Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Anonim

Svaka buduća majka čeka svoju bebu s nestrpljenjem, sanjajući o tome kako će je nositi u najrazličitijoj odjeći. Samo ovdje u našoj stvarnosti odjeće za novorođenčad su prilično skupe, pogotovo ako govorimo o visokokvalitetnim kečama i klizačima.

U našem majstorskom razredu želimo rukopise kako bi pomogli šivati ​​odijelo za novorođenče, koja se sastoji od depozita i klizača.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Ovdje ćete naći obrasce klizača i posipati potrebne dimenzije i izgrađen je potpuni opis svake faze.

Spasching.

Prvo ćemo reći o dispenzeru, što je potrebno za svako novorođenče. Za neiskusne mame, mi odmah napominjemo da su za rezove takve izlijevanja ušiveno s mirisom na leđima, jer novorođena djeca još uvijek ne znaju kako se okrenuti. Za bebe, starije su već udobne, gomile, koje su pričvršćene od prednje strane do gumba ili nose kroz glavu.

Kao mogućnost korištenja mirisa ispred, a pričvršćivač se može stati strogo u sredini, a sa strane. Najoptimalniji zatvarač za dječju odjeću bit će gumbi, a ne gumba, jer potonji imaju naviku stalno nerođenog. Dobra opcija može se nazvati pospite kopljem na ramenu, što je prikladno i nerođeno i nerođeno.

Čak i ako želite šivati ​​i imati bebu s bebom u ovom trenutku, ne morate staviti puno izvaljava za jednu dob, jer djeca dovoljno rastu u prvoj godini.

Još jedan savjet: Budući da je koža novorođenčadi dovoljna nježna, prva dva ili tri mjeseca svi šavovi trebaju biti izvedeni na prednjoj strani.

Kako odabrati prikladnu duljinu za prskanje koju pitate? Da biste to učinili, izmjerite udaljenost od ramena bebe na njegove bedra, pa tako da se dobije od širine proizvoda treba podijeliti u bombardiranje na dva i dodavati pet do osam centimetara za oslobađanje prevrtanja. U pravilu, ako beba nije duže od dva mjeseca, širina sputuma treba biti oko 26 centimetara, a duljina je 24 centimetra.

Sada nastavite s lekcijom - kako je izgrađen uzorak raspršivača za novorođenčad. Počinjemo s pravokutnikom s vrhovima ABSD-a, čija će stranka biti jednaka pola širine proizvoda, a pakao je njegova dužina. Za vrat slijedi s vrha i odgoditi u dva smjera od pet centimetara, koji će postati dubina i širina vrata. Dobivene točke trebaju biti spojene na glatku liniju vrata Spindup - to je za prednji dio proizvoda. Za leđa, potrebno je odgoditi tri centimetra iz istog vrha i također provesti liniju vrata za stražnji dio prsta.

Članak na temu: Pinds plastičnih boca: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Dalje, red je za prošlost, za koji treći dio bosanosti beba, plus dva centimetra treba odgoditi od točke u točki. Na desnoj strani istih vrhova treba odgoditi duljinu rukava koja se može izvesti po vašem nahođenju. Ako je sputum za zimsko vrijeme, tada bi rukav trebao biti dug, ako je za ljeto, onda kraće. Kao rezultat toga, dobivamo vrh B1, od kojih biste trebali odgoditi dubinu oklopa.

Ne zaboravite napraviti glatku zaokružuje ruku, oko četiri centimetra dolje i desno. Dakle, dobili smo uzorak prednjeg dijela prsta.

Za stražnju stranu proizvoda ili natrag s vrha d na lijevu stranu, postavljamo segment jednako polovici segmenta SD - Vertex D1. Zatim, s rezultirajuće točke postavljamo segment jednak paklu minus tri centimetra i spojite sve točke dobivene kao što je prikazano na slici.

Pokazali smo osnovu klasičnog ispruženja, što daje potpuni koncept kako šivati ​​posipati.

Treba napomenuti da, ovisno o sezoni, sputum može biti izrađen od finog materijala ili debela, s zatvorenim ili otvorenim ručkama.

Uzorak finog širenja s otvorenim ručkama.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Uzorak debela pospite zatvorenim ručkama.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Naravno, ovisno o oblicima djeteta, ovi obrasci trebaju biti podešeni u jednom ili drugom smjeru. Ne zaboravite uzorak s nizom materijala za dodavanje bodova na šavove koji su jednaki pet milimetara. Općenito, jedan dio prednje i dva straga bit će potrebna za raspršivače. Oni su ušiveni uključivanjem strane unutar bočne i ramena šavova, nakon čega se rubovi mogu potrošiti.

