Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Anonim

Za sve ljude, vrlo je korisno ostati na svježem zraku, a za male djece posebno. Dobivanje vašeg punopravnog dijela kisika je nevjerojatno važan za zdravlje svakog djeteta. Da biste to učinili, morate se pridržavati najviše šetnje.

Veliki dio laganih toddlja provodi se u vrtiću, gdje dobivaju dozu svečanosti. Kako bi ih zaštitili od sunca, iznenadna kiša i samo diverzificiraju svoje igre su instalirane posebne arbore za vrtiće. Ono što se razlikuju i kako bi trebali izgledati, raspravit ćemo u ovom članku.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Klasični Gazebo u vrtiću

Opće odredbe

Što su zvijeri za vrtiće? To je uglavnom blago smanjeno, svjetlije predstavnike svojih "odraslih" analoga.

Također, važna točka je prisutnost povećanih sigurnosnih i igra elemenata u upravljanim modelima. Dakle, počnimo s oblicima i veličinama.

Gabarits.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Kuća za djecu i pola metra

S dimenzijama u ovom slučaju ne vidi se uštedjeti.

Jer:

  • Prvo Dječja djeca jednostavno ne trebaju visok dizajn, jer je njihov rast oko 110 cm.
  • Drugo , Sjećaš se kako si htjela chalash kao dijete, kuću na drvetu ili jednostavno utočište od jastuka? Mala soba je udobnija i služi kao neka vrsta utočišta za djecu.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Fotografije vlastitih dom prikladnih veličina

  • Treće , Banalne sigurnosne mjere. U visokom dizajnu ograde s klupama također može biti dovoljno visoka, tako da ih možete povrijediti. Bolje je biti suzdržan takvih nesreća.
  • I konačno, četvrto Niža cijena izgradnje omogućit će vam da pošaljete preostale financije u uređenje unutarnjih poslova, što također igra važnu ulogu u razvoju djeteta.

Trebalo bi znati: pravilo "male veličine" može se zanemariti samo ako je sjenica kombinirana, na primjer, s ljestvicom, suspendiranim prstenovima i drugim sportskim obrazovnim priborom. Uostalom, mali ljudi se stvarno vole penjati negdje, a zatim pustiti da se to dogodi barem ispod krova.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Dječji sjenica za vrtić opremljen stepenicama

Članak na temu: WC uređaja

Postoje dvije želje za obrazac, koje je istina malo suprotna jedni drugima i ne radi uvijek:

  1. Trebate konačnost , Imitacija vlaka, svemirskih letjelica, dvorac, sve to neuobičajeno raznolikije dječje igre, prianjajući ih na prekrasan svijet fantazija i avantura.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Registracija sjenice u vrtiću u srednjovjekovnom stilu

  1. Nema oštrih kutova , Nemirni karapaubi mogu se izrezati u izgradnju svega od svega u mach, au ovom slučaju, vrlo teške ozljede mogu uzrokovati kutne rubove. U ovom slučaju, bit će idealna oblika sjedišta. Ali ovaj problem je također uspješno riješen pomoću odgovarajućih materijala koje ćemo dalje razmotriti s vama.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Sjenicebo - gljiva

Materijale

Najvažniji pokazatelj je sigurnost, na temelju kojih ćemo početi odabrati.

To uključuje sljedeće zahtjeve:

  • Mekoća. Kao što je ranije spomenuto da male fidgete lako mogu kucati na površinu sjetve, a mekši će biti takvi sudari, to bolje za zdravlje djeteta.

U ovom slučaju, stablo s zaobljenim poliranim rubovima ili plastikom dobro je prikladno. Metal je dovoljno opasan.

Savjet: Za visoku zaštitu od tjelesne ozljede, preporučuje se zamotati vlastita vrlo opasna područja izgradnje materijala za omekšavanje, na primjer, pjenaste gume.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Zaštitne mogućnosti presvlake

  • Čistoća okoliša. Pogotovo kada se grije od sunca, neke vrste poliuretana mogu biti odvojene otrovne tvari. Budite vrlo oprezni i pažljivi pri odabiru takve materijale, upute za njegovu uporabu trebaju sadržavati sve potrebne informacije.

Najpovoljnije prirodno drvo u ovom pitanju.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Drveni sjenica u vrtiću

Savjet: U slučaju slikanja dizajna namijenjenog djeci, odaberite akrilne boje. Njihova vodena baza je najsigurnija za zdravlje.

  • Toplinska vodljivost. Ova vrsta gradnje nema gola očuvanja topline unutar, ali u ovom slučaju potrebno je istaknuti sposobnost visokog topline čak i pod sunčanim zrakama u željeznim arborima. Prije opeklina, slučaj, najvjerojatnije, neće se dogoditi, ali je osigurana nelagoda djeci u ovom slučaju.

Savjet: Iz toga slijedi kada se metal koristi kao građevinski materijal za brigu o prisutnosti nijanse ili posebnog premaza. To će omogućiti eliminiranje cijelog negativnog povezanog s vrućom površinom.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Prekrasna metalna prikolica preporučljivo je staviti u nijansu velikih stabala ili zgrada

  • Pouzdanost. Slomljeni elementi dizajna također mogu dovesti do ozljeda i strah. Postoji slaba veza s plastikom, zatim stablom. Najpouzdaniji je definitivno čelik.

Članak o toj temi: Grijač struje protoka pod tušem: Kako odabrati ispravno

Kao što možete vidjeti, izbor građevinskog materijala je vrlo dvosmislen. Stoga, pri odabiru bilo kojeg od gore navedenih, trebali biste zapamtiti zahtjeve zahtjeva i pokušati eliminirati njegove nedostatke.

Članci na temu:

  • Dječja sjenica to čine sami (fotografija)
  • Dječji sjenibos za vrtić

Upis

Kako ukrasiti sjenicu u vrtiću? Postoji mnogo različitih nijansi i mogućnosti.

Analizirat ćemo ih:

  1. Boje. Kako slikati sjenicu u vrtiću? Tužna siva monotoničnost se ne preporučuje dječjoj obrazovnoj psihi. Svijetle raznolike nijanse, životinjski crteži, crtani heroji, čak i samo biljke s drvećem - to je ono što trebate za rastuću bebu!

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Poznati crtići uvijek postavljaju raspoloženje na mali mali čovjek

  1. Figure. Dekoracija arbora u vrtiću ne bi trebala biti ograničena samo slikanjem, jer uz vizuale postoje i mnoge kinestetike među rastućom generacijom, koje nisu dovoljne da vide, moraju osjetiti svijet oko njih. Urezbarene figure, igračke na napuhavanje il čak i samo obrt iz kartona će dati dodatnu atraktivnost.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Dekoracija sjenice u vrtiću s papirnatim leptirima

  1. Sportska oprema. Registracija arbora u vrtićni uže i obične stepenice, suspendirani prstenovi, premlasci će proširiti mogućnosti i pridonijeti fizičkom razvoju djeteta.
  2. Razvoj razmišljanja. Veliki skeniranja, poput dijela izgradnje, sunčanog ležaja ili drugih elemenata za one koji trebaju razmišljati na način igre će biti predivno nadopunjavajući djecu.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Računi u zidu

  1. Kutak za kućne ljubimce. Smješten u blizini cvjetnjaka, koji će se morati redovito zalijevati, ulijedjet će se na odgovornost i pridonijet će se stvorenom interijeru.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Cvijeće uvijek utječe na ljude bilo koje dobi pozitivno

Zaključak

Pogledali smo vas, kako napraviti sjenicu u vrtiću, od kojih to treba učiniti i da je u isto vrijeme najvažnije. Utjecali su na željene oblike i potrebne veličine.

Kao rezultat toga, najvažniji aspekt bio je sigurnost mlade generacije. Većina zahtjeva i pravila pripadaju stvaranju povoljne zone u kojoj nema mjesta za ozljede. Također se ovdje odnosi na ekološku čistoću korištenog materijala i njezinu pokrivenost.

Članak o temi: kovrčava biljke za balkon: izbor i skrb (fotografija)

Osim zdravstvene skrbi, vrlo je važan razvoj mašte, razmišljanje i fizički pokazatelji. Sve to može se ostvariti, kompetentno pokupiti dizajn i ukrase za djecu. Upoznatni crtani likovi, stubište i rezultati učinit će dijete boravka u sjenilu i veselo i korisno.

Dječji sjenici za vrtić: Zahtjevi i registracija

Djeca vole biti tamo gdje su zainteresirani

Video u ovom članku pružit će vam dodatne informacije o razmatranju teme.

Pokušajte osigurati da je takvo mjesto za dječje igre kao sjenica odgovorilo na sve potrebne zahtjeve. Uostalom, djeca to zaslužuju!

Čitaj više