Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Anonim

Ispred novogodišnjih blagdana i sve što marljivo pripremamo odijelo za stranke. Kupnja druge haljine, uvijek mislimo o cipelama. Naravno, cipele bi trebale pristupiti boji haljini ili pribor. Godina zmije dolazi, a time i astrolozi preporučuju da uđemo u zelene, plave, srebrne i zlatne odjeće. Oni od nas koji slušaju savjete o astrolozima već padaju trgovine u potrazi za odjećom željene boje. Ali ako kupite zlatnu haljinu - to je Pollwy, onda je sve mnogo teže s cipelama. Unatoč činjenici da će svake godine dizajneri nude veliki broj različitih modela cipela, kupiti ih je problematično zbog visoke cijene.

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • Par starih krmača na peti;
  • akril ljepilo;
  • četka;
  • Zlatne iskre (šljokici bi trebale biti boja koja vam je potrebna);
  • šmirgl papir.

Priprema cipela

Dakle, pripremite cipele. Odaberite model koji ide na svoje pored. Možete koristiti svoje stare cipele ili kupiti diskontirani par na prodaju, jer niste sasvim jednostavni za ukrašavanje cipela vlastitim rukama, ali to nije tako teško, kao što se može činiti na prvi pogled. Stoga, s novim par, ne vrijedi riskirati. Površina cipela trebala bi biti koža ili iz izvore, glatka tekstilna površina je također dopuštena. Suede cipele nisu prikladne, kao ljepilo i iskre na svojoj površini bit će loše. Operite cipele i suhi. Onda lagano vješti svoj brusni papir tako da ljepilo radi bolje. Zatim pomiješajte glitter sjaj u plastičnim spremnicima. Prije ukrašavanja cipela pripremite radno mjesto. Secirati papir ili novine da ne zamagljuju stol s ljepilom. Pažljivo nanesite dobivenu smjesu na cipele s četkom. Od gore, sisati površinu s iskre, pobrinite se da ostaju praznine. Ne brinite ako se šljokici spadaju u cipele - nakon sušenja ljepila koje ih očistite.

Članak na temu: ploča s niti i nokti Učinite to sami: sheme s fotografijama i videozapisima

Primjenjujemo drugi sloj

Nakon ljepila je suha, pažljivo pregledajte površinu cipela i, ako je potrebno, nanesite drugi sloj smjese. Neka se osuši. Vaše nevjerojatne cipele su spremne!

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Spreman

Zlatne cipele na peti - utjelovljenje glamura i holivudske šik. Takve cipele su savršeno u kombinaciji s crvenim, bijelim, žutim haljinama na podu. Zlatne cipele vjerojatno neće izaći iz mode. A ove cipele, ukrašene vlastitim rukama, uglavnom će vas koristiti kako bi izgledali zapanjujuće na bilo kojoj zabavi.

Kako ukrasiti cipele vlastitim rukama

Ako vam se sviđa glavna klasa, ostavite nekoliko zahvalnih linija autora autor u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima. Također možete dodati članak o društvenim oznakama!

Potaknite autora!

Čitaj više