Pregled tvornice Framir vrata

Anonim

Kartica tvrtke

Ime: Framir.

Specijalizacija: međusrećeno

Www: framir.ru.

E-mail: [email protected]

Adresa: Moskva, ul. Ryabinovaya, D.53, Ured 611

Telefon: 8-800-222-83-58

Dobra unutarnja vrata u unutrašnjosti su uvijek lijepe, a dostupna su i dobra vrata domaćeg proizvođača iz visokokvalitetnih materijala. Stoga, napravimo mali pregled tvornice Vrata Framira, koji nudi širok raspon visokokvalitetnih vrata po prihvatljivoj cijeni.

Pregled tvornice Framir vrata

Klizna vrata

Od 2005. Framir je osvojio brojne pozitivne recenzije proizvoda, zahvaljujući glavnim komponentama proizvodnje:

  • korištenje visokokvalitetnih potrošnih materijala;
  • tvrda kontrola u svakoj fazi proizvodnje vrata;
  • Zanimljive odluke dizajnera;
  • Stabilna politika prihvatljive cijene.

Sve to donosi tvrtku u redove čelnika domaćeg tržišta. Pregled Framir Vrata tvornica je najbolje nastaviti s samog proizvoda.

Pregled tvornice Framir vrata

Ulazna vrata

Proizvodi

Vrata Framira su proizvodi od nekoliko vrsta materijala, sirovine za koje je drvo. Kolekcija tvrtke ima više od 1.000.000 Cavetona, koje karakteriziraju parametri, izgled, završna obrada, dodatni elementi. Ali glavna stvar je stalna kvaliteta i trajnost.

Pregled tvornice Framir vrata

Postoje dva glavna načina za završetak:

  • furnir s okrenutim MDF-om;
  • Laminat ili mdf.

Pogledajmo, što primjeri nudi imenik za fotografije.

Prvo malo o proizvođaču. Tehnologija fine lake koristi se za proizvodnju tkanine. U ovom slučaju, razni implantirajući furnir se kombinira s različitim mekim drvom. Zahvaljujući tome, platno može dobiti širok raspon boja i nijansi.

Oprema koja se koristi za izradu mreže je moderna i high-tech, što vam omogućuje da izdrže uvjete i daje neograničene mogućnosti za provedbu raznih ideja u cilj.

Pregled tvornice Framir vrata

Pregled tvornice Vrata Framira doveo je do zaključka da je vrijedno odabrati potrebne proizvode kako bi se kontaktirali sami kolekcije i pogledali neke od važnih parametara. Stoga, napravimo malu šetnicu u fotografskom katalogu proizvoda.

Članak o temi: radionica uređaja na balkonu

Zbirke

Pogledajte neke fotografije zbirki koje su zaradili visoke procjene i potrošačke recenzije.

Car

Ovo je jedna od klasičnih vrata koja su prikladna za bilo koju interijeru klasičnog stila, moderne, pa čak i eklektike. Zbirka uključuje više od 5 različitih primjera, koji se razlikuju u "stijeni" stabla u cilju, prisutnosti stakla. Ostakljena vrata imaju posebne drvene particije koje su savršeno kontrastirane sa staklenim bojama. Možete odabrati modele s mat ili sjajnim staklom. Slični primjeri mogu se naći iu zbirci Malta. Razlika u dizajnu stakla. Također, car nudi originalne gluhe vrata. Oni će postati izvrstan ukras kupaonice ili dodatna vrata hodnika ili ureda.

Pregled tvornice Framir vrata

Kolekcija cara nudi sljedeće vrste drvene imitacije:

  • hrast;
  • trešnja;
  • orah;
  • Crna marelica.

Kolekcija parametara

Osnova je lijepljeno drvo. Suočavanje s visokim kvalitetom MDF-a. Vrata idu u nekoliko standardnih veličina. Međutim, proizvođač ima priliku proizvesti platnu za pojedinačne projekte.

Pregled tvornice Framir vrata

Ludwig

Glazni primjeri ove zbirke su prilično originalni. Staklo se izvodi lasersko graviranje. Light Lines - kao da Stilistički pregled cvijeta - uspješno postavi smjer modernosti. Ovo su prekrasna vrata u spavaću sobu, dnevni boravak. Ali u zbirci postoje uzorci gluhe vrata. Samo 10 različitih primjeraka.

Kućište je izrađeno od niza crnogoričnih stabala, tako da je proizvod otporan na promjenu vlage.

Ludwig predstavlja sljedeće pasmine:

  • hrast;
  • orah;
  • Wenge;
  • trešnja.

Za svaki ukus i za bilo koju sobu bit će zanimljivo rješenje. Veličina platna može biti i standardna i ispod narudžbe. Među standardnim dimenzijama postoje sljedeće: 40, 60, 70, 80, 90 i 120 cm. Visina platna je 2m.

Pregled tvornice Framir vrata

Rockada 2.

Moderna univerzalna zbirka, koja će oduševiti ne samo u stambenoj sobi i modernom interijeru, već i iznimno gužva bilo kojeg ureda ili ureda. Vrata su kontrastne paralelne staklene pruge. Oni su posebno kontrastni na tamnim platnama, kao što je Wenge, tamni orah, crna marelica.

Osim tamnih nijansi, tu su svijetle "Wood Pasmine" koje mogu biti savršeno u kuhinji, pogodne su za spavaće sobe i ormarić. Staklo u ovom slučaju obavlja više dekorativne funkcije. Među zbirkom od više od 5 primjera veličanstvenih modernih platnih plakata, koji, ovisno o izboru boje, mogu dodati postavljanje lakoće, rigokrinu ili sofisticiranost.

Osim toga, još uvijek postoji ogromna raznolikost zbirki. Neki se odlikuju neobičnim oblicima ostakljenja. Na primjer, u zbirci baklje, stakleni oblik podsjeća na samu baklju, iu zbirkama flaminga i stakla u obliku valova. Osim različitih boja, modeli se hvale različitim tumačenjem valova. Za ljubitelje jasnijih oblika postoje zanimljivi primjeri u zbirci Mjeseca. Ostakljenje platna izrađuje se u obliku polumjeseca. Koristeći matirano staklo, takva vrata mogu biti prikladna za ugradnju u kupaonici, na primjer.

Članak na temu: Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Pregled tvornice Framir vrata

Mora se reći da su svi primjeri koji Framir predstavljaju dosljedno visoko kvalitetne proizvode, koji je savršen za kućnu unutrašnjost i za radno okruženje. Osim toga, svi upotrijebljeni materijali su ekološki prihvatljivi. Drvo se obrađuje na takav način da postaje siguran čak iu slučaju požara. Vanjski materijal ne podržava izgaranje, i stoga, s brzim odgovorom, vrata ne mogu patiti.

Cijena

Framir se pridržava lojalne politike cijena, neprestano širi svoju sposobnost da pokrije različite tržišne segmente. U ovom trenutku postoje i proračunske zbirke, čiji trošak se kreće od 1000 rubalja i elitnih primjera, s vrijednošću iznad 15 tisuća. Glavna stvar je prirodnost i tijelo materijala, kao i kontrola kvalitete sačuvana u svim platnama.

I u zaključku se mora reći da svaki model ima fotografiju koja svijetli prikazuje izgled. Stoga se preporučuje da vidite cijeli direktorij u željenom rasponu cijena za više upoznavanja.

Čitaj više