Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Anonim

Posebno obilježje vrtnog sjenice i paviljon, koji je mala vrtna kuća, stupanj njihove otvorenosti.

Konstrukcije se mogu koristiti tijekom cijele godine, međutim, pri odabiru dizajna, moraju se slijediti neka pravila.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

U fotografiji - luksuznu sjenicu s zaštitnom zavjesom

Općenito

  1. Vrtni paviljon - Ovo je mala vrtna kuća sa čvrstim zidovima, vratima, prozorima i pouzdanim krovom. Prema funkcionalnosti i veličinama, značajno prelazi sjenicu. Možete instalirati kamin i donijeti opskrbu vodom, što će dati priliku da se prikupi od strane tvrtke na bilo koje vrijeme. Uglavnom, oni se koriste u obliku ljetne kuhinje, iako ako želite, nisu ih teško pretvoriti u punopravno kućište, ali se ne može reći da je njihova cijena skuplja.
  2. Ujutro - To omogućuje korištenje solarnih zraka i toplog zraka. Prozori su zamijenjeni velikim otvorima koji mogu biti različiti oblici i veličine. Konstruktivne strukture izrađene su u obliku trokuta, spiralnog, pravokutnika, kruga itd.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Zanimljivi arbori za davanje mrežom za komarce

Oni mogu biti otvoreni i zatvoreni, u prvom slučaju, često za zidove i krovove koriste kovrčave biljke. U drugom - pretvaraju se u pravi paviljon, gdje su zidovi cerada, PVC filmom, valjane zavjese ili klizne ploče. Krov sjetve je izrađen od šatorske tkanine, plastike ili metala.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Misquito mreža za sjenicu u obliku šatora

Savjet: Izrada sjenice, ne zaboravite da se to treba učiniti u stilu s krajolikom krajolika.

Ideje za vrtne paviljona i Arbors

  1. Kuća.
  2. Koliba s krovom šine.
  3. Ukrašene drvene rezbarije za ljubitelje drevnog ruskog stila.
  4. Za ljubitelje eko-stila, mali travnjaci mogu se smjestiti na krov vrtnog paviljona.
  5. Vizualna lakoća dizajna će dati stupce za podršku instalirane s blagim nagibom. Sjenica za davanje s mrežom za komarce, uređen takvim tipom, bit će odlično mjesto za razonodu na vrućoj ljetnoj večeri.
  6. Krovna sjenica ili paviljon čine transparentan tonirani polikarbonat.

Članak o toj temi: Polaganje električnog grijanja pod laminatom i pločicama

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Brozent gazebos s mrežom komaraca za davanje

Kako odabrati sjenicu ili paviljon za zemlju

Vrtne strukture podijeljene su na zatvorene i otvorene opcije.

Stoga, dajući izbor, morate uzeti u obzir vaše vlastite potrebe:

  • Otvoreni modeli pogodni su za apartmane na otvorenom;
  • Zatvoreno - prikladnije za razdoblje tijekom cijele godine.

U drugom slučaju, paviljoni se često proizvode na ovaj način - pola stabla ili opeke, i iznad - od stakla. Tako da postaju sve više kao ljetna kuća. I, ako je u hladno vrijeme, pa čak i zimi relativno toplo, ljeti će biti nedostatak svježeg zraka.

Savjet: Pošaljite izmjenjive ploče, umjesto kojih je mreža za komarce instalirana u vruće vrijeme iskre.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Gazebo iz komaraca neto za zemljište

Sjenica.

Takvi dizajni u izgledu i njegovu funkcionalnost nisu niže, ali ponekad su superiorniji od uobičajenih stacionarnih metala ili drvenih arbora. Oni su dobro zaštićeni od sunčeve svjetlosti, prodirući vjetrove, opuštene kiše, kao i iz različitih kukaca.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Anti-komarci neto za šator tipa

Prednosti

Gazebo možete instalirati na bilo koju radnju, čak i ako ima nagib. Dizajn će jednostavno i jednostavno, moguće se nositi s njom. Šumski oblik, šatorski pogledi su vrlo kompaktni, zbog čega ih ne mogu transportirati u motornom prijevozu. Prividna krhkost dizajna je zapravo varljiva.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Šator sjenicebom s anti-moznatom mrežom za davanje

Veličina arbora je različita - njihova je duljina unutar 2,5-6 m. Tako možete odabrati zgradu za dvoje, šator za događaje, šator za piknik ili turističku verziju za ribolov i pješačenje.

Članci na temu:

  • Šator to učiniti sami
  • Šatori-arbors za davanje
  • Širiti

Vrste Shatrov

Tenda i šator - različiti pojmovi. Prvo - privremeno sklonište, je fiksni nadstrešnica PVC ili cerada, koji se vrlo brzo ide i rastavi. Drugi je tvrdi izdržljiv okvir i tkivno premazivanje koje je čvrsto. Dakle, šator je okvir plus tenda.

Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

Svjetlosni divovi iz komaraca mreže

Možete odabrati četiri opcije dizajna:

  • Sklopljenje - svjetlo, mali, obično na četverokutnom okviru. Nema zidova, tako da je vrlo kompaktan. Ekonomični model je neophodan za odlazak na prirodu s tvrtkom;
  • Gazebo je najpogodniji i najčešći. Proizvedeno je s različitim količinama zidova i različitih veličina. Razlikuje se od prethodne verzije - mase sadržaja i dodatnih detalja. Na primjer, umjesto gluhih zidova, mrežom za komarce instaliran je na sjenicu s vlastitim rukama, nadstrešnicama i prozorima. Broj zidova i njihovo mjesto, vlasnik može varirati po vlastitom nahođenju;
  • Turistički - dobro je uspostavljen u "divljijoj" prirodi. Lako, vodootporan, opremljen zaštitom vjetra i insekata;
  • Paviljon je maksimalni veliki dizajn koji se koristi za odmor i svečane događaje s mnogo gostiju.

    Sjenica s mrežom komaraca, oblika i uporaba

    Vrt Gazebos s mrežom za komarce s PVC krovom

Članak o temi: Kako izračunati parametre cijevi

Što trebate znati pri odabiru

Ugradite ljetni vrtni paviljon s vlastitim rukama je jednostavno, tako da bi trebao biti u početku odlučiti o svojoj svrsi i području.
  1. Za obitelj od 3-4 osobe, ima dovoljno Gazeba u veličini 3x3 m, u kojem su stol za blagovanje i stolice slobodne.
  2. Velike veličine gradnje koje trebate za okupljanja u poduzeću od 6-10 osoba.
  3. Zemljište ne dopušta da instalirate veliki paviljon, stavite klupu na perimetar i ugradite stol u središte stranice. To će omogućiti da se dobije puno slobodnog prostora čak iu skromnom sjenilu.

U ovom trenutku, vrtni paviljoni sezonske uporabe počeli su sve češće i češće stjecati. Sastoje se od metalnog okvira i rta tkiva (tenda), koji ga može potpuno pokriti ili samo krov.

U drugom slučaju, zračni zrak za zatvaranje mreža često se koriste u obliku zidova, ali bez davanja bilo kakve šanse da uđete u igru. Potražnja je zbog njihovog praktičnog rada, što ih omogućuje primjenu za razne događaje.

mreža za komarce

Prije nego što odaberete zaštitnu mrežu od insekata za vrtnu sjenicu, morate u više pojedinosti naučiti o proizvodu - za koje su posebno dizajnirani, iz kojih je napravljen materijal, učinkovitost njihove uporabe.

Najčešće su izrađeni od stakloplastike i štite sobu, osobito noću, od insekata iz ulaska u njega. Također kroz to neće prodrijeti u proljetnu topola, i u jesensko lišće.

Što trebaš znati

Najbolje je ne dobiti gotove proizvode, nego ih učiniti da naručuju. Tada imate jamstvo za zaštitu insekata. Ako je to vrtni paviljon za odrasle, naravno, ova stavka se može zanemariti, ali je obvezno za dječju sjenicu.

Također biste trebali biti oprezni kada napuštate malu djecu u zatvorenom vrtnom paviljonu s prozorima na kojima je instaliran. Materijal nije namijenjen za zaštitu djeteta od mogućeg pada s prozora.

Savjet: Kupite posebne zaštitne uređaje na prozorima koji će se zaštititi od nezgode.

Opcija omjera

Za otvorene arbore može doći opcija rola, koja se kreće duž posebnih okomitog brtvila. Podsjeća na uobičajeni ulični grafikon i pretvara se u valjak na vrhu u posebnoj kutiji ili bez nje. Ova opcija je instalirana na stalnoj osnovi i nije dopušteno ukloniti ga.

Članak na temu: 5 Opcije za primjenu asimetričnih zavjesa na prozore

Tijekom rada mogu postojati neki problemi, na primjer, zagađenje s malim smećem pokretnih dijelova sustava. Riješi se promatranjem elementarnih pravila prilikom okretanja i preklapanja, kao i uređaja za čišćenje najmanje dva puta godišnje.

Ovaj dizajn rešetki instaliran je na bilo koji Windows sustava Windows - plastike, drva ili aluminija. Proizvod se u potpunosti nosi s funkcijama koje su joj povjerene.

Članci na temu:

  • Tende za sjenicu
  • Paviljoni za Dacha
  • Grid za sjenicu

Plijep

Postoje mnoge identične značajke između zavjese plesi i mreže za komarce. Potonje ga ponavlja gotovo konstruktivno, samo je tkanina zamijenjena zaštitnom mrežom.

Postoje stručnjaci koji tvrde da je Pliste najnaprednija tehnologija u proizvodnji zavjesa. Oni nisu izrađeni od stakloplastike, već od plastike. Različiti s visokom funkcionalnošću proizvoda, praktičnost njegovog rada i estetski atraktivan izgled. Kako bi se smanjili ili implementirali rešetku za poseban kabel.

Izlaz

Korištenje zaštitnih mreža komaraca omogućuje ugodno u toploj sezoni. Niti jedan insekt ni toplay lanuf neće ometati vašu razonodu, osim, materijal vam omogućuje da preskočite ukidanje svježeg zraka. U videozapisu prikazane u ovom članku naći ćete dodatne informacije o ovoj temi.

Čitaj više