Hlače.

Sljedeći u redu za šivanje bit će hlače koje trebaju biti šivanje uzimajući u obzir pelene ili bez njih. Iz ovoga, doplatak za slobodan u bokovima bebe.

Članak na temu: Cvjetni Applique tkanina: Master klasa na šivanje

Preporuča se koristiti trikove i šivati ​​iz dvije polovice i postavljaju klizače. Za neelastične tkanine, to je obvezno u klizačima, zablijed je ušiven, koji neće dovesti do klizača između nogu.

Uzorak za hlače.

Prije toga, potrebno je ukloniti sljedeća mjerenja: duljinu produkta, polu-spajanje struka bebe i polu-spajanja bedara. Osim toga, na struku dodati četiri centimetra u slobodu ribolova i osam u kukovima.

Konstrukcija uzorka počinje s vrhom T, od kojih će se duljina proizvoda odgoditi, kao i dubina sjedenja, koja je jednaka segmentu TCH. Od dva nova vrhova treba odgoditi na desnoj strani dvije paralelne linije: SHSH1 i TT1.

Za prednji dio hlača slijedi s vrha sh1 na desnu stranu kako bi odgodila dva centimetra.

Zatim su potrebne dodatne točke za glatku konturu. Od vrha sh1, trebali biste odgoditi dva i pol centimetra i pola centimetra u smjeru kutne biseracije. Kao rezultat toga, dobivamo dodatne bodove sh3 i sh4, koje s vrhom C2 trebaju biti spojeni pomoću glatke linije.

Sada, jedan centimetar treba odgoditi s vrha T1 - dobivamo točku T2, koja mora biti povezana s vrhom T.

Od vrha N na desnoj strani treba odgoditi širinu donjeg dijela hlača minus dva centimetra. Dobivamo vrh H1, koji bi trebao biti spojen na ravnu liniju Vertex SH2. Nastavljajući rezultirajući segment za pola centimetra, dobivamo vrh H2, koji bi trebao biti spojen na vrh N.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Idite na stražnju stranu lijekova za toddler.

Počinjemo od vrha SH2, iz kojih peti dio poluklju spojnice kukova treba odgoditi na peti polu-spajanje kukova.

Dobivamo točku sh5, od kojih se spuštaju pola centimetra za vrh C6, koji bi trebao biti kombiniran glatko sa SH2.

Članak o temi: Pokrijte knjige s vašim rukama pod starinom kartona i kože

Od vrha T1 s lijeve strane, dva centimetra treba odgoditi kako bi se dobio vrh T3. Povezivanje ravne linije točke T3 i C3, na nastavku, položite jedan centimetar za vrtEx T4.

Od vrha t1 ponovno na lijevu stranu, nastavljajući horizontalni segment, položiti jedan centimetar za T5 vrh, koji bi tada trebao biti spojen na vrh T4.

Od vrha H na lijevoj strani, nastavak segmenta duž horizonta, položite jedan centimetar da se dobije vrh H3, spojeći ga s vrhom T5.

Treba napomenuti da za hlače s naslovom, oko pet centimetara treba dodati na njihovu duljinu na uzorku.

Za hlače u stilu kombinezona, dodatno se provodi nekim detaljima, što je prikazano na slici.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Količina DS segmenta je unutar granica polovice polupsa struka do dvije trećine te vrijednosti.

Veličina segmenta AB će biti jednaka polovici pola spajanja struka.

Vrijednost EF segmenta je unutar granica od pola do dvije trećine udaljenosti od struka do ramena djeteta.

Duljina beateless može se dobiti eksperimentalno.

Nudimo Vam gotov uzorak za pletene spremnike s minimalnim uklapanjem.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Da biste koristili ovaj uzorak, dodajte dodatak za šavove od 0,5-0,7 centimetara na svim šavovima, osim za remen i dno (3 cm).

Iste naknade trebaju biti napravljene za uzorak klizača, koji se daje u nastavku.

Kako šivati ​​klizače i dispensers za novorođenčad: uzorak s opisom šivanja

Šivati ​​klizač je dovoljno jednostavan. Početni rad slijedi iz šivanja s jedne strane na prednji dio klizača. Zatim slijedi, koristeći koračne šavove, šivati ​​drugu stranu odvjetničara. Tada se provode bočni šavovi i šivanje potplata klizača. Preporučuju se da se svi rubovi proizvoda tretiraju s overlokom.

Ostaje da okreće gornji rub klizača za desni za pola centimetra i na jedan i pol, nakon čega se nadovezuje na rubu linije stroja. Umeću gumu i klizače se može tražiti za bebu.

Čitaj više