Proizvodnja mezanin

Anonim

Proizvodnja mezanin

Kako napraviti mezano učiniti sami? To će se raspravljati sljedeće.

Andresol je mala ili prilično prostrana polica ispod stropa. Obično se nalazi u hodniku, u hodniku ili u kuhinji u otvoru iznad vrata. U malim apartmanima, ponekad ga čine u sobama vrlo male veličine.

Izgrađeni mezanin u hodniku može zauzeti poštene impresivne veličine, ako omogućuje širinu i duljinu hodnika: sve to ovisi o planiranju.

Kako samostalno napraviti mezano u hodniku

U pravilu, željene stvari se uklanjaju na mezanin, koji u ovom trenutku ili sezone neće biti korisno. Oni su skriveni na ovaj način, pouzdano su pohranjeni i čekaju trenutak kada im je potrebno, ne miješaju i ne zauzimaju mjesto u običnim ormarićima.

Usput, stanovi nisu dovršeni konvencionalnim ormarićima, čak i namještaj u obliku "zida" postao je točniji i kompaktniji, s manjim kapacitetom, a ne postoje malim apartmanima: postoji mnogo standardnih planera gdje Mezzanine i ugrađeni ormari su izvorno osigurani.

Ali ako u početnom rasporedu, takve ugrađene police i ormari nisu osigurani ili su srušeni iz nekih razloga, lako je izgraditi mezanin vlastitim rukama, naoružani jednostavnim vodstvom s proizvođači korak-po-korak.

Proizvodnja mezanin

Razmotrite upute u koraku po korak. Prvo morate odlučiti o mjestu gdje će se nalaziti Mezol. Provjerite zidove na temu prisutnosti električnog ožičenja tako da je slučajno oštećena.

Pa, ako stan nije nizak stropovi i široka predsoblje ili koridor. I još bolje - kada je ekstrakcija skrivena od općeg pregleda. Ali u većini slučajeva to je samo ormar iznad glave.

Kako napraviti merezol učiniti sami? Prvo trebate razmotriti vrstu mezanin. Najčešće je to mala garderoba iznad vrata s vratima. Vrata se mogu zamijeniti zavjesom ili se uopće ne zatvaraju.

Međutim, to je mezanin s dva krila, najbolje je moguće ući u unutrašnjost, ukrašavajući film u stilu ostatka namještaja ili popravka stana.

Sljedeći učinite mjerenja prostora, koji će zauzeti mezaninu i kupovati materijale:

  • Metalni profil oko perimetra dna mezanina i za poprečne presredne trake koje podupiru dno (ako je enezol velik ili dug);
  • List gipsane ploče ili iverice za dno;
  • Drvene šipke za cross okvira mezanina;
  • Dowel za montažu metalnog profila na zid;
  • vijci samo-tapkanja na zid i među sobom drvene šipke;
  • Mali metalni kutovi za pričvršćivanje krajnjeg okvira od šipki;
  • Petlje za namještaj za montažu vrata.

Članak na temu: Igračke iz crpki to čine sami

Izmjerite visinu dna budućeg mezanina. Nije potrebno učiniti bez pomoći razine, inače će sve biti učinjeno naopako.

Redoslijed instalacije mezanin

Okvir podržava dno, bolje je napraviti iz trake ili metalnog profila. Često se koristi aluminijski profil. Za početak se primjenjuje označavanje na kojem je željena duljina profila smanjena. Na zidu na razini izmjerenog poda, nekoliko rupa se izbušeno u koraku od 20 cm - na razini Niza budućeg mezanina.

Proizvodnja mezanin

Dijagram uređaja AntleSoli.

Pojačajte profil s tiklima. Kada koristite drvene tanjure možete učiniti bez samoizgrađanja. Ako je mezzano velik ili dug, onda napraviti poprečne tračnice povećati rigidnost dna (obično rade u hodniku duž cijele dužine: staviti stvari i izvući ih iz dubina nisu vrlo zgodan, ali police sadrže a puno stvari).

Dno se može izraditi od laminiranog obroka ili suhozida. Da biste to učinili, morate postaviti i odrezati željeni komad u veličini dna. Zatim morate instalirati dno izrezanja na profil aluminijskog ugla, fiksiran na zid oko perimetra. Sada morate zaključati iverice ili suhozid sa samostalnim u kutu.

Kraj donje ploče može se ukrasiti dekorativnom rubom, podmazivanje unutarnje površine tekućim noktima (ovaj pripravak je vrlo lako zalijepiti rub i još uvijek drži dugo).

Zatim, kutija za fasadu za vrata mezanin sakuplja se iz drvenog šipke - okvir iz Bruseva, koji je fiksiran uz pomoć samozakažnih vijaka u budućem otvaranju zida, gdje će biti vrata mezanin će biti priloženi.

Zatim će biti potrebni mali metalni uglovi za vrpcu rebara jedni s drugima iz unutrašnjosti okvira. Morat ćemo spojiti gornju i donju podlogu okvira iz trake na vrhu i donju bazu.

Tada morate zatvoriti drvo s plastičnim rubom (možete to učiniti pomoću željeza, zaglađivanje ruba, zagrijavanje termokona na 180 stupnjeva, i to je moguće sa svim istim tekućim noktima).

Članak na temu: Kako povezati igle za pletenje kapuljače: dijagram i MK za početnike s video i fotografija

Nadalje na priloženom okviru iz rešetaka možete objesiti vrata koristeći standardne šarke namještaja: pričvrstite ih na vrata i okvir samoizvlačenjima.

Možete napraviti takav anessol vlastitim rukama ako želite gotovo svima, a uz visokokvalitetno izvršenje će se dugo služiti. Već gotova kupljena kutija možda neće doći u vaš stan, i to će biti mnogo skuplje.

Čitaj više