Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Anonim

Značajke ugradnje metalnih vrata u stanu i specifičnosti ugradnje ulazne jedinice u drvenu kuću.

Definicija potrebnog alata

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Prednosti željeznog ulaznog bloka prije drvenih analoga su očite. U osnovi, proizvođači ili trgovinske platforme, pri prodaji metalnih vrata, podliježu radu u vezi mjerenja i ugradnja vlastitih proizvoda. Najčešće, plaćanje za ugradnju bloka vrata je položena u cijenu proizvoda, ponekad se naplaćuje dodatni iznos za rad. Međutim, uspostaviti dizajn ulaza s vlastitim rukama vješti vlasnik nije težak, pogotovo ako će to spasiti obiteljski proračun:

Vrsta ponuđenih uslugaStandardna veličina bloka vrata (mm)Srednja vrijednost
Demontaža starih ulaznih vrata860/2050od $ 3 do $ 20 / sat
Ugradnja novih metalnih vrata860/2050od 20 do 52 USD / ovisno o složenosti

Za ugradnju metalnih vrata do ulaza je približiti marginalnoj odgovornosti. Važno je procijeniti vlastitu snagu, strpljenje i neke alate. Čak i ako instalacija ne uspije biti napravljene vlastitim rukama, onda je sam proces još uvijek vrijedi znati mnogo kako bi kontrolirali instalatere.

Ugradnja dizajna čeličnih vrata se pretpostavlja na ulazu u apartman, tako da je važno znati da se platno treba otvoriti u skladu s požarnim standardima. Tu su, naravno, iznimke o načinu da otvorite vrata, koja su ranije pregledala.

Prilikom uređenja ulaznih vrata metala važno je uzeti u obzir tehnološke značajke građevnog materijala iz koje se podiže struktura. Da biste demontirali za početak, a zatim instalirajte blok vrata, trebat će vam ovaj alat:

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

  • Razina izgradnje;
  • Srednja veličina lomik;
  • Nositelj noktiju;
  • Perforator ili udarna električna bušilica;
  • Vlasnik drvene kuće umjesto perforatora trebat će hacksaw i motorna pila;
  • Chisel je potreban kako bi se uspostavio blok u strukturu iz bara;
  • Ovisno o metodi pričvršćivanja: sidrene ploče, vijci za samo-tapkanje, čelične šipke;
  • Građevinska pjena za popunjavanje tehnoloških praznina.

Članak o temi: Odabir i pravila za instaliranje petlja s približavanjem vrata

Važno je obratiti pozornost na to ako paket bloka ne preuzme prisutnost sidrenih vijaka, onda je dopušteno kupiti sebe. To su jednostavni hardverski proizvodi, duljina od kojih do 15 cm. Promjer stečenih vijaka ovisit će o montažnim rupama u kutiji (obično d = 12-15mm). Može se pristupiti segmentima čelične šipke, koji se spominju na popisu alata.

Ugradnja željeznih vrata

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Vratašca

Novi ulazni vrata možete instalirati vlastitim rukama u samo tri faze:

  • Demontiranje starog dizajna;
  • Priprema otvaranja vrata;
  • Instaliranje željeznih vrata.

Uklonite stara ulazna vrata u stanu tako (uglavnom drveni):

  1. Pod uvjetom da su platno vrata radila na sklopivim petljama, približavamo se u otvorenoj državnoj poluzi ili drugoj poluzi. Tako da tkanina podiže i skače s petljom.

Pod uvjetom da petlje nisu sklopivi: morate odvrnuti vijke koji drže vrata u okvir pomoću odvijača ili odvijača.

  1. Prazna kutija je rastavljena vlastitim rukama nije teško ako je drvena. Za to su privitci (vidljivi) uvijeni: vijci za samo-tapkanje, sidro i noktiju se ispostavile. Uz snažno držanje kutije u otvaranju i nemogućnosti uklanjanja, njegovi bočni regali se režu i rašljuju. Nakon toga, niže i gornje jedinice se uklanjaju bez ikakvih problema.
  2. Ako je metalna kutija demontirana ili je drvena kutija vezana na sidra, lakše je posuti brusicom, poput metalnih regala.
  3. Zatim oklijeva iz stare izolacije, ostatke žbuke, izbočeni elementi i druge stvari.

Podložno prethodno izvedenoj mehanici vrata pod novim vratima, mora premašiti kutiju oko perimetra za nekoliko centimetara. Potrebno je da bude dovoljno prostora za usklađivanje u otvaranju. Uz prethodno dopuštenu pogrešku tijekom mjerenja, morat ćete naporno raditi, proširiti prolaz mlincu s krugom oko kamena. S previše širokog otvora, dopušteno je gaziti s dodatnim cementom mort. Metalna kutija na vrata može se priložiti na dva načina:

  • kroz tehnološke rupe u profilu obveznica;
  • Koristeći korištenje posebnih ploča.

Članak o temi: Tuš kabina s dubokom paletom

Ugradite okvir kroz rupe u profil je dopušten, pod uvjetom da debljina stijenke premašuje 150 mm, inače je kutija lako ugrabiti s zida s webom. Stavili smo ulazni dizajn:

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Instaliranje okvira

  1. U otvoru se postavlja vrata bez platna. Za to, klinovi su položeni od drva nužno za pričvršćivanje, podešavanje položaja i kako bi se osiguralo tehnološke praznine.
  2. Podešavanje položaja kutije, nastavite do utapanja rupa u zidu kroz prethodno napravljene rupe u profilu: u dubini - 15-20 cm. Otkriva se invertirani utičnice, otkriva se položaj regala. S pravom položaju, sidro je uvrnut i prekriven dekorativnim elementima ispod boje kutije.
  3. Nadalje na pred-podmazanoj petlji, vingu su visjeli, svi su priključci pričvršćeni. Platno je pokriveno, a praznine se provjeravaju oko perimetra stalka, koji ne smije prelaziti 4 mm.

    Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

    Instaliranje vrata

  4. Provjerava funkcioniranje svih zasuna i brava. Netočnosti se eliminiraju clins. Rupe se buše pod drugom stalkom, koja je također fiksirana i provjerava glatkoću prijenosa vrata, brave.
  5. Tehnološke praznine između kutije i otvaranja zida ispunjeni su pjenom, koje bi trebalo potopiti najmanje 24 sata. Nakon čega se režu ostaci pjene, površina zida je čišćenja. Instalacija je dovršena.

Ugradnja bloka vrata na ploču je jedan od najčešćih načina i pomalo je pojednostavljen za rad posla s vlastitim rukama. Često su metalne strukture opremljene montažnim pločama s ubranim rupama pod pričvršćivačima, koje su zavarene izravno na kutiju.

Dopuštene pogreške

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Izgradnja ulaznih vrata

S tehnološkog stajališta, postavljanje metalnih proizvoda na vratima na ulazu nije tako težak, ali vrijedi odgovornosti odgovorno, jer briga o radu u budućnosti jamči kvalitetu izgradnje strukture. Često dopuštene pogreške tijekom montažnog rada smanjene su na sljedeće, što vrijedi znati prije stavljanja proizvoda:

  • Disk kutije vrata je zatvoren u nepravilnom poravnanju u odnosu na vertikalnu i horizontalnu.
  • Nepravilnost ugradnje vrata ovisi o temeljitosti čišćenja prostora za sjedenje.
  • Teže je staviti ulazna vrata u ploče kuće da se armatura može uhvatiti pod sidrom, što će dovesti učvršćivač u stranu. Izbjegavanje takve pogreške dopušteno je pomoću metalnog potiska koji prebacuju točku bušenja duboko u.

Montiranje željeznih vrata u drvenu kuću

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Dnevne kuće s vremenom daju značajno skupljanje. Rad s otvorima u drvenoj kući ne vrijedi isti barbarski način kao i drugi materijali. Izuzetno se ne preporučuje za bodovanje pinova u RAM-u s duljinom od 150 mm u drvenom otvoru. Savjeti, kako instalirati željezna vrata u drvenu strukturu sami:

  1. U završenom otvaranju krajnjeg zida u kući, okomita žljebovi su ispunjeni palles. U navedenim žljebovima vrijedi instalirati obje šipke za klizanje. Broj žljebova Broj točaka za pričvršćivanje jednak je broju točaka za pričvršćivanje.
  2. U otvaranju morate staviti poseban klaster, pričvršćuje se na trake klizanja s samoizvladi. Praznine na policama u kući trebaju biti 2 cm, prema horizontalnim prelazima - najmanje 7 cm, kako bi se to učinilo za godinu dana, smanjenje mejaka nije zamijenio vrata.

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

(Vaš će glas biti prvi)

Instaliranje željeznih vrata u drvenu kuću s vlastitim rukama

Učitavam…

Članak o toj temi: Prijavite se za popravak balkona: Suptilnosti zakonodavstva

Čitaj više