Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Anonim

Dobro vrijeme dana, dragi čitatelji internet magazina "Ručno izrađeni i kreativni"! Pripremili smo novu zanimljivu majstorsku klasu o promjeni starih stvari. Danas je u vidokrugu došlo do suknja traperice, za koju je zamoljen da doda par bezobraznih čipka od tkanine. Ovdje je naša ljetna nova odjeća. Nadamo se da ćete uživati ​​u njemu, i sigurno ćete uzeti novo znanje o oružju. Usput, izvrsna ideja za uređenje dječjih traper suknje. Ispostavilo se da je sve vrlo jednostavno, a vaše dijete će jednostavno biti neodoljivo u tako lijepoj suknji.

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Potrebni materijali i alati:

  • Stara traper suknja;
  • Dva tkiva različitih boja oko 40 cm.

Detalji rezanja

Svaka tkanina mora se izrezati na trake od 8 centimetara.

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Volanova čipka

Sjeste trake jedne boje među sobom, sklopivši ih s prednjom stranom jedni drugima. Zatim, koristeći široki bod, uzmite vrh pruga i, povlačite se za nit, pobrinite se. Imat ćete čipku. Uz pomoć igala, stavite čipku vola na suknju i gurnite vrh. Neka nekako tretira rub vola, okrenite i uđite u rub volane na suknju.

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Za proizvodnju drugog sloja, zašijte rub volanskih spojnim s prednje strane jedan s drugim. Da biste dobili vrh ispiranje gotovog izgleda, podignite ga 2,5 cm i savijte ga. Odaberite gornju traku tkanine sa širokim bodcem, treperi dva sloja tkanine. Čim dobijete struk, zamijenite ga iglom do prvog volata. Glavni razred "Kako alpske suknje" je gotovo gotov. Postoji samo nekoliko posljednjih poteza.

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Gornji vola zašili smo točno kao dno. Samo ga postavite na gornji rub na suknju. Sve je dovoljno jednostavno! Veselo ljetno traper suknja s čipkom spremnim! Nositi s užitkom. Pokušajte poništiti dječje suknje za vaš bas. Oni će biti oduševljeni. Glavna stvar je da projekt ne zahtijeva ogromne ulaganja i vrlo je jednostavan. Osim toga, takve traper suknje s čipkom još uvijek nisu ostavile ravnodušne. Tako zadovoljni i vrlo male djevojčice i tinejdžerske djevojke i sretne mame.

Članak o temi: Amigurumi. Lutka mulatto kukičanje

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Kako Alpine Jeans suknja s čipkom

Probati! Fantasize! Dobiti pozitivne emocije od kreativnosti. I pokušat ćemo pripremiti nove zanimljive radionice posebno za vas.

Ako vam se sviđa glavna klasa, ostavite nekoliko zahvalnih linija autora autor u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više