Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Anonim

Kada napravimo popravke u kući, mi posvećujemo veliku pozornost na rješenja boja, tapete, zavjese. Sve je to divno. Ali ponekad se to događa, nakon što je potrošio impresivnu količinu vremena, osoba je nezadovoljna rezultatom. Čini se da je dizajn moderan, a pojedinačno sve su dobre, a nešto nedostaje, ne postoji integritet slike. A onda bi svatko trebao doći u pomoć zlatne fraze da je "savršenstvo skriven u sitnicima", i to su oni koji su završili sliku. Takav detalj kao sat nikada neće izaći iz mode. A u ovom članku ćemo vam reći kako napraviti zidni sat vlastitim rukama.

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Stil decoupage

Zapravo, mnogo tehnika za stvaranje puno. Najvažnija stvar je uspostaviti mehanizam koji je za vrijeme odgovoran, a ukras izgleda i dekor može odabrati vaš ukus. Sada pokušajmo napraviti sat u stilu decoupage. Da biste to učinili, prvo trebamo odabrati sve potrebne materijale.

Za majstorsku klasu trebat ćemo:

  • Uzorak obratka (prodaje se u trgovini);
  • strelice;
  • sat;
  • Uzorci za bazu na rižinom papiru (možete koristiti ubrus);
  • akrilne boje;
  • ljepilo za pripravak;
  • Postavite za decoupage.

Sve gore navedeno mogu se kupiti u specijaliziranoj trgovini za kreativnost. Možete pokušati napraviti sat, kao na fotografiji:

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Dakle, počnimo. Pripremite akrilnu boju i učitajte sav radni komad s njim. Sada je potrebno sve dobro slaviti. Pričekajte da se proizvod potpuno zamrzne, a zatim dajte željenu boju i oblik. Ako želite satove u dobi idera, tada se boja mora primijeniti s spužvom. Na cijelom perimeru obratka napravite okvir, povlačeći se s ruba dva cm. Gotovi okvir u boji, što je tamnije glavno na tonu.

Članak na temu: Cap za dječaka s kukičanim: shemom s opisom i video

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Izračunajte s glavnim stilom i bojom vašeg interijera, potrebno je kako bi se pravilno organizirao osnovu sata u željenoj boji. Sat mora se kombinirati s dizajnom sobe.

Možete napraviti miješanje nekoliko boja kako biste postigli željenu nijansu. Nanesite gotovu boju uz pomoć spužve na proizvodu i pričekajte dok se sat pričvrsti. Zatim napravite brušenje. Atribut, odaberite atribut pomoću svijetle nijanse, tako da sat nije "izgubljen" na zidu. Kada se sve oslobodi, možete nastaviti s izvršenjem dekoracije.

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Izrežite od riže papira potrebnog fragmenta uzorka. Pričvrstite na odabranu lokaciju na brojčaniku i na vrhu. Podmažite ljepilo. Pripremite boje koje će biti tone s uzorkom i stvoriti glatki prijelaz iz fragmenta na brojčanik da biste stvorili integritet slike. Možete dodatno obojiti okvir proizvoda i dodati svijetle boje, sve to će učiniti sat s originalom, samo pobrinite se da je sve izgledalo skladno.

Okrenimo se na najzanimljiviji dio particije. Kupite u trgovini dva koraka kreker i primijenite ga na četkicu u dva sloja na cijeli brojčanik. Ostaviti da se osuši tri sata. Kada se rješenje počne ispucati, ne bojte se, to je taj učinak koji pokušavamo postići. Uz pomoć ovih malih pukotina, pojavljuje se mali nagovještaj gubitka i rijetkosti. Pokrijte cijeli radni komad i postavite mehanizam sata sa strelicama i brojevima.

Tehnika Quilling

Druga mogućnost sata će učiniti u tehnici papirologije (Quilling), s fotografijom za primjer bit će lakše raditi na proizvodu.

Da bismo ispunili ovaj posao, trebat će nam:

  • baza (iz drva ili vrlo guste debelog kartona);
  • postavljen za Quilling;
  • kuka;
  • ljepilo.

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Sve boje i dizajn biraju sebe, jer ovisi o vašem interijeru. Sat se mora savršeno približiti stilom u vašu sobu. Pokrenite jedno-foto papir na pripremljenom temeljima. Izrežite trake različite debljine i duljine obojenog papira. Sve stavke kasnije zalijepi na temelju budućih sati. Pažljivo napravite brojeve iz uskih zavojnica. Kada radite sve brojeve, možete otići na dekor koji će biti glavni ukras našeg atributa. Možete napraviti cvijeće.

Članak o temi: Dekor Sportshara s cvijećem iz plastičnih boca

Zidni sat s drvetom s drvetom: master klasa s fotografijom

Ova se tehnika sastoji od jednog elementa pod nazivom "Drop". Učinite ih oko 20 i pažljivo sastavite u cvijeću. Odaberite broj cvijeća sami, jer ovisi o promjeru svojih satova. Možete ukrasiti samo jedan polukrug. Ukrasite cijeli brojčanik, lijepljenje stavki i dodajte mehanizam sata. To je sve, ostaje samo staviti naš sat ispod stakla i držati dio iz tanjura.

Video na temu

Tematski odabir videozapisa:

Čitaj više