Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Anonim

U modernom životu svatko ima takvu stvar kao jastuk, jer kvaliteta odmora i spavanja ovisi o tome. Trgovine prodaju ogroman broj različitih jastuka, ali samo zamislite kako možete podići moje raspoloženje, ako vaš jastuk nije samo jastuk, već jastučka igračka. Ručno povezan s kukom jastuk će odmah postati omiljen u vašem domu.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Budući da je jasno iz imena, takav jastuk nije samo predmet za udobnost spavanja, ali iu isto vrijeme igračka. Najčešće možete vidjeti takve stvari u obliku neke životinje ili nevjerojatnog, crtanog karaktera. Nakon što je igrao takav jastuk s djetetom, onda možete odmah izgraditi na njemu, a također može samo ukrasiti unutrašnjost vašeg doma naglašavajući njegov stil.

Osim toga, takvi jastuci u činjenici da za njihovu proizvodnju ne moraju kupiti veliki broj novih niti, možete sasvim dovoljno od ostataka stare pređe. Za djecu, to će biti izvrstan razvoj tema, jer će se prsti osjećati dobro olakšanje pređe, a ako je i višebojan, onda je to cijela karta za proučavanje boja.

Stroj za jastuk će voljeti i dječake i djevojčice. A nakon izvođenja geometrijskih uzoraka na njemu s različitim bojama, možete provesti nenametljive nastave razvoja.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Ona plete u skladu s sljedećom shemom:

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Plesti mačka jastuk

Svi znaju da je mačka kućni ljubimac, uvijek simbolizirao udobnost i mir. U domovima, često možete vidjeti različite figure mačaka, to su mali ili veliki amuleti za sreću i mir u kući: mačke iz porculana, glinene mačke, vaze ili vrčevi mačji oblici, a ne iznimke će biti živahni veseli slučajevi. Vezati mačji jastuk bit će zanimljiva ideja, ubit ćete nekoliko zečeva odjednom - smirite svoj živčani sustav, platiti san, provesti vrijeme.

Članak na temu: Božić jeleni iz kartona. Glavni razred

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Ovdje je detaljan glavni razred na pletenje matrosko matrosko.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Takav zgodan može imati veliko naselje u vrtiću i napraviti tvrtku djeci.

Za proizvodnju trebamo:

  • Pređa: bijela, siva, mala ružičasta - za dizajn nosa;
  • Gumbi: Dva ili tri;
  • nit, igla, škare;
  • Punilo: sinkronizacija, singletepon ili drugi;
  • kuka.

Proces pletenja

Shema pletenja je jednostavna: rad počinje s vrhom, odnosno iz glave. Dva identična dijela su plesti. Počevši od centra, redovi su plesti u krugu. Promjer takvog kruga je 10 cm. Kada su dvije polovice spremne, međusobno se vraćaju, ona ne ostaje ušivena samo prostor za punjenje glave od strane sinypron.

Idite u tijelo, mi ćemo plesti torzo. Od 6 petlje upisanih, dodajte petlju u krug i pletenu tkaninu s veličinom od 10 cm. Zatim, približavajući se vratu, početi preusmjeriti šarke, svaki redak jedan. I tako ćemo doći do 6 cm, duljina je dovoljna za tijelo 15 cm. Sada kada je ispunjeno, šivanje na isti način, ispunite i pričvrstite na glavu.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Pletene noge. Prednje i stražnje noge se ne razlikuju. Duljina je do 10 cm, širinu 3, do kraja su bolje proširiti na nekoliko petlji. Tako da 4 komada plete, stvari i šivanje u tijelo. Za ravnotežu, mačka je bolja od donjih (stražnjih) nogu za šivanje šire od drugih, tako da će biti stabilno.

Za proizvodnju repa, potrebna je samo vaša fantazija, točnije za njegovu definiciju njegove duljine. Važan savjet će ispuniti rep punila jer je pletenje, od tada u uskom i dugom praznom prostoru je teže potresti sinteton. Kada je rep spreman, zašijte ga na pravo mjesto.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Ostaje do kraja njuške. Dodajte pleteni ružičasti izljev, uši, također ispunjeni punilama očiju, koji se mogu izraditi od gumba i brkova. Jastučka igračka u obliku mačke je spremna! Takav detaljan opis će vam pomoći da napravite takav šarm.

Članak o temi: Upoznajte: Kauč na krevetu bez naslona za ruke

Ideje za ljubitelje sati

Zanimljiva ideja za dom bit će igračka s kaučom jastuka u obliku zanimljive mačke.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Takav jastuk veze s čvrstim krpom, počevši od kraja. Možete ga izvesti u dvije boje, a uglavnom možete, kao i uvijek graničnik - samo tvoja fantazija.

Možete povezati mačku protiv stresa. Kotyara će točno ukloniti napetost, isplati se u svijetlim, zabavnim bojama. To je lako plesti, samo se vezan u krugu bilo koje lopte, a zatim ukloniti, a unutra je začepljen punilom. Gustoća ušini plesti dvostruku nit, možete kupiti gotove oči u trgovini ruđevina, a možete omogućiti usta iz niti, usta su izvezena. Uz rep, kao što možete eksperimentirati, moguće je eksperimentirati, duljinu od nekoliko centimetara do beskonačnosti.

Kukičani jastuk: glavna klasa s shemama i opis

Takom shemom možete povezati mačku bilo kojeg oblika. Također biranje boje niti ovisi samo o vama. Takvi jastuci su meke i ugodne igračke, oni su sigurni za djecu, pa čak i odrasli su zanimljivi.

Video na temu

Postoji mnogo videozapisa, upoznavanje s kojima ćete bolje razumjeti proces izrade kukičanih igračaka-jastuka.

Čitaj više