakom gradu. Dovoljno je pronaći tvrtku u gradovima s malom populacijom.
  • Kvaliteta usluga koje pružaju neki "stručnjaci" ostavlja mnogo toga za želji. Ako tvrtka ne jamči potpuno uništenje posteljice, možda će morati biti angažirani u tom procesu samostalno.

Prilikom odabira specijalizirane organizacije potrebno je približiti ovom problemu ozbiljno i uredno.

Kako donijeti krevet kukci kod kuće od strane narodnih lijekova

Kako da biste dobili osloboditi od kreveta samog: video pregled

Vlasnici dostave puno problema s krevetom. Kako se povući i koje metode su učinkovite - gledamo na videozapis:

Čitaj više