Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Anonim

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Sifhon za plin za vodu će cijeniti djecu i ljubitelje bubble pića. Kuhani kod kuće, oni su korisniji od onih kupljenih u trgovini i ne samo šećera, već i štetnih zaslađivača, okusa, boja i konzervansa. Da biste se razbili ukusnim plinom, koji brzo ugasi žeđ, možete, kupujete uređaj za plin, koji ima sifonsko ime.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Aparat za brigu o vodi

Suptilnosti odabira sifona

Jedna od prednosti sipona prije kupljene vode je mogućnost dugog razdoblja za pohranjivanje pića bez gubitka plina. Za danas kupci su prikazani 3 vrste soda uređaja:

  1. Klasična verzija prikazana je u obliku boce s polugom odozgo. Prednosti uključuju nisku cijenu i jednostavnost za korištenje, a nedostaci su visoki troškovi kupljenih cilindara. Jedan takav balon je dovoljno samo na 1 litru vode, pa je pogodan za malu obiteljsku ili individualnu uporabu.
  2. Ugrađeni cilindar. U prosjeku je dizajniran za 60 litara i odlikuje se zanimljivim dizajnom, većim stupnjem sigurnosti i prisutnosti dodatnih funkcija, među kojima je mogućnost reguliranja stupnja plina, koji je odsutan iz običnih vrsta. Nedostaci Postoje beznačajni, na primjer, nemogućnost stvaranja slatkog plina sa sirupom. Ali lako je popraviti, izlijevanje sirupa u staklo i zaljev njegove gazirane vode.
  3. Ne razlikuje se u dizajnu, već prisutnost velikog broja različitih dodataka, jednokratnih limenki proizvedenih od ekološki prihvatljivih materijala, visoke cijene i brzine u pripremi pića.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Sifonski cilindri

Svi soda uređaji imaju kapacitet od 1 ili 2 litre, a plin koji postoji u cilindrima je otopljen u vodi, zasićenjem s velikim brojem mjehurića. Neki od plina ne otapaju, stvaraju pritisak, tako da je potrebno pridržavati se pravila za sigurnu uporabu uređaja. Kada kupac proizlazi pitanje o tome kako odabrati sifon, a zatim, fokusirajući se na cijenu kategoriju i broj ljudi u obitelji, vrijedi sklonost najprikladnijem modelu, a fotonaponski fotonaponski će pomoći bolje procijeniti postojeće raspon.

Članak na temu: Odabrali smo i instaliramo petlju za vrata za klatnidu

Postoje uređaji stvoreni od plastike i nehrđajućeg čelika. Potonji se smatraju sigurnijim i izdržljivi i ne zahtijevaju mnogo brige.

Recepti ukusnih pića pomoću uređaja

Šteta od korištenja kupljenih gaziranih voda je poznata svima: rak gušterače, dijabetes, bubrežnim kamenjem, kršenje želuca i žučnog trakta, pretilosti i bolesti kardiovaskularnog sustava. Nakon što je uložio stjecanje sifona, možete uštedjeti na kupnju štetnih soda i droga, i učiniti razna pića neće biti teško.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Uređaj i princip sifona

Najjednostavnije kuhanje je limunada:

  • Potrebno je otopiti vodu s limunom i medom na njihov ukus;
  • sipati određeni iznos u čašu;
  • Ulijte svježe pripremljenu proizvodnju plina, temeljito miješanje.

Jeftina soda dobiva se jednostavnim komponentama:

  • Pomiješajte malo gužve ili voćne bobice s malom količinom šećera;
  • Pomiješajte sve komponente temeljito na homogenu masu;
  • Sipati s vodenim medijem ili visokim plinom i tresti.

Ako se koristi umjesto vode, vintage šipanja, čaja ili drugih ljekovitog bilja, to je dvostruko zdravo piće za zdravlje, koje će ojačati tijelo i dobiti zadovoljstvo od njega. Tijekom trudnoće i tijekom dojenja preporučuju se bilo kakva gazirana pića isključiti iz prehrane da ne šteti zdravlju djeteta.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Malo više napora mora biti priključen na pripremu pića "Tarkhun" vlastitim rukama, ali i okus je nevjerojatan:

  1. Potrebno je kupiti svježi estragon 40 g ili rasti samostalno na prozorskoj dasci, što će biti korisnije za zdravlje.
  2. 2 limuna i 70 - 80 g šećera.
  3. Ulijte 1 litre vode u mali tavak i dovedite do čir, a zatim dodajte sitno sjeckani tarhon i, uklanjajući spremnik iz vatre, dajte mu oko sat vremena. Limuni su prevladana šećerom u zasebnom spremniku, nakon dodavanja hladne smjese, pomiješajte i hladi. Da biste dobili ukusno piće, potrebno je sipati lean i ohlađenu otopinu u stroj i proizvoditi plin.

Članak na temu: Zašto trebate zamku masti ispod sudopera?

Sifhon za brigu o vožnji vlastitim rukama

Sifons za vodu Ghazing cijene puno, stoga je većina proračuna i korisna opcija je stvoriti hip piće s vlastitim rukama:

Potrebno je uzeti 2 žličice sode, 7 žlica octa, 2 tamne plastične boce s veznim rupama u poklopcima, 1 1 vode za 1,5 litarskih spremnika, 1 m poliklorvinilne cijevi.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Morate nacrtati cijev u rupe u poklopcu tako da zrak ne prođe. U jednoj boci, voda se izlije za kasniji plin, a soda s octom se doda u drugu. Bolje je pomiješati posljednje dvije komponente s papirnatim konvolucijom da ima vremena za zatvaranje poklopca na vrijeme i ne izgubiti veliku količinu ugljičnog dioksida.

Zatim, 5 minuta nakon miješanja, boca sode i octa se trese za dobivanje nisko obložene vode kod kuće.

Zaključak na temu

Promatrajući sve preporuke, ne možete se bojati koristiti i kupiti vodene sifons. Zbog činjenice da je cilindar pod tlakom, nepravilno skladištenje može dovesti do eksplozije, tako da se stručnjaci savjetuju da ne ispunjavaju kapacitet vodom na vrh, potrebno je ostaviti ugljični dioksid.

Kako odabrati i koristiti sifon za brigu o vodi?

Sovjetske karbonacijske aparate

Gotovo svi moderni modeli opremljeni su posebnim ventilom, s kojima višak vode izlijeva iz nosa, to je najučinkovitiji način za zaštitu od nezgode. Zabranjeno je tijekom tekućine zalijevanje ili okretanje uređaja za plin, bolje je koristiti samo cilindre koje je proizvođač preporučio samo na gorivo.

Nemoguće je nagnuti na uređaj tijekom svog rada i dopustiti im da ga koriste za djecu. Voda se izlije samo hladno.

Nakon sigurnosnih pravila, obitelj će biti u stanju zdravlja i rado uživati ​​u ukusnim pićima, ugasiti žeđ u ljetnim danima.

Čitaj